aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 butun gun kosarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 90 saniye koş tıkanısın be şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 şükrünün olayı nedir ben de çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 alfabeyi çözüyooooo http://i.imgur.com/zBiPiSO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/024/c/d/__be_like_water___bruce_lee_by_benjimc-d37z2jn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bir tane C lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 o alfabeye benim cukum donmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 benimkisi rahat rahat döner ama önemli olan aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 t yi çözemedim ben adamın içine mi girmiş napmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ters bilov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yok lan başka bişiler oluyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bence meditasyon çok faydalı bir şey çünkü içinde et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 burun eti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 şimdi adam gibi nefes alıp verin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 adam gibi nefes alabilsem dunyayi yonetirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi ben bütün bunların uyanık erkekler tarafından hatunları uyutmak-götürmek bir de kerizof erkeklerin paralarını sömürmek için uydurulduğunu düşünüyorum. çok geri kafalıyım muhtemelen ama. yok bir ferahlık gelmişmiş bilmem ne. hadi leeen. sonra da sen anlamıyorsun işte diyorlar. enerji konusunda doktora yapıyorum ben. hayatlarında enerji hakkında duymadıkları şeyler hakkında makale okuyorum. o kadar komik geliyor ki bakış açıları, söyledikleri. körler sağırlar birbirini ağırlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yalnız Jaegerjaquez haklı sormuş sanki... Lee tek parmak tanında şınav üstü oynaşma olarak betimliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 chrome said: ahahha haklısın zira senin doktora ile buradaki durum konusunda şöyle mutlak bir fark var; sen yenisini üretmeye odaklı, bu diye tanımladıkların ürettiğini tanımaya/ anlamaya odaklı... ve ortak nokta ikisinin de özünde son derece mekanik olduğu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sevgili coco hanım efendi. seninle bu konuyu tartışmayacağım. daha önce bir kaç defa şahit oldum çünkü bu konuda çok fazla emek verdiğinden ötürü savunmaya geçeceksin ister istemez. bir yere de varamayacağız. ben senin fikrini sen benimkini değiştiremeyeceksin. sen benim seni ben de senin beni anlamadığını anlamayacağını düşüneceğim. ben fikrimi söyledim sadece o kadar. bence komik. bence naif ve saf insanlar ile kötü niyetli dolandırıcı insanlardan ibaret bu konuyla ilgilenenlerin tamamı. ha bence insan olarak harika bir insansın. bir defasında bana özel bir konumda da çok yardımcı olmuştun. çevre için yaptığın, doğa için yaptığın şeylerin çoğunu biliyorum. ben seni o yüzden naif ve saf insanlar kategorisine koyuyorum. böyle kapatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bence çok genelliyorsun pampa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi.. kaç bin sene olmuş. bir yaprağı yerinden oynatamamışlar. biz ise uzaya gittik geldik. kopernikle milyar ışık yılı öteyi gözetliyoruz. bunlar hala oturup mmmmmmmmm yapıyor. 3000 sene lan. 3000 senedir mmmmmm yapıyorsunuz. insanın sesi açılır o bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 chrome said: <3 ama kapatıyorum değil bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ay lav yu tu coco. o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ya meditasyon, incir ağacının gölgesine oturup düşünmek falan bunlar güzel şeyler, bence ideal "din" falan da bu olmalı. ama illa işin içine bir mistiklik katılıyor yok çakralarım açıldı yok şambalalarım tombikto oldu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bencede abi ideal din(rahatlama) yüzleşmek olmalı, şu an olduğu gibi kaçmak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar