souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Uzun zamandır girmiyordum. Az önce girdim 3 tane lvl 60 char vardı. Hiçbiri yok şimdi. Yeni karakter ekranı açma ekranı çıktı. Hayır karakterleri silseler Hackleyip achivement da sıfırlanmış. Stash de o kadar yer açmıştım onlar da sıfırlanmış. Meslekler de sıfırlanmış. Eskiden yaptığım hiçbirşey den eser yok. Sanki yeni Diablo 3 aldım ilk kez oyuna girmişim gibi. asdfgasdg Ayrıca authenticator var. Hack olayı imkansız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Eu us mevzusuna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Ahuahaha ne salak adamım ya US den girmişim. Saolasın Ahmedinejad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ahmedinejad said: Eu us mevzusuna bak. Şu ben ilk aldıgımda Us ta 60 dh yaptıktan sonra farkına varmıştım. Asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar