lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 FAS for All!. en iyi fighter. :D pve'de pvp'de olsun beni hiç hüsrana sokmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Yani eagle viable mı pvp de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Karsina cikacak gemiye bagli.. gemin ne kadar iyiyse o kadar iyisin yani.. Oyle pp hedef aldim anaconda patlattim yok pvp de hatta pve de de yok artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 hotas vs mi oynuypsunuz mouse la çok zor. Gerçi sene 2003 desert combat da bizim cafedeki cocuklar turk yıldızları misali heli ucak vs kullanıyolardı mousela (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 M/k ben, hotas vs hersey var ama anlatmistim onceden bir turlu yapamadim. Steam controller aklima girdi girecek ama once bir normal controller deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 elite dangerousu aldim dun aksam. daha giremedim. (umarim indirim yapmazlar bu yilsonu zimbirtisinda) daha hic denemeden, bir de laptopda nasil olacak, kaldiracak mi bilmedigimden gidip horizonsa da para bayilmak istemedim. horizonsda ne ekleniyor buna, bu sekilde oynanir mi? ornegi wowdan verirsek, wowdaki gibi lvl x oldum x+1e gidemiyorum gibi mi oluyor yoksa oyunun basindan beri eksikligini hissettirir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 bir de son mesajlari gorunce aklima geldi, bende hotas motas hak getire. joystick bile yok. klavye mouse ile nasil? battlefieldda klavye mousela deli gibi ucardim ucaktir helikopterdir her tur akrobatik hareketi yapardim. santimlik yerlerden gecerdim cok lazimmis gibi. benzer mi ucus hissi yoksa dogru duzgun oynamak icin lazim mi bi alet edevat? bi yandan ofiste oyunu indiriyorum laptopa sirketin internetini emdirerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Gerek yok horizonsa simdilik, hotasada gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 hazardous extraction site gorurseniz girin wanted gemileri patlatin altinizda iyi geminiz var ise. compromised nav beacons da ayni sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Kusura bakmayın fazla incelemedim steamde indirimde olunca gördüm hoşuma gitti baya EVE gibi aylık ödemeli mi oyun ? ve şuanki fiyatına değer mi ? Elite dangereous:horizons un bunla alakası/farkı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Aylik odeme yok, horizons expansionu ama pahali su an ona da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 expansion da horizons alınca base game de oluyor diye biliyorum. base game'i alıp sonra horizons alırım demeyin alacaksanız direk horizons alın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Biri 13 digeri 54 euro gerek yok bence. Inmeselerde olur planete :) Seneye tamamlanmis olur zaten expansion da tam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 combat master oldum ama yok boyle bir grind. fena :( cok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 vulture aldım şöyle fitledim ama doğru mu fitledim acaba ? http://www.edshipyard.com/#/L=70N,5TP5TP3wU,2-6a8I6a5U7_6u5A,7T2 gemiyi fitlerken nasıl seçmemiz gerekiyor takacağımız şeyleri 5A > 5B > 5C gibi mi gidiyor mantık 5A takarsak daha iyi 5C daha kötümü oluyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 evet mantiken a>b>c>d vs seklinde ilerliyor ancak, her zaman gecerli degil, ornegin salliyorum 4A thruster sana 100agirlik katar ve guc tuketimi 40 iken 4D salliyorum 50 agirlik 20 guc tuketimi ister ve karsiliginda gemin icin gerekli ivmeyi ve hizlanmayi verir. ya da ornegin sensorler. A serisi 250 ton iken d serisi 32 tondur ve pek fark etmezsin aradaki farki falan. bu gemini nasil kullandigin ile alakali biraz da. zaten simdi vulture u combat icin kullanirken guc yetmeyebilir o zaman bazi dengelemeler yapman gerekecek, combat a girerken bazi modulleri kapatacaksin vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 http://coriolis.io/outfit/vulture/04A5D4A3E5A4D3C1e1e040404-4a02---.Iw19kA==.Aw19kA== ornegin bunda guc yetmez. http://coriolis.io/outfit/vulture/04A5D4A3E5A4D3C1e1e040404-4a02---.AwRhrSuo.Aw19kA== sunu yaparsan FSD disable ve hatch disable savasabilirsin. ben anaconda da oyle yapiyorum bir yeremi gidecegim iki silahi disable ediyorum, combat alanindamiyim fsd ve hatch disable ya da baska seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ikinciyi yapayım bulunduğum istasyonda yok ama 0A shield booster gidip alıp takıp deneyeceğim, bu shield boosterleri shield damage aldığımızda kullanıyoruz değil mi ? shield bitince çalıştıramıyoruz galiba yeniden dolana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 hayir bunlar hep online senin dediklerin shield cell bank.. scb ler shield bitmeden kullaniliyor yoksa shield offline iken ise yaramaz. ustteki iki alette ayni config sana gostereyim diye yaptim. onda dikkat etmen gereken sey modullerin durumu. ilkinde tum moduller calisiyor alttakinde iki modul disabled durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 hull reinforcment package de takabilirsin. o zaman zaten cekic gibi lasere falan gerek yok git direk kafadan vur karsidakine :) en sinir oldugum alet vulture anaconda ile savasirken. at sinegi gibi olmek bilmiyor ne shieldi gidiyor ne hull. birde kivrak it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 5A shield generator takamıyorum param yetmiyor :D kill warrant scanneri çıkartmıyorum 1m bounty olacak empire ve alliance birikiyor ufak ufak diye, o yüzden 2 tane shield booster takabildim, şuan tüm modüller çalışıyor denemeye gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Perspective said: vulture aldım şöyle fitledim ama doğru mu fitledim acaba ? http://www.edshipyard.com/#/L=70N,5TP5TP3wU,2-6a8I6a5U7_6u5A,7T2 gemiyi fitlerken nasıl seçmemiz gerekiyor takacağımız şeyleri 5A > 5B > 5C gibi mi gidiyor mantık 5A takarsak daha iyi 5C daha kötümü oluyor şimdi Internal Compartment:4'e fuel tank tak. sistemler arası giderken baya rahatlarsın. FDL ve vulture'nin en kötü kısmı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 shield boosterları takınca baya farketti, 2 tur resource site yaptım 2 nci gidişte ilk defa polis anaconda gördüm takımdım peşine 3m yaptım direk yarım saatte, @lord_gorthaur para kasıyorum burada şimdilik bir yere gitmiyorum ama fuel tank takacağım birtane daha sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Kanuni'den sonra ben de galaksi merkezi yolculuğuna giriştim. kaç gündür gidiyorum, oyalanıyorum bazen tabi sağda solda ama daha yolu yarılamadım bile lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 kolay gelsin yoldas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar