Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Arkadaşlar selamlar, Elimde acer 5552G laptop var.Çok oyun oynayan biri değilim, bana yetiyor... Sorunum şu, regüler olarak ayda 1 makinayı formatlamam gerekiyor.Sürekli windowsta çökme/açılmama sorunu oluyor.Harddisk programlarıyla tarattım ve bad sectorleri tespit ettim.%50 si repair oldu ama geri kalanları repair edilemiyor kafayı yicem. Bu sorundan dolayı bazen boot bile etmiyor, bsod filan alıyorum. Ne yapmak lazım son çare hard disk i mi değiştirmektir? Hard diski kendim mi değiştireyim (hiç tecrübem yok) yoksa servise mi vereyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 garanti süresi dolmadıysa yapıştır gönder, harddiski değiştirsinler. garantin dolduysa da al yeni bir hdd kendin değiştir. alt tarafta 2 vidalı bi kapak açıcan altı üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Tamam baboli öyle yapayım bi de tertemiz mis gibi windows kurdum mu ohhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 stimpak said: garanti süresi dolmadıysa yapıştır gönder, harddiski değiştirsinler. garantin dolduysa da al yeni bir hdd kendin değiştir. alt tarafta 2 vidalı bi kapak açıcan altı üstü. garanti sürem bitti :( Abi şoka girdim, servisi aradım bi fiyat alayım diye. Adamlar 320 GB hard disk e 157 €+KDV çektiler (servis ücreti hariç!). Bu gidişle kendim yapıcam herhalde... Şerefsizliğin böylesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 al bunu http://www.sanalmarketim.com/western-digital-wd10jpvt-scorpio-blue-25-1tb-5400rpm-8mb-sata/p_36468/ takmasında bişey yok zaten, direkt sokete oturtuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ya da hazır hdd de patlamışken, al bi SSD rahat et. http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5842 al bunu, tak makinen de rahat etsin sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar