zagorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Bass çalıyorum 5 6 aydır. Aşkımın ismi Cort AB4 (simsiyah :) Şimdi konumuza gelelim. Ben çalarken yüzümü kontrol edemiyorum. Ya abuk sabuk olup şekilden şekilede bürünmüyor. Odun gibi kalıyor yüzüm sanki benim değilmiş gibi. öle karizma bi görüntüde kalsa iyi. Hani kafanız çok dolu olduğunda bi yere dalıp gidersiniz ya aynı o görüntü. Arkadaşlar çalarken espri yaptılar gülemedim. Lan Burak fizikten 40 almışın dediler hasss bile diyemedim nedir bu ya?! varmıdır arkadaşlar bu yüzü oynatmamnın yolu. Hayır normalde gayet oynak bi yüze sahibim mimiklerim falan iyidir ama nedir anlayamadım. Belki yeni olduğumdan çalabilmek için çok kastığımdandır diye düşünüyorum sizce bundan mıdır? ne diosunuz?[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ehueh çok kasmışsın sn yaa demek müziin içine girip onuyaşamk bööle bişeymş.nese olsun ama boşvar bööle acaip gitarla ilgili sağı solu sallamıo görüntüsü de güseldir..)[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: CreepY, 10 Aralık 2004 20:19 tarihinde demiş ki: ehueh çok kasmışsın sn yaa demek müziin içine girip onuyaşamk bööle bişeymş.nese olsun ama boşvar bööle acaip gitarla ilgili sağı solu sallamıo görüntüsü de güseldir..) Yaw hiç böle düşünmemiştim ha saolasın Evet değişik fikirlerinizi bekliorm .[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 bende de war aynı olay gitar hocamda da wardı komik görünür ben genelde sahnede şapka takardım ya da sakız çignerdim çalarken işe yarıo 2si de[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rooney Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Doğru walla çok kasmışsın :)[signature][hline]ZAFERLERE ÇİÇEKLİ YOLLARDAN GİDİLMEZ -------------------------------------------- Pati Sözlük!!! Røøñéy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Valla flüt çalarken ağzın alette, gözün notada olduğu için zaten tepki verecek uzvun kalmıyor :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 vay bea sakız ve şapka buda bişey deneyip kendimi videoya alıcam bakam saol. dewam dewam çözüm önerileri olan, sizler neler yapıosunuz çalarken? (flüt olayı ayrı tabi :)[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 elektrocuyum, çalarken gözükmüyorum, kafa salladığımdan kimse göremiyor :) p.s. tek başıma çalışırken bile kafa sallıyorum nedense.[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Çoğu zaman dingin bir yapıya sahip olduğumdan geneliikle çalarken kendi klavyemi seyrederim. Hatta bağdaş kurup yere de oturabilirim ama o şekilde gitar çalmak epeyce zor oluyor. Çalmayı en sevdiğim şarkı alma mater. Onu çalarken epeyce coşuyorum. Kafa sallarım, koşarım, tekme atarım.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ben de çömez olduğum için konsantrasyonumu bozmamam gerekiyor o yüzden pek koşamıyorum :p. anca petrucci gibi kaş göz yapıyorum, arada hafif kafa sallıyorum, yürüyorum, power stance'e geçiyorum vs.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 devam devam farklı farklı kişilikler farklı hareketler devam edelim.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Olay tamamen oturduğunda,mesela tv seyrederken ve kafan tvdeyken bi yandan refleks olarak gitar çalabilidğinde suratının şekil değiştirmesini engelleyebilirsin :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bateri çaldığım için terliyorum onun içünde üst tarafımı cıbıldak çalıyorum buda beni çok sexy gösteriyo.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Vala aynen cıbıldak cıbıldak bateri çalıyorum , her turlu ekle giriyorum ister istemez :D genelde jukka (nightwish) nın yaptığı hareketleri yapıyorum sebeklik olsun diye ehue :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian-------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben de kendi kendime çalışsam bile kafa sallıyorum. bazen çalarken söylediğim için yüzüm gayet normal oluo bazen artık kolum kasılmaktan kaslı kaslı olduğu için maymuna dönüyorum.. ööle gidio işte :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 çaldığım şarkıya bağlı ama sevdiğim gaz bişeyler çalıyosam açıyorum bacakları zakk wylde gibi öyle çalıyorum headbangler filan..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 çalarken soyluorum, ustelik onumde nota sehpası ve monitor oldugu için pek gorunmuyorum zaten.. ama bikaç grup elemanımda vardı zamanında yuzunu kontrol edememe durumu. hele bi tane bendi hem eliyle hem agzıyla yapardı resmen ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben eskiden çalarken ağzım açılırdı böle ehuhe şimdi normalim kontrol edeibliom yani yüzumu falan :) hata stüdyoda beste falna yaparken gitar çaliorum ama sanki parmaklarım vücudumun kontrolü dışında çalışıo o sırada ben dier elemanlara naapmaları gerektiini sölüom veya işte şu nota yerine bunu bas falan diorum çalarken.. rahatım yani artık..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 haa bu arada bnm gitar hocam-ki kendisi erkin koray'ın eski basçısı- bile çalarken şekilden şekle girio bööleağız burun oynuo flm.) yani gayet doğal hatta güsel..[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bağlama çalarken suratım şekilden şekile giriyor bass çalarken pek bir şekil şemal değişikliğine girmem fakat yerimde duramam. tirmik bir şekilde sağ sola, öne arkaya dans ederim (sallanırım) davul çalarken, stüdyodayken lakayit bir durumda oluyorum. konserlerde ise çok agresif olduğumu söylüyorlar.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Mum_Chamber, 11 Aralık 2004 13:55 tarihinde demiş ki: bağlama çalarken suratım şekilden şekile giriyor bass çalarken pek bir şekil şemal değişikliğine girmem fakat yerimde duramam. tirmik bir şekilde sağ sola, öne arkaya dans ederim (sallanırım) davul çalarken, stüdyodayken lakayit bir durumda oluyorum. konserlerde ise çok agresif olduğumu söylüyorlar. eheh burdan her enstrmnn kendine has bi kişiliin olduunu ve bunu çalana yansıttını mı çıkarıors:)[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bi de ben arada sırada ayak baş parmaamı oynatarak ritm tutuyorum :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: CreepY, 11 Aralık 2004 14:00 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 11 Aralık 2004 13:55 tarihinde demiş ki: ... bla bla bla ... eheh burdan her enstrmnn kendine has bi kişiliin olduunu ve bunu çalana yansıttını mı çıkarıors:) :D bence genel olarak benzer birşey var. jazz, funk çalan basçıların hafiften salınarak ritm tutmaları alışıldık bir görüntüdür. aynı şekilde metalcilerin kafa sallamaları, grunch'çıların zıp zıp zıplamaları falan fıstık işte..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Wendigo, 11 Aralık 2004 13:39 tarihinde demiş ki: hele bi tane bendi hem eliyle hem agzıyla yapardı resmen ;)= :) haha[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 heheh seasons in the abyssin klibinde kerry king solo atarken tam o pozisyonu alıo :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar