Lixad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Biliyorum aynı resmi görmek kötü bir şey ama çok hoşuma gitti bu ve fotoşop la elimden geldiğince renklendirdim düzelttim (makyajlayıp yeniden önünüze koydum yani) Buyrun bir göz atın ben çok seviyorum bu kızı :) Mercy/[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 olur öyle o yüzden deviantarta submit yaparken iconlarda bitane tabloyu yalayıp öpüyo:P bide yorum kulak yaratık gibi olmuş :) biraz saç döksen üstüne ehhe[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 kulak, evet..:) ama olsun kız fena değil, kulağa saçı atıverdinmi bitti...:-)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 photoshopda edit yapmazsan pek bir kuru kalacakmış gibi geldi bana. resme ilk baktığımda aklıma gelen şey, anatomi çizmekte zorlandığın. ama cansız şeylerde başarılısın sanırım. psde edit yapayım derken ayrıntılar ölmesin bir de. ben başarılı buldum.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yok yahu kulağın yeri gayet düzgün gibime geldi benim. Sadece kötü çizmişim kulağı biraz hiç sevmem kulak çizmeyi keşke saçın altına atsaymışım chemin söylediği gibi.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben bu resmi çok öncesinden de hatırlıyorum yav :) sürekli aynı resmimle mi uğraşıyorsun anlamadım :) harbi aşık olmuşssun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar