Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Stringray said: Bu spastiklere bir şekilde ayar çekmek lazım. Tekbir çekmek nedir lan Beşiktaş tribününde? Bu sene çok olay çıkar bunlar tükenip bitmezse. Font rezalet ve Türkçe değil, 1453 yazısı hizasız, arma arka fonda kaybolmuş. Ayrıca BURDA değil BURADA, HERŞEY değil HER ŞEY olması gerekiyor sdf abi tamam işte a.k bilişimcilerin her çalışmasında gördüğümüz şeyler bunlar gayet normal ben daha bir tane a.klardan çıkan grafik-resimde düzgün türkçe kullanıldığını görmedim.
Grast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Şunu merak ediyorum, Akp'ye muhalefet eden bir taraftar grubunun (çarşı) varlığı takdir konusu olurken. karşıt görüşü neden afaroz ediyorsunuz ? Nerde fikir özgürlüğü nerde demokrasi ?
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Çünkü karşıt görüş çakma Çarşı bayraklarıyla AKP mitingine gidiyor, olay çıkacağını bile bile tribünde tekbir getirip allahu ekber diyor. Karşı görüşünü sunmuyor yani, tek oluşum amacı çıkıntılık yapıp olay çıkarmak.
Grast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Çarşı içinden AKP'yi destekleyen kimse olmadığı bukadar kesin yani ? ps: çıkardığı olaylara fln bişey demiyorum o grubuda savunmuyorum alayı şerefsizdir muhtemelen. Ama çarşının bir siyasi kimliği varken, karşıt bir siyasi kimliği olan gruba, sırf siyasi görüşleri için laf edemezsiniz.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ayrıca hiçbir zaman o karşıt görüşten çıkan çıkıntılar orjinal değil. mutlaka bişeye karşı olarak çıkıyolar. sol taraf bişey mi yaptı, hemen onun tersini oluşturup kendileri yapar. Twitter hashtaglerinde bile aynı bok var, sol görüşlü bi hashtag 1. olsun, hemen çalışmalara başlıyorlar karşı hashtag açılıyor falan. çarşı yıllardır var, niye şimdi ortaya çıkıyor bu çıkıntılar? daha önce çıksalardı.
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: Çarşı içinden AKP'yi destekleyen kimse olmadığı bukadar kesin yani ? 1 Hazirandan sonra Çarşıdan olup AKP'ye oy veren kalmamıştır.
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: ps: çıkardığı olaylara fln bişey demiyorum o grubuda savunmuyorum alayı şerefsizdir muhtemelen. Ama çarşının bir siyasi kimliği varken, karşıt bir siyasi kimliği olan gruba, sırf siyasi görüşleri için laf edemezsiniz. yoo laf ederiz, istediğimizi söyleriz. onlar da istedikleri gibi yuhlarlar stattaa
Somon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: Çarşı içinden AKP'yi destekleyen kimse olmadığı bukadar kesin yani ? ps: çıkardığı olaylara fln bişey demiyorum o grubuda savunmuyorum alayı şerefsizdir muhtemelen. Ama çarşının bir siyasi kimliği varken, karşıt bir siyasi kimliği olan gruba, sırf siyasi görüşleri için laf edemezsiniz. erkek adam nasıl hamile kalmıyorsa çarşıdaki adamda o görüşleribenimsediği için çarşıya giriyor lol
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 bi de "siyasetini evde yap" diyip grubunun adını 1453 koymak.
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 yok eski Ülkücü abiler kurdu falan filan diye goygoy yapıyorlardı. Misyonlarını tamamladılar bu gece yazık oldu Beşiktaş'a Çarşı'ya.
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 1453 muhtemelen bir daha ortada gözükmez çünkü görevlerini tamamladılar.
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: Çarşı içinden AKP'yi destekleyen kimse olmadığı bukadar kesin yani ? ps: çıkardığı olaylara fln bişey demiyorum o grubuda savunmuyorum alayı şerefsizdir muhtemelen. Ama çarşının bir siyasi kimliği varken, karşıt bir siyasi kimliği olan gruba, sırf siyasi görüşleri için laf edemezsiniz. Olsa bile AKP'ye körü körüne bağlı yobaz tiplerin olmadığı kesin. 30 küsür yıllık geçmişi olan ve değerleri toplum önünde bu kadar göz önünde olan bir taraftar grubunda bu tarz insanlar zaten kendiliğinden elenir gider. Ama sen gidip Gezi olayları sonrası 1453 diye bir grup kurarsan, saçma sapan demeçler verirsen ve tribünde değil Çarşı Beşiktaş kimliğine uymayan aptallıklar yaparsan olmaz o iş.
