olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Bulut dolar semasına Yağmur iner ovasına Bacon konur sofrasına Ne güzeldir İngilizlik… Aşmış undergrounduyla Çok kıymetli pounduyla Heavy metal sounduyla Ne güzeldir İngilizlik… Fish and chips'i yersin İşte bira bu dersin Üstüne single malt gelsin Ne güzeldir İngilizlik… Alayı full aksesuar Aston Martin, jaguar Paran yoksa Rover var Ne güzeldir İngilizlik… Benny Hill'den biraz neşe Şöminemde kütük meşe Eee çıkmayıver güneşe Ne güzeldir İngilizlik… Leydisi var lordu var Etkili bir ordu var Artı James Bond'u var Ne güzeldir İngilizlik… The Police'inden Clash'ine Aksanlı "know" deyişine Vur be Beckham gelişine Ne güzeldir İngilizlik… Fasulye bitse ağlarım İncecik ham doğrarım Akşam pub'a uğrarım Ne güzeldir İngilizlik… Köpekleri salarım Çayırları yararım Atla tilki avlarım Ne güzeldir İngilizlik… Phone kulübem kırmızı Yar Mr.Brown'ın kızı Olsam kraliyet muhafızı Ne güzeldir İngilizlik… Avrupadan farkı var Envayi çeşit parkı var Hele Cutty Sark'ı var Ne güzeldir İngilizlik… Yine çıktı hadise Doktor bindi tardise Londra sokar Paris'e Ne güzeldir İngilizlik… Pek çillidir kızlarınız Yüksek uçar kazlarınız Gülümsüyor yüzleriniz Ne güzeldir İngilizlik… Big Ben'den saate baktım Yar çayına süt kattım Thames'e 3-5 taş attım Ne güzeldir İngilizlik… Şapkayla yarış izler Dürbünle beygir gözler Dilinde nazik sözler Ne güzeldir İngilizlik… Sherwood'da gürgen kayın Hani okun nerde yayın? Robin Hood'u unutmayın Ne güzeldir İngilizlik… Lordlar kamarası yamandır Herkes soylu falandır Demir Leydi anandır, Ne güzeldir İngilizlik… Yeşilin dile destan Duydum Roger Waters'tan Eksem York'ta bir bostan Ne güzeldir İngilizlik… Bakın, İskoç farklıdır Götü yandan çarklıdır Sanma Braveheart'lıdır Ne güzeldir İngilizlik… Blackmore'um vur saza Gillan gelecek gaza Fazla gerek yok söze Ne güzeldir İngilizlik… İrlandalı seni açmaz Etrafına neşe saçmaz Belfast'tan adam çıkmaz Ne güzeldir İngilizlik… Yes-no yani evet-hayır Her yer çimen her yer çayır İron Maiden cayır cayır Ne güzeldir İngilizlik… Nottingham'lı benim dayım Porselende gelir çayım Barbeküde mangaldayım Ne güzeldir İngilizlik… BBC'nin belgeseli Görsel bir coşku seli Clapton'dan Lay Down Sally, Ne güzeldir İngilizlik… Siyah-beyaz fotolarla Hayaletli şatolarla Rolls Royce gibi otolarla Ne güzeldir İngilizlik… Yazdım bakın bunca dize verin artık bana vize Heathrow'da sarılayım size Ne güzeldir İngilizlik…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://u1308.hizliresim.com/1d/q/rt4m4.jpg
Öne çıkan mesajlar