chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sensiz gecelerin sabahında uyku girmez gözlerime bu karanlıklar beni eritse de vazgeçmem senden aşkın ateşinden
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 puantiyeli terlikler mi onlar ama mmmphs giyerim ayaklarıma okşarım mmphs çıkartır koklarım mmphs eğer kokuyorlarsa yumuşatıcı ile makineye atarım mmmphs
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 benim kafa uykusuzluktan güzel oldu galiba sdfsdfsd
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ne kadar iyi bir sarki sozu ya, kalksam duraktan dolmus gibi.
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 "arka koltukta unutulmuş gibi" bu çok iyi lan.
Soris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 terbiyesizlik yapmayın haytalar http://www.tr.dhamma.org/img/goenka.jpg
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 chrome said: benim kafa uykusuzluktan güzel oldu galiba sdfsdfsd uyuduğunda kafan daha da güzel olucak ;D
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sensei bulsam budist olurum abi ben, ama simdi kendi basima oku moku ogren ugras, zor geliyo.
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 uyumak bile zor abi, bi gidiyim deniyim bakalım
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 en güzeli wing chun du abi. felsefesi falan yoktu. tek öğretisi yol boşsa ilerleydi. kafa göz giriyorduk Allah ne verdiyse.
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aquila said: sensei bulsam budist olurum abi ben, ama simdi kendi basima oku moku ogren ugras, zor geliyo. ulan şükrü paticikte ne senseiler var burnunun dibinde sen hala ustanı bulamıyorsun. tek yapman gereken postları takip etmek yani sana dağlardan ovalara su da taşıttırmıyoruz hani ;D
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 forumda gezen usta olmaz, sen git kari kiz pesinde kos asdf.
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aquila said: forumda gezen usta olmaz, sen git kari kiz pesinde kos asdf. ya teknoloji diye birşey var. 2k yüksekliğindeki dağda bile meditasyon yaparken sıkılı verip paticiği açıp iki makara yapayım diyebiliyorsun ;D
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bu new age tayfasina illet oluyorum
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 niye lan ne yaptılar sana ne hakkını yediler seninle dalga mı geçtiler ? yoksa neden illet oluyorsun ?
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Soris said: Bir de böyle ortamlardan karı kız kaldırma şansınız hem çok fazla hem çok düşük onuda söyleyim ahah Hah bana bunlarla gelin işte. Açıklasana biraz soris. Moncici sen de bulup kıllısını isteme hatta bulup bunama hissettim. Tez vakitte http://forum.paticik.com/read.php?20,7149631,page=1 uyguluyorsun, marsını yükseltiyorsun.
Soris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Eğer bir kadınla tanışırsan niyetini iyi okumak gerek bu tarz ortamlara genelde orta yaş ve üzeri kadınlar gelir. Yani çoğu da olayı tam kavrayamaz. Etkinlik olarak görürler. Yoga tatili vs gibi gezme olsun da nasıl olursa olsun şeklinde. Çoğu da yalnızdır evli olanlarının eşleri genelde zengindir ve metresleri vardır karısıyla artık ilgilenmiyordur. Ama bununla birlikte yakınlaşmaları da çok uzun sürer bu kadınların. Senden hoşlanırlarsa da peşini bırakmazlar hiç bir şekilde onu da göze almak gerek.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Pesini birakmayip naapicak ki abi. Kapinin onune gelip arabayla ferdi tayfur mu acicak.
Öne çıkan mesajlar