SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Selam, hatun öğretmen oldu, atanıp gidecek haftaya. Haliyle kendi bilgisayarına ihtiyacı var artık. [list] [*] İngilizce öğretmeni, word excel ppoint vs kullanır. [*] Dizidir filmdir onları seyreder, bi kısmını depolar [*] Foto fln depolar [*] 500 gb'dan fazlasına da gerek yok. 320 bile yeter bence aslında. 1 TB external vericem çünkü. [*] Meendis değil bişi değil solid catia kullanmayacak, çok imba bi işlemci olmasına gerek var mı bilemedim? i3 iş görür mü i5 mi almak lazım? [*] Win8 olsun [*] Asus tercihimizdir. HP ve Casper istemiyorum. Toshiba konusunda kararsızım eskiden çok ısınma olayları vardı. [*] 1600 tl'yi aşmayacak. [*] Min 5 yıl dağılmaması tercihimizdir. O yüzden asus istiyorum hatta. Gerçi elektronik alet sonuçta ama 5 yıldır asus var bende maşallah tık yok henüz. [*] Hafif olsun, ekran 14" olsun min. 15.4" tercihimizdir. [/list] Aklıma gelen kriterler bunlar. Asus ultrabook gördüm bikaç tane uygun fiyat aralığında, dediğim gibi asustan memnunum ben ama yeni serileri nasıldır bişey de diyemeyeceğim. Yönlendirin ciğerlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 al yanına hatunu gelin vatana tipini beğensin fiyatı uygunsa alın olm oyun oynamıcak bişey yapmıcak dizi film net daha ne istiyon vatanda %30da indirim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Abi ben elektronik alet piyasasından uzak kaldım. Şimdi asus beğenirim asuslar artık problemlidir. Sorun olmasın. Toshibaya karşı önyargım var amaa mesela toshiba çok iyi artık ısınmıyo fln denir fikir değişir. Yoksa tipine bakarsak hepsi aynı olm, pembe mi alalım farklı diye sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ne biliyim abi ne hatunlar var puantiyeli diye laptop alanı var ondan diyorum asus iyidir boşver toşibayı ayrıca o değilde bu nedir lan bana bunu açıkla!!!yakarım lan yakarımmmm!adamlar dibimizde neler yapıyor! http://yeniofisimiz.web.tv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bu ne lan, bizim ofisteki milfleri görsen bu ofise bakmazsın. 2:30'daki elemanın burnuna ayrıca maaş ödüyolar mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Maaşı ödüyorlardır ama sigorta yapmamışlardır maaşı zarftan alıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 alın bi ultrabook, rahat etsin kızcaaz. gidip ucuzmuş bu diye kütük gibi notebook alcan, 5 kiloyu taşıtcan kıza omzu çökcek 30 yaşına gelmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Ultrabooklar benim de cok hisuma gitti ya. Tasarimlari da guzel. Hafifligi de iyi gelmisti ama pil takili degildi teshir urunlerinde, pil cok farketmez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 SeaGle said: Selam, hatun öğretmen oldu, atanıp gidecek haftaya. Haliyle kendi bilgisayarına ihtiyacı var artık. [list] [*] İngilizce öğretmeni, word excel ppoint vs kullanır. [*] Dizidir filmdir onları seyreder, bi kısmını depolar [*] Foto fln depolar [*] 500 gb'dan fazlasına da gerek yok. 320 bile yeter bence aslında. 1 TB external vericem çünkü. [*] Meendis değil bişi değil solid catia kullanmayacak, çok imba bi işlemci olmasına gerek var mı bilemedim? i3 iş görür mü i5 mi almak lazım? [*] Win8 olsun [*] Asus tercihimizdir. HP ve Casper istemiyorum. Toshiba konusunda kararsızım eskiden çok ısınma olayları vardı. [*] 1600 tl'yi aşmayacak. [*] Min 5 yıl dağılmaması tercihimizdir. O yüzden asus istiyorum hatta. Gerçi elektronik alet sonuçta ama 5 yıldır asus var bende maşallah tık yok henüz. [*] Hafif olsun, ekran 14" olsun min. 15.4" tercihimizdir. [/list] Aklıma gelen kriterler bunlar. Asus ultrabook gördüm bikaç tane uygun fiyat aralığında, dediğim gibi asustan memnunum ben ama yeni serileri nasıldır bişey de diyemeyeceğim. Yönlendirin ciğerlerim. asus s46cb-udx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 NolaxThensbane said: ne biliyim abi ne hatunlar var puantiyeli diye laptop alanı var ondan diyorum asus iyidir boşver toşibayı ayrıca o değilde bu nedir lan bana bunu açıkla!!!yakarım lan yakarımmmm!adamlar dibimizde neler yapıyor! http://yeniofisimiz.web.tv/ abi adam googledan çalmış çalmış açıklayamıyorda. aa güzel olsun demiş köpek perde flm koymuş, ZEKİ BİLARDO YAZIYOR LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://www.soneksbilgisayar.com/Products-URUN215467-asus-k56cb-xo032h-i5-3nes304l-500-gb-32-ssd-4-gb-ram2-gb-ekarti.html http://www.soneksbilgisayar.com/Products-URUN215464-asus-s46cb-wx019h-i3-3nes304l-4-gb-500-gb-2-gb-ek-14-ultrabook.html Bu ikisi arasında kaldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 abi yazdigin özelliklere gore ikincisi tabi ama gt740m ne icin onu anlamadim. su ikincisinin i5 li fakat intel hd 4000 falan olanina baksana. yok mu oyle bisey? bosa para vereceksin gt740m icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Abi ilki sanki rahat rahat karşılar gibi duruyor ya ihtiyaçları? Bence de çok fazla gt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar