Katibim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Eşim hamile konusunu biliyorsunuz... Biricik prensesimizin bugün anne karnındaki (hissettirdiği) ilk tekmelerini ve kafa atmalarını hissettim Tarifi inanılmaz bir mutluluk Tam orda yeni bir hayat yeşeriyor kızım büyüyor Müthiş bir duygu hepinizin bu güzel duyguları tatmasını gönülden diliyorum Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 amin makaryos um teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Allah bağışlasın, tadını çıkartın. Benim bir sekiz ay teorim var. Bebek geldikten sonraki 40 gün falan çok zor, gittikçe keyif artıyor artıyor bir tepe noktasından sonra inatlaşmalar v.b. başlıyor. Ben hep derim ki sekiz ay çocuk da ZİRVEDİR. seni tanır gülücükler saçar. basit oyunlar (ce-ee) oynar falan. 8 ay +- 2 ay Aklında olsun kardeşim. Bizimki 4 yaşına geldi bile. Her dönemi çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 teknik olarak ilk nefes değil ama hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bir an kadınlarklübüne bağlasam mı dedim sonra vaz geçtim. hayırlı uğurlu olsun. Allah torunlarını da göstersin inşallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 tebrikler! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ehhehe abi kadınlar kulübü efsane zaten İyi duygular ve temennileriniz için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Allah analı babalı büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/cuvcuv.gif http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sm_cool.gif http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gif http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/alkis.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ilk pırt diye okudum lan. allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Heee bak bu iyiymiş. Du ben de hemen evlenem bir tane oğlan yapam. alırık senin kızı benim oğlana. pati adamın kızı düzgün olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Katibim said: kafa atmalarını hissettim atarlı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 patiden adama kız vermiyecezde kime verecez... Ayrıca inşallah anasının karnında attığı o kafaları lerde babasına da atmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Atsın atsın. Ufak kardeşimi babamı da ignore edip tekvando eğitime başlattım mesela. Atsın biraz atarlı olsun. Kendini ezdirmesin kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 adamlarkulubu.com . hayırlı olsun ya bebek iyide tek başına yapılmıyo işte bölünerek bi tane velet yapabilsem kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar