chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 gün içinde çok fazla insanla tanışıyorum kartvizit havuzum var resmen. insanlar hakkındaki bilgilerimi de unutuyorum sonra. istiyorum ki her akşam tanıştığım insanlar ile ilgli bilgileri depolayabileceğim bir yer olsun. güncelleyebileceğim bir şey olsun bu aynı zamanda. ama salt kartvizit gibi değil. mesela siyasi görüşleri, hakkındaki izlenimlerimi de yazabileceğim bir şey olsun istiyorum. hangi konularda ne gibi gelişmeler olduysa ekleyebileyim de mesela. bunu excel de yapmak istemiyorum. çok salak bir şey olacak çünkü. access te mi yapayım yoksa yapabileceğim başka bir program vs var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 notepade yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 olmaz. saçma sapan konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bildiğin fişleme bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 onenote e: bir an notepad i one note diye algılamışım, onenote (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 deftere yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Benzer seyler icin cok dusundum, mukemmel projeyi gelistirdim ama kuzu sis konusunda bol ekmek yeyip doyuyorum beyanindan dolayi uyuz oldum sana. Vermiyorum fikir mikir! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 masaustune belge.doc diye kaydet ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 olur olur, ben bütün bilgilerimi kredi kartı numarasına kadar notepade yazıyorum.bulmasıda kolay oluyo ctrl+f ye basınca buluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 fişleme istihbarat çalışmasında olur. ben kendim için yapıyorum bunu. lazım oluyor ileride. 2 sene sonra adamla görüştüğünde eski ayrıntıların hepsini bilerek görüşmek var aa evet hatırladım diyip görüşmek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 zilyon tane app var telefon için evernote vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sey yapsa ya biri, kartvizit app'i, nfcden paylasmali filan, boyle alengirli sekillerde kartvizitlerini yaratabilicegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 cloudda olmasın bu bilgiler işte. 64 bitle şifreleyip bilgisayarımda tutmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ha o zaman durum baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben onenote not alıyorum herşeyi, ayrıca kaydetme, günceleeme vs derdin de yok... mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 coco said: onenote e: bir an notepad i one note diye algılamışım, onenote (tu) one note olmuyor denedim, bir yerden sonra kargacık burgacık oluyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 evet kurgunun sana kalması sıkıntı biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 herkesin adına yeni word belgesi açıp arşivlesem mesela.. bir template olsa aslındao şekilde de olabilir. aşağı doğru itelerim. ama işte hali hazırda bu konu için yapılmış bir yazılım olsa daha süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 word den çekilir yazdıkların panpa sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 nasıl çekilir peki abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 cobook bu konuda baya etkili aslında. facebooktan twitterdan vs tüm kişisel bilgileri alıyor interestlere kadar. https://cobook.co/ http://vimeo.com/35474102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 cobook he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 e ama ayfon için var bu sadece hocam.. kaldı ki cloud olmasın istiyorum ben. yeri geliyor vekille tanışıyoruz. ben onun hakkında da şöyle dedi böyle dedi yazmak istiyorum. patlamasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 chrome said: gün içinde çok fazla insanla tanışıyorum kartvizit havuzum var resmen. insanlar hakkındaki bilgilerimi de unutuyorum sonra. istiyorum ki her akşam tanıştığım insanlar ile ilgli bilgileri depolayabileceğim bir yer olsun. güncelleyebileceğim bir şey olsun bu aynı zamanda. ama salt kartvizit gibi değil. mesela siyasi görüşleri, hakkındaki izlenimlerimi de yazabileceğim bir şey olsun istiyorum. hangi konularda ne gibi gelişmeler olduysa ekleyebileyim de mesela. bunu excel de yapmak istemiyorum. çok salak bir şey olacak çünkü. access te mi yapayım yoksa yapabileceğim başka bir program vs var mıdır? İstihbarat için bir de arka kapı bırak süper olur oradan da üç beş bir şeyler gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 macte falan da var. bilmiorum başka nerede var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar