fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sen beni sevmiyorsun Falancanın sevgilisi-eşi şunu yapmış eskiden böyle değildin vs vs vs alışın bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 zaten hep ilk günkü heyecanla devam etse kimse boşanmaz ayrılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 devam ettiren ilk gunun heyecani degil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ilk günkü heyecan ne abi berbat bişey ne sen sensin, ne o, o sacmasapan diyaloglar falan abidik gubidik hareketler ilk günkü heyecan komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ilk gün heyecanı olmuyosa ertesi gün hapı atın gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hep televizyon ve internet yüzünden oldu bunlar. eskiden böyle dertler yoktu. artık dünyanın en güzel kadınlarını en süper erkeklerini sürekli göre göre gözümüz alışıyor. yanımızdaki sümüklüden hormonların etkisi geçince tiksinmeye başlıyoruz. boşanmalar falan arttı hep. insanoğlu yalnızlaşma trendinde ve bundan sonra da süreç böyle işleyecek. çiftleşmenin de birebir yapılmasından daha zevkli bir yolu keşfedilirse zaten. görün bakalım çift kalır mı ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 L_Zero said: ugurz said: di said: Sevgilisi icin "napak buna?" diye sorana her sey mustehak. önce lafa bakarım laf laf mı diye sonra söyleyene bakarım söyleyen adam mı diye. sonra onunda adam olduğunu anlayınca göt olup ağlaya ağlaya AŞKOM BEN SENÖ HAKÖTMÜYORUM NOLAR BANA BİROZ ZAMAN VÖR diyorsun değil mi salya sümük. sigh. abi adam harbiden gecirmis senin soyledigin batan geminin kaptani mantigi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 chrome said: hep televizyon ve internet yüzünden oldu bunlar. eskiden böyle dertler yoktu. artık dünyanın en güzel kadınlarını en süper erkeklerini sürekli göre göre gözümüz alışıyor. yanımızdaki sümüklüden hormonların etkisi geçince tiksinmeye başlıyoruz. boşanmalar falan arttı hep. insanoğlu yalnızlaşma trendinde ve bundan sonra da süreç böyle işleyecek. çiftleşmenin de birebir yapılmasından daha zevkli bir yolu keşfedilirse zaten. görün bakalım çift kalır mı ileride. bence. o su sekilde insanoglu daha ozgur bir dusunce halini aldigi icin ve ayni orantida daha fazla opsiyon gordugu icin farklilik istiyor buda insanoglunun gelisimini arttirir 20 sene boyunca evli kalanlar asktan ziyade dost sevgisi onun yaninda ozgur hissetmesi 20 yillik esinin sicmasi kendisinin sicmasindan bi farki kalmaz edit: tabi geye baglama orda tabiki hormonel bir durumda var karsi cinslerdn dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ne diyorsun abi hiçbirşey anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 chrome said: ne diyorsun abi hiçbirşey anlamadım ben. anlarsin ilerde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 incidarkness ın kime ne dediğini ben de çözemedim ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hahahah salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ugurz said: incidarkness ın kime ne dediğini ben de çözemedim ne yazık ki. seni savunmustum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 chrome said: hahahah salak <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 5. günün şafağındaki heyecan gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Tuor_annare said: 5. günün şafağındaki heyecan gibisi yok 3thdate afternoon <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 kızın sana karşı olan sevgisinin yetersiz olması veya aşırı fazla olmasıyla alakalıdır. taraflar yada ortada olan ilişki hakkında bilgi olmadan lölölölö diyen sevgiliye napak pati dersen gelişine vururlar. hatta tercihe göre abanırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 valla sana gelişine abanmış olabilirler de burada öyle bir şey söz konusu değil. hoş laf soksa nolcak burda biri sen gibi saçma sapan konuştu diye kızın bi yeri mi eksilcek sanmam. senin neren eksildi de bu sonuca vardın ? kaldı ki ortada bana böyle diyen 3 yıllık sevgili mevgili de yok lan. konuyu iki şey için açtım. 1 - kız triplerine milletin tepkisi. 2 - trollemeye çalışan salaklarla dalga geçmek için. ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 birlikte hiç denemediğibiz şeyleri deneyin bu esnada da kendinizi aşmaya devam edin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar