Daniel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ya ben bilgisayardaki .mpeg uzantılı videoları aktarıyorum nokia 6600 ıma ama desteklemedigi icin oynatmıyor acaba oynatmak icin bir program varmıdır ve nerde bulabilirim[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 mpg leri 3gp formatına cevirmelisin. ceviren programlar var. bulunca yazarım buraya edit : pcmde buldum bitane ama bendeki telefonda cekilmiş 3gp leri avi ye çeviriyo. google da mpeg to 3gp şeklinde aratırsan bişeler bulabilirsin sanırım.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 11 Aralık 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Smart movie yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 at gitsin o telefonu 2 aya kalmaz fiyatı 100 milyona düşer..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sheref sen at telefonu , benim üzerime doğru ben alayım onu[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hayır bana atcak ben alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 2 ay sonra 100 milyona dusecegi icin bi telefonu atmak mi gerek?Sen ustunde platin ve altindan yapilmis gumus kolye vs ilemi dolasiyorsun ortalikta o halde?[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Retired/Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: sheref, 11 Aralık 2004 21:21 tarihinde demiş ki: at gitsin o telefonu 2 aya kalmaz fiyatı 100 milyona düşer.. 1,5 aydır en ucuz 625 m gordum 2 aya 100m olucak? lol.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 olmaz 100 nereye ne zaman 5mp fotoğraf çeken(yakın bu geliyo),su altında çalışan telefonlar çıkar, o zaman olur.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar