wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bu merete tuz hangi aşamada koyulur? Ben ilk önce tavayı kızdırıyorum,sonra zentinyağı koyuyorum,mısırları atıyorum,hemen ardından tuz döküp karıştırıyorum ve üstünü kapatıyorum.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bence her sey bıttıkten sonra tuzla sonra salata gıbı karıstır oyle ye[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 senin yaptığın doğru ki.[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline)
arar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 tuzu başlarda koyarım ben, yağdan sonra mısırdan önce.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bence farketmez :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Abi farkedıo yoksa tuz dıbe fln cokuyo ıgrenc oluyo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yağ ile beraber koy beraber kızsınlar.sonra at mısırı patlasınlar işleri ne =)[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Şimdi aklıma bi fikir geldi. Bi kaseye mısırı , tuzu , yağı koysam.Omlet misali karıştırsam bir güzel.Ondan sonra tavaya koysam?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ohh dımı sonra fırında 200 derecede pişirsen :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 tavayı kızdırma. sakin sakin anlat ona görevini. ehi ehi ehi[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Ruby_DraGon, 11 Aralık 2004 19:32 tarihinde demiş ki: bence her sey bıttıkten sonra tuzla sonra salata gıbı karıstır oyle ye Öyle yaparsan bütün tuz dipe çöker. tuzsuz tuzsuz hoşaf gibi yersin artık mısır.-ı.[signature][hline]john the insane fork.
wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mısırı tavada mı yoksa tencerede mi yapmalı?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mix Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bol tuzlu yiyen biri olarak en başta yagın ustune koyarım ve patladıktan sonrada tabaga koyunca baya bi tuz eklerim yine.[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: wraog, 11 Aralık 2004 19:39 tarihinde demiş ki: Mısırı tavada mı yoksa tencerede mi yapmalı? mısır makinasında yapmalı. :)[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline)
wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ne yaparsam yapayım hep tabağın dibindekiler daha tuzlu oluyor. Bu homojenliği nasıl sağlarım?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mısır makinasında tuz koyabiliyor musun?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
arar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: wraog, 11 Aralık 2004 19:39 tarihinde demiş ki: Mısırı tavada mı yoksa tencerede mi yapmalı? bugüne kadar hep tencerede yaptım, tadından da bir şikayetim olmadı. üstünü de kapayınca daha çabuk patlamaya başlıyorlar ya da bana öyle geldi.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: wraog, 11 Aralık 2004 19:39 tarihinde demiş ki: Mısırı tavada mı yoksa tencerede mi yapmalı? tencere.[signature][hline]john the insane fork.
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yağa tuz koymak ii değil zira daha geçer kızar bize hemen kızmalı ki çabuk çabuk patlasın mısırları
wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yağsız tuzsuz da mısır yenir be forgiverım?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 mısırlar patlayınca zıplıyo cok hosuma gıdıo :p[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Çamaşır makineside belee bele dönüyo,süfer! :P[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 eğer çok hızlıysan ağzı kapalı olmayan bir tavada da yapabilirsin.Uçan mısırları ağzınla havada kapabilirsin.Ben uçanların %70 ini yakalayabiliyorum =)[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mısır film izlerken yenir abi :P[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 mısır makinası var valla gayet rahat koy tuzu mısırı mis.[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline)
Öne çıkan mesajlar