Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 O olmuyor zaten. Bonus o iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 nası olmuyor ben yaptım abi. aynı istasyonda slave var, aynı istasyonda slave görevi var. çık gir çık gir yapa yapa aynı istasyonda 250k falan yaptıydım. sonra 10 15 kere denedim gelmedi sıkıldım bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Fazla gelmiyor, ust uste normal slave getir gibi diil. Normal slave gorevi tutturdunmu 30-40 yardir gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ne permitmis bilader, 6 saattir gorev yapiyorum sirf aram duzelsin diye. anca friendly oldum ama yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 rep kasmak işgence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 denemedim ama sanırsam rep kasmak için şu para vermeyen görevleri yapmak lazım. onlar muhtemelen daha çabuk arttırıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 her gorevi aldim zaten.. en sonunda simdi aldim permiti. allied olmak gerekiyor fyi. edit : ayni teraneler. ne diye permit var acaba buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Platinum varmidir diye mine yaptim oda yok.. Nalet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 bi oynayan ben mi kaldim ? ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 combat train demosunu çektimde adam arkama geçtimi önüme alamıyorum ortadaki radardan da bir pok anlamadım asdfdsg freelancer ne kolaydı grafikler çok güzel yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 bu space sim en agirindan. ben freelancer oynamamistim bunun yuzunden bir bakayim dedim, crossfire mod 2.0 diye bir sey cikmis onuda yukledim nefis oldu, light rahat ve eglenceli oyun isteniyorsa o, simulasyon ve galaxy simulatoru isteniyorsa bu. bu fazla agir acikcasi. herkesin harci degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 max speed le dönmücen. gazın orda mavi bir kısım var, o kısım geminin minimum açıyla dönmesi gereken hızı gönderiyor, o zaman çok daha hızlı dönüş yapabilirsin. gazı sadece oraya kadar kökle, düşmanı daha rahat takip edersin, hiç bir zaman max hızda çatışmaya girme. sadece arayı kapatmak için hızlan. dönüşlerde ise direk olarak aşağı/yukarı-sağ/sol hızlanma ile it dalaşında avantaj yakalaya bilirsin. mobility öğrenirsen it dalaşı kolay. elite 101; http://www.youtube.com/watch?v=crL9H_Vx68Y http://www.youtube.com/watch?v=iBcSqCOatiY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 joystickimi kırdım :( sensör içindeki bozuldu galiba. gemi durmadan sağ dönüyor z axis gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Alakasız olacak ama benim gamepadde aynısı olmuştu analog stickte, kırıldı falan sanmıştım ama tamamen yazılımsalmış, bi sıfırlama kombosu gibi tuşlara bastıktan sonra düzelmişti netten araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 lord_gorthaur said: joystickimi kırdım :( sensör içindeki bozuldu galiba. gemi durmadan sağ dönüyor z axis gg joy ne? bendeki x52'de şöyle bişey var, ps2 kablosu biraz oynak, oyundayken bi gidip gelebiliyor tam gittiği anda misal ben sola kırmışsam geri geldiğinde 0 noktasını sola kırık olarak alıyor, re-calibrate etmek gerekiyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 madcatz fly 5 var hallettim. içini açtığım aletin z rotation kablosu siyahmış. galiba bir temazsızlık var. stick kısmındaki girişe biraz bastırdım düzeldi. google'dadım baya genel bir sorunmuş. tüm saitek'ler umarım aynı sorun yoktur. https://www.google.com.tr/search?q=DXTweak&oq=DXTweak&aqs=chrome..69i57j69i60.201563j0j9&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#q=fly+5+joystick+z+rotation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 şu adamın streamini izlerken voice attack diye birşey kullanıyormuş http://www.twitch.tv/londongaming4fun lan dedim ki keşke her oyuna böyle bir uygulama yapabilsek off fena olur 3. kontrol resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 güzel olayda deneme sürümünü indirim denedim. aksan lazım biraz. benim İngilizce konuşmam köylü gibin olduğundan anlamıyor computer. http://www.youtube.com/watch?v=rSQWO5REZbU#t=10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Group Play 'i keşfettik sonunda dün. Aynı USS e girmek yerine, bir kişi o USS e giriyor, diğeri onun Low Energy Wake 'ine giriyor. Dün Anaconda ya falan daldık bir Viper bir Cobra aynı anda hatta. Oluyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 En reliable yol mining gibi gozukuyor. 45-50dk da 250k CR kazanabiliyorsunuz yeterince yetenekliysenix. Biraz tricky ama baya safe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 http://www.reddit.com/r/EliteTraders/comments/2qirv7/rare_commodities_trade_route_12_mil_cr_hour/ 50ton kapasiteli cobra ile saatte 1m kazanıosunuz bu şekilde. type 7'e kadar böyle sonra type 7 ile normal tradeing en karlısı. en iyi trade gemiside anacondaymış 450t taşıyabilio sanırım. 10dakkada git/gel 1m getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bu oyunda uo daki gibi pk olayı varmı biraz twitch den izledimde oyun aslında iyi baya ama sanki sürükleyici birşeyler eksik ama ortam özellikle o uzay hissi çok başarılı gelişmeye çok açık alsammı acaba veya az daha mı bekliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paranin manasi yok ki.. Anaconda olsa asp olsa ayni olay trade .. Ha para biriktir koy kenara ilersi icinse ok. Deniycem su route olayini. Btw Guzel bir combat settings rica edicem para onemli diil asp ye kadar.. Gordugum herkes kucuk gemi kullaniyor zaten. Thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Combatta Viper ve Laser Pulse lar. Net çok iyi. 2.5 - 3 km den çatır çatır anaconda indiriyor millet tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 thrustmaster t.16000m aldim, saitek x65f pro vardi ama o kadar devasa ki alet masada olmuyor onunla. Bu daha kullanilabilir duruyor gibi. Su yari auto tagetting silahlar hosmus. Daha rahat hedefleme vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar