elvyn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 4-5 gündür yoktum. görsel sanatlardan bayağı bir uzak kaldım. ama dayım askere gidince canon makinesini hacılayıp bir kaç fotoğraf çektim. ayrıca çizimlerin de fotoğraf makinesiyle çekilmiş halleri var. düşük çöznürlüklü resimler ama idare edin 8 mb flash memoryle anca o kadar. ahanda bu da hafif editlenmiş çizimim daha iyileri de var tabii zaten fotoğraf makinesiyle çektim. bir de şu karakterin gölgesini düzelteyim derken psde iyicene sçtım. ahanda bu da basit bir karikaturum. şimdilik bu kadar ama devam edecek. stay online.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bu arada fotoğraflarda photoshop yoktur.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 allah allah bakanlar bir de yorum yapsalar çok daha memnun olacağım. horace, i'm waiting you...[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 guzel olmus, fakat ben oyle seytanlar canavarlar sevmedigim için..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 :hmm:[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Güzel olmuşlar fakat o ilk çiziminde kanat adamın kanatlarında bir sorun varmış gibi geliyor bana ama genede gozel[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Fotoğraflarda orjinal pek bir şey göremedim 1. ve 3. hoş görünüyor sadece. çizdiklerinde de 2. den bir şey anlamadım ilkide güzel yerleşmiş ama gölgelendirmede sorun var galiba biraz?[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 agbi herif blur yapmak için MAKİNEYE HOHLUYO YA![signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 [signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 zorlama o resmi daha cok[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jesterscript Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 şöyle bir eleştiride bulunayım. sağ kanat sanki omuzdan çıkıyomuş gibi olmuş. dizinin üstünde durdugu bacağın gölgesi olmamış. onları düzeltirsen güzel olur.[signature][hline] rekorcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 kanatlar dışında fena olmamış o resim üstteki fotoğraflar güzel gibi gelmedi bana, öyle bakar gibi baktım sadece. bide çekilmeden hohlama var gibi geliyor banada:) en alttakine bende anlam veremedim.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
everlasting Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 özgüvenine hayran kaldım görsel şölen falan... resimler güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ilk çizim güzel gibi diğerlerini beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 görsel şölen dememin amacı oo bakın süfer çiziyorum demek değil bir sürü resim koyduğum için. daha da koyucatım ama fotoğraf makinesi bok gibi çekiyordu resimleri. vaz geçtim demiyim de başka teknikler uygulayacam. kanat işine gelince. kanatı zaten bilerek omuzdan çıkardım. bir de sol bacağın gölgesinden ziyade ayak kımı kötü olmuş. evet.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bayaa da kötü olmuşlar. rahat anlayasın diye kısa söylüyorum.. :P[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bu da orijinal hali o resmin.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben begendım ya güsel resimler gerçektne :) ellerine saglık ama fotograf makinasi cidid kötü cekio :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar