Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk günkü heyecan yok diyen sevgili

ugurz

Öne çıkan mesajlar

hep televizyon ve internet yüzünden oldu bunlar.
eskiden böyle dertler yoktu.
artık dünyanın en güzel kadınlarını en süper erkeklerini sürekli göre göre gözümüz alışıyor. yanımızdaki sümüklüden hormonların etkisi geçince tiksinmeye başlıyoruz. boşanmalar falan arttı hep. insanoğlu yalnızlaşma trendinde ve bundan sonra da süreç böyle işleyecek. çiftleşmenin de birebir yapılmasından daha zevkli bir yolu keşfedilirse zaten. görün bakalım çift kalır mı ileride.
Sosyal ağlarda paylaş

L_Zero said:

ugurz said:

di said:

Sevgilisi icin "napak buna?" diye sorana her sey mustehak.

önce lafa bakarım laf laf mı diye sonra söyleyene bakarım söyleyen adam mı diye.

sonra onunda adam olduğunu anlayınca göt olup ağlaya ağlaya AŞKOM BEN SENÖ HAKÖTMÜYORUM NOLAR BANA BİROZ ZAMAN VÖR diyorsun değil mi salya sümük.

sigh.

abi adam harbiden gecirmis senin soyledigin batan geminin kaptani mantigi olmus
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

hep televizyon ve internet yüzünden oldu bunlar.
eskiden böyle dertler yoktu.
artık dünyanın en güzel kadınlarını en süper erkeklerini sürekli göre göre gözümüz alışıyor. yanımızdaki sümüklüden hormonların etkisi geçince tiksinmeye başlıyoruz. boşanmalar falan arttı hep. insanoğlu yalnızlaşma trendinde ve bundan sonra da süreç böyle işleyecek. çiftleşmenin de birebir yapılmasından daha zevkli bir yolu keşfedilirse zaten. görün bakalım çift kalır mı ileride.

bence. o su sekilde
insanoglu daha ozgur bir dusunce halini aldigi icin ve ayni orantida daha fazla opsiyon gordugu icin farklilik istiyor buda insanoglunun gelisimini arttirir

20 sene boyunca evli kalanlar asktan ziyade dost sevgisi onun yaninda ozgur hissetmesi 20 yillik esinin sicmasi kendisinin sicmasindan bi farki kalmaz

edit: tabi geye baglama orda tabiki hormonel bir durumda var karsi cinslerdn dolayi
Sosyal ağlarda paylaş

valla sana gelişine abanmış olabilirler de burada öyle bir şey söz konusu değil. hoş laf soksa nolcak burda biri sen gibi saçma sapan konuştu diye kızın bi yeri mi eksilcek sanmam. senin neren eksildi de bu sonuca vardın ?

kaldı ki ortada bana böyle diyen 3 yıllık sevgili mevgili de yok lan. konuyu iki şey için açtım.

1 - kız triplerine milletin tepkisi.
2 - trollemeye çalışan salaklarla dalga geçmek için. ahahaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...