Grast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Çarşı'nın içinde olan bir grup. Çarşının üstlendiği bir siyasi hareketin içinde bulunmak istemediği için o grubun içinden ayrılıp başka bir grup kurmuştur diye düşünüyorum. O grubun içindekiler eğer dediğiniz gibi çarşı pankartlarıyla akp'yi desteklediyse. kendi grubundan tepki görüp, belki kovulup, bu grubu kurmak zorunda kalmış olabilirler. kısacası faşist bir yapıyı protesto ederken çarşı, Bir çoğunluğun içinde kendi görüşü için protesto amaçlı bile olsa orda bulunuyorsa bi grup. Onlara bu tepkileri vererek. Sizde kendi egemenliğinizdeki ortamlarda faşistlik yapıyorsunuz. Kısacası çarşının savunmaya çalıştığı düşünceye ters oluyor
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 bu arada https://twitter.com/gtatlipinar/status/381868405927575552/photo/1 at yalanı sikeyim inananı. painti aç sarı fon üstüne çak bi yazı, ne yazarsan yaz farketmez. gören direk VAY ŞEREFSİZLER. dayanak yok, kaynak yok, bilgi yok, sık sıkabildiğin kadar. bombok bi hale geldik ya.
Rhom Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: Çarşı'nın içinde olan bir grup. Çarşının üstlendiği bir siyasi hareketin içinde bulunmak istemediği için o grubun içinden ayrılıp başka bir grup kurmuştur diye düşünüyorum. O grubun içindekiler eğer dediğiniz gibi çarşı pankartlarıyla akp'yi desteklediyse. Al sana çarşı pankartı http://listelist.com/wp-content/uploads/2013/06/carsi-font-pankart-akp-mitingi.png
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 açın ulusal kanalı. spor programı başladı. farklı gözden izleyin.
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: Çarşı'nın içinde olan bir grup. Çarşının üstlendiği bir siyasi hareketin içinde bulunmak istemediği için o grubun içinden ayrılıp başka bir grup kurmuştur diye düşünüyorum. O grubun içindekiler eğer dediğiniz gibi çarşı pankartlarıyla akp'yi desteklediyse. kendi grubundan tepki görüp, belki kovulup, bu grubu kurmak zorunda kalmış olabilirler. kısacası faşist bir yapıyı protesto ederken çarşı, Bir çoğunluğun içinde kendi görüşü için protesto amaçlı bile olsa orda bulunuyorsa bi grup. Onlara bu tepkileri vererek. Sizde kendi egemenliğinizdeki ortamlarda faşistlik yapıyorsunuz. Kısacası çarşının savunmaya çalıştığı düşünceye ters oluyor Sana Sabah, Habertürk, Kanal 7, Akit vb gibi yayın kurumlarını yasaklıyorum. Radikal, Sol, Cumhuriyet, Hürriyet gibi yayın organlarını öneriyorum.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 AYDINLIK ve SÖZCÜ'yü niye saymıyorsun kardeşim?
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Xenocide said: bu arada https://twitter.com/gtatlipinar/status/381868405927575552/photo/1 at yalanı sikeyim inananı. painti aç sarı fon üstüne çak bi yazı, ne yazarsan yaz farketmez. gören direk VAY ŞEREFSİZLER. dayanak yok, kaynak yok, bilgi yok, sık sıkabildiğin kadar. bombok bi hale geldik ya. Nerden buldun bunu lol... Bunlar fazla TV izlemekten oluyo :)
Grast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Eleştirdiğiniz faşist yapıyı, kendi egemenliğinizdeki topluluklarda sizde uyguluyorsunuz. kısacası gücünü kullanan insanları eleştirirken. kendi gücünüzü kendi ortamlarınızda kullanarak farklı birşey yapmıyorsunuz demek istediğim bu. Burda ne akp'yi savunuyorum ne bu 1453 kartalları denen zımbırtıyı savunuyorum. Ancak bir tarzdan şikayetçi olup, aynı tarzı işinize gelen ortamda sergilemek nasıl bir mantıktır.
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 KuddusiMavra said: AYDINLIK ve SÖZCÜ'yü niye saymıyorsun kardeşim? Birgün'ü de ekliyim.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TKb0NZ_oN-Y&desktop_uri=%252Fwatch%253Fv%253DTKb0NZ_oN-Y&app=desktop
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: Eleştirdiğiniz faşist yapıyı, kendi egemenliğinizdeki topluluklarda sizde uyguluyorsunuz. kısacası gücünü kullanan insanları eleştirirken. kendi gücünüzü kendi ortamlarınızda kullanarak farklı birşey yapmıyorsunuz demek istediğim bu. Burda ne akp'yi savunuyorum ne bu 1453 kartalları denen zımbırtıyı savunuyorum. Ancak bir tarzdan şikayetçi olup, aynı tarzı işinize gelen ortamda sergilemek nasıl bir mantıktır. Ne gücümüz var devamli dayak yiyoruz :) Gün aşırı AKP hükümeti tarafından aşağılanıyoruz. Zaten medya bi faiz lobisi yapıyo bir darbeci bir terrör örgütü. Aman nasil bir gücümüz varsa.
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 An itibari ile Rasim Özkan Kütahyalı Beyaz Tvdeki programda 1453 Kartal grubunu AKP gençlik kollarının kurduğunu itiraf etti..
Öne çıkan mesajlar