Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patlak Mısır Sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu merete tuz hangi aşamada koyulur?

Ben ilk önce tavayı kızdırıyorum,sonra zentinyağı koyuyorum,mısırları atıyorum,hemen ardından tuz döküp karıştırıyorum ve üstünü kapatıyorum.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
yağ ile beraber koy beraber kızsınlar.sonra at mısırı patlasınlar işleri ne =)[signature][hline]-Michael Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Şimdi aklıma bi fikir geldi.

Bi kaseye mısırı , tuzu , yağı koysam.Omlet misali karıştırsam bir güzel.Ondan sonra tavaya koysam?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
said:
Ruby_DraGon, 11 Aralık 2004 19:32 tarihinde demiş ki:
bence her sey bıttıkten sonra tuzla sonra salata gıbı karıstır oyle ye
Öyle yaparsan bütün tuz dipe çöker. tuzsuz tuzsuz hoşaf gibi yersin artık mısır.-ı.[signature][hline]john the insane fork.
Mesaj tarihi:
Ne yaparsam yapayım hep tabağın dibindekiler daha tuzlu oluyor.

Bu homojenliği nasıl sağlarım?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
said:
wraog, 11 Aralık 2004 19:39 tarihinde demiş ki:
Mısırı tavada mı yoksa tencerede mi yapmalı?

bugüne kadar hep tencerede yaptım, tadından da bir şikayetim olmadı. üstünü de kapayınca daha çabuk patlamaya başlıyorlar ya da bana öyle geldi.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
eğer çok hızlıysan ağzı kapalı olmayan bir tavada da yapabilirsin.Uçan mısırları ağzınla havada kapabilirsin.Ben uçanların %70 ini yakalayabiliyorum =)[signature][hline]-Michael Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
  • Yeni Oluştur...