Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Selam, 7 yasinda Toshiba model son 6-7 aya kadar canavar gibi calisan laptopum can cekismeye basladi. Sikintinin uc belirtisi var, -Basladiktan sonra max 10dk icinde ya restart atiyor, ya ekran oldugu gibi donuyor ya da ekranda renkler birbirine girip oyle donup kaliyor. Simdi sorun tam olarak nerede bilemiyorum. Fani mi bozuk, ekran karti mi emin degilim. En azindan problemin tam olarak ne oldugunu anlamaya yardimci olabilirseniz guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ekran kartı gg, fanı temizliyosundur heralde. aynı toshiba bende de var rahmetli oldu gibi benzer sorunlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Fani disardan temizlenebilecek bilimum imkanlari kullanarak temizledim. Keza diger ulasabildigim parcalari da temizledim. Simdi ekran karti bulunur mu gg'de ya da sagda solda felan bu makinaya? Toshiba Satellite L305-S5955 Specifications Toshiba Satellite L305-S5955Notebook: Toshiba Satellite L305-S5955 (Satellite L305 Series) Processor: Intel Celeron M 900 Graphics Adapter: Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500M Display: 15.4 inch, 16:10, 1280x800 pixels, glossy: yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Isinma sorunu vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 random bi tamircinin bir gunde halledebilecegi birsey mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Random bir insanin dahi halledebilecegi bisi. Ama isinma problemiyse tabi. Fan temizligi wd40 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bi alip deneyeyim bunla sansimi bugun, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar