NoMiza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 arkadaşlar ben ist e geziye gitmek istiyorum google da aradım ama bir türlü bulamadım,eğer gezi sitelerini biliyorsanız yazabilirmisiniz.[signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi)
NoMiza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 tşk ederim bonepart çok incesin:) ayrıca sana da tşk azmodai o yazıyı görmemiştim[signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi)
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 zegna kafamı sttin. edik [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Aralık 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
NoMiza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yalnız ben nereleri geziceğimi değil oraya nasıl gideceğimi bulmaya çalışıyorum yani gezi şirketlerinin turları oluyor ya da üni lerin.bizim okul günübirlik düzenliyor,o da çok yorucu ben 2,3 günlük bir gezi istiyorum[signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi)
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 lol zegna. ne yazdın google a merak ediyorum. istanbul gezi yazınca bir sürü istanbul rehberi gezilecek yerler hakkında bi sürü site çıkıyor. bazıları.. http://www.bigglook.com/biggistanbul/gezi/index.asp http://www.turkish-media.com/ist_rehberi/[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 rica ederim.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
NoMiza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 eternal valla ikisi de burdaki arkadaşlardan,yakışıklı olup olmamaları önemli değil,beni orda gezdiricek bir sürü insan var zaten ben sadece gezi için yardım istemiştim:)[signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi)
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Rehber wencan var vallahi bi ara ist ye giderse o gezdirir.Rehber bak o Kokartlı hemde[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bone babilin asma bahceleri ve çin seddi istanbulda degilki. Sapık.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yarın 17:45 ucagi ile geliyoruz cidden bu arada.. haberiniz olsun ;)= ev tasimaya gonullu yardimsever babayigitler araniyor[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
NoMiza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 saol fistan onlardan birisine bakmıştımda kendime uygun bulamadım şimdi öteki adrese bakıyorum[signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi)
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben tsk ederim.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Öne çıkan mesajlar