adonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bir bakmanızı tavsiye ederim aslında uzun süredir vardı biliniyordur die tahmin ediyordum ama arama yapınca gördünmü daha önce yazılmamış. Kesinlikle yorumsuzdur. özellikle teknik kadrosuna dikkatinizi çekmek isterim. www.malaklar.com.tr[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yönetim kurulundaki resimler dışında ve diğer resimler dışında güzel hazırlanmış bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yonetim kadrosunda 7 tane "MALAK" var bu arada.. sulalecek girmisler ise.. mafyami lam bunlar? malaklar cetesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=49226[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Darth Malak...[signature][hline]Steve Ballmer, bir Microsoft seminerinde demiş ki: -VAAAAAAAUV VAAAAAAAUV VAAAAAAUV! -I have four words for you! I love this company! -VAUUUUUUUUUUUV VAUUUUUUUUUV VAUUUUUV "General Grevious çok çok uzun zaman önce çok çok uzak bir galakside geçimini mutfak robotluğu yaparak kazanmaktadır.Evet ne yazık ki o bir BİLENDIR!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 milletin işi gücü yok...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar