Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop Seçmece vol 9999

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Selam,

hatun öğretmen oldu, atanıp gidecek haftaya. Haliyle kendi bilgisayarına ihtiyacı var artık.

[list]
[*] İngilizce öğretmeni, word excel ppoint vs kullanır.
[*] Dizidir filmdir onları seyreder, bi kısmını depolar
[*] Foto fln depolar
[*] 500 gb'dan fazlasına da gerek yok. 320 bile yeter bence aslında. 1 TB external vericem çünkü.
[*] Meendis değil bişi değil solid catia kullanmayacak, çok imba bi işlemci olmasına gerek var mı bilemedim? i3 iş görür mü i5 mi almak lazım?
[*] Win8 olsun
[*] Asus tercihimizdir. HP ve Casper istemiyorum. Toshiba konusunda kararsızım eskiden çok ısınma olayları vardı.
[*] 1600 tl'yi aşmayacak.
[*] Min 5 yıl dağılmaması tercihimizdir. O yüzden asus istiyorum hatta. Gerçi elektronik alet sonuçta ama 5 yıldır asus var bende maşallah tık yok henüz.
[*] Hafif olsun, ekran 14" olsun min. 15.4" tercihimizdir.
[/list]
Aklıma gelen kriterler bunlar. Asus ultrabook gördüm bikaç tane uygun fiyat aralığında, dediğim gibi asustan memnunum ben ama yeni serileri nasıldır bişey de diyemeyeceğim.

Yönlendirin ciğerlerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben elektronik alet piyasasından uzak kaldım. Şimdi asus beğenirim asuslar artık problemlidir. Sorun olmasın. Toshibaya karşı önyargım var amaa mesela toshiba çok iyi artık ısınmıyo fln denir fikir değişir.

Yoksa tipine bakarsak hepsi aynı olm, pembe mi alalım farklı diye sdfgd
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Selam,

hatun öğretmen oldu, atanıp gidecek haftaya. Haliyle kendi bilgisayarına ihtiyacı var artık.

[list]
[*] İngilizce öğretmeni, word excel ppoint vs kullanır.
[*] Dizidir filmdir onları seyreder, bi kısmını depolar
[*] Foto fln depolar
[*] 500 gb'dan fazlasına da gerek yok. 320 bile yeter bence aslında. 1 TB external vericem çünkü.
[*] Meendis değil bişi değil solid catia kullanmayacak, çok imba bi işlemci olmasına gerek var mı bilemedim? i3 iş görür mü i5 mi almak lazım?
[*] Win8 olsun
[*] Asus tercihimizdir. HP ve Casper istemiyorum. Toshiba konusunda kararsızım eskiden çok ısınma olayları vardı.
[*] 1600 tl'yi aşmayacak.
[*] Min 5 yıl dağılmaması tercihimizdir. O yüzden asus istiyorum hatta. Gerçi elektronik alet sonuçta ama 5 yıldır asus var bende maşallah tık yok henüz.
[*] Hafif olsun, ekran 14" olsun min. 15.4" tercihimizdir.
[/list]
Aklıma gelen kriterler bunlar. Asus ultrabook gördüm bikaç tane uygun fiyat aralığında, dediğim gibi asustan memnunum ben ama yeni serileri nasıldır bişey de diyemeyeceğim.

Yönlendirin ciğerlerim.

asus s46cb-udx
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

ne biliyim abi ne hatunlar var puantiyeli diye laptop alanı var ondan diyorum

asus iyidir boşver toşibayı

ayrıca o değilde bu nedir lan bana bunu açıkla!!!yakarım lan yakarımmmm!adamlar dibimizde neler yapıyor!
http://yeniofisimiz.web.tv/

abi adam googledan çalmış çalmış açıklayamıyorda.

aa güzel olsun demiş köpek perde flm koymuş, ZEKİ BİLARDO YAZIYOR LAN!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...