Core Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 selamlar.. biliyorsunuz oyunda acik arttirma buyuk bir onem teskil ediyor. ancak kullandigimiz esyalari vendorlarda repair ettirsek bile hep Soulbound olarak gorunuyor ve acik arttirma ile satilamiyor.Peki bu itemleri bir sekilde eskisi gibi Binds when equipped hale sokmanin bir yolu varmidir? Varsa nasil yapilir? Bilen birileri aciklarsa cok mutlu olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yoktur , sadece npc vendora satabilirsin...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 equıpe edilen item baska bi player a trade edilmez giymiyceksin bankında tutucaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 peki bu itemler, mesela sword ele alaLim, swordu eritme sansimiz var mi? Edit: spelling [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 11 Aralık 2004 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: UnKnownTR, 11 Aralık 2004 13:02 tarihinde demiş ki: peki bu itemler, mesela sword ele alamim, swordu eritme sansimiz var mi? anlamadım ? sword ele alamim ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Swordu ele alalım demek istemiş..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya abi, yani "sword hakkinda konusalim" anlaminda soylenmis bir laf.. poff.. neyse birakalim bunu da sword eritilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sword u eritme sansımız derkende bıse anlamadım :) ya arkadaşlar 18 saatdır exp kasıorum kusura bakmayın uykusuzluktan anlıyamıorum acık acık yazarsanız daha acık cevap verırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 blacksmıth oynamadım ama eritilir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Eritilmez ama enchanter san itemlerle işin bitince disenchant edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 eritilmiyomuş öğrendik olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 disenchant etmek tam olarak nasil birsey? itemi "Binds when equipped" mi yapiyor tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: UnKnownTR, 11 Aralık 2004 13:10 tarihinde demiş ki: disenchant etmek tam olarak nasil birsey? itemi "Binds when equipped" mi yapiyor tekrar? üzerindeki enchant ı kaldırıor , sen ne yaparsan yap binds when equıpped i kaldıramazsın bu olay blızzardın ıtem satışını bıraz da olsa onlemek ıcın yaptıgı bı sıstem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bir ustteki mesaj quote edilemez! Birde soylemeyecektim ama tutamayacagim kendimi.. -Nagash-, sen biraz gereginden fazla gereksiz mesajlar atiyorsun gibime geliyor.. Yani konuyu daha yeni actim, bazilari arka arkaya olmakla beraber toplam 6 mesajin var ve bunlarin cogu cok bos mesajlar. Ayrica genel olarak da mesajlarini kontrol ettim ve genelde de mesajlarin bana IRC ortamini animsatti.. Lutfen bu konuda biraz daha dikkatli olursan benimle birlikte bircok paticik uyeside eminimki mutlu oluruz.. iyi gunler.. // bu arada konu hakkinda bilgilendirdiginiz icin herkeze tesekkur ederim.. [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 11 Aralık 2004 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 uyku sersemliği varken yardımcı olmaya çalıştım neyse gene uyku sersemliği varken yanlış bişe söylemiyim ama yanlış anladın beni bişey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ehehe cok iyi mesajlar olmus ya..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bu olaya nokta koyuyim arkadaşın söledigi gibi eger Binds when equipe yazan bir item ı üzerine alırsan, equiped edersen o soulbound oluyor bildigin gibi ve hiçbir şekilde bunun geri dönüsü olmuyor malesef. soulbound olan bir item ıda baska bir user a satamaz veya kullandıramazsın. kendin kullanmıyorsan npc lere satarsın yada çantanda, bankanda tutabilirsin.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: -Nagash-, 11 Aralık 2004 13:12 tarihinde demiş ki: üzerindeki enchant ı kaldırıor , sen ne yaparsan yap binds when equıpped i kaldıramazsın bu olay blızzardın ıtem satışını bıraz da olsa onlemek ıcın yaptıgı bı sıstem disenchant üzerindeki enchant'ı kaldırıyor denemez pek. direk item'ı yok ediyor ve size enchant malzemesi veriyor. bu işlem sırasında da skill alıyor musunuz bilmiyorum. şimdi open kore betada tailoring/enchanting mage oynuyorum. daha magical item bulamadım level 8'im. ama smelting sırasında skill aldığımıza göre disenchant'tan da alıyoruzdur diye tahmin ediyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 11 Aralık 2004 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 disenchant dan skill aliyorsunuz. ama enchanting zor ve pahali bi meslek.cunku disenchant yaptiginizda cikardiginiz itemlari satamiyorsunuz enchant yapmak icin kullanacaksiniz. lvl inizin gectigi "yesil" ve "mavi" yazili itemlari satmayip disenchant etmeniz lazim. sonra yeni skill ler ogrendikce bazi itemlari enchant yapacaksiniz. oyuna basladiginiz gibi direk bu skill leri alin paraniz oldukca yoksa cok zorlanirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar