RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Selamlar , vaktiniz ve ilginiz varsa bu sene izlediğim en iyi keynote..hatta birkaç yıldır.. carmack /respect not: videoların description kısmında konuları yazıyor, ilginizi çekmeyen kısımları sallayabilirsiniz. personal fav : part 4 Part 1: new console cycle AMD hardware game controllers Part 2: Kinnect Digital distribution Portable consoles Andriod and iOS Cloud gaming Creative vision vs technology Unified memory PowerVR and tiled rendering Part 3: displays head mounted display movement tracking sound large scale software development optimization OpenGL Part 4: OpenGL functional programming Haskell Lisp Scheme strong and weak typing multithreading events garbage collection QuakeC vs Scheme Part 5: programming Q&A: space AMD vs Nvidia vs Intel GPUs CPU architectures GPU computing id Tech 5 id Software company Part 6 Q&A: PC and upcoming console hardware MegaTexture virtual reality, augmented reality and Google Glass voxel, ray tracing AMDs virtual texturing console cycle beyond Xbox One and PS4 SSD strobe lighting in LCD technology control devices advancement when single person can do a AAA game like MW3? http://www.youtube.com/watch?v=CcnsJMMsRYk Part 7 Q&A: id Tech5 and Tango Gameworks http://www.youtube.com/watch?v=-93gUpROf9o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 izlemedim. ID son senelerde o kadar boktan işler yaptı ki takip edildiğine değer mi tartışır. carmack en son roket yapmakla uğraşıyordu sdfsdf. öte yandan carmack'i occulus rift'e mentor gibi birşey yapmışlar, o rift açısından hayırlı olabilir. bu keynote'u bilmem, ama gelecek VR ve rift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 carmack zaten önceden de vr ile uğraşıyordu ve kendi yaptığı bi dalga vardı bunun için. o yüzden çok da şaşıracak bir şey değil oculus meselesi. ben de geçenlerde gecenin 4ünde The Physics of Light and Rendering videosunu açıp 1.5 saat izledim hiçbir sebep yokken. aydınlandım o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Carmack karisi hakkinda konussa gene dinlenir. Adam extraordinary'nin sozluk karsiligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 id software ile ilgili butun konusma suresine oranla neredeyse hiçbirşey yok. üstad kendi fikirlerini tecrübelerini ve bilgisini paylaşıyor. not: oculus vr'in CTO'su oldu ama id'den çekilme gibi bir durumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar