Xaero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 Ayrıntılı bilgi ve download için tıklayınız[hline]Sex is a name Cs is a game Forget the name Play the Game...! Liche Lord Sopası Satılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 girdim 3 top odası açtım hadi gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 şimdi çıkıyorum. benim oda duruyo orda gunn's billiards diye gir oraya oyna gelicem 1 saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 çekin şunu oynayalım çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 arcane geliyor :) deli virtual pool oynardım vallah..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 çektin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Gunn bunun turnuvasını düzenlesek fena olmaz haa bağa sağlam bi oyun...[hline]Sex is a name Cs is a game Forget the name Play the Game...! [b][i]-Xaero Farbright- [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 07 Kasım 2002 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Heheh ben oynamaya başladım bile http://www.carom3d.com/en/comm/news.asp[hline]Sex is a name Cs is a game Forget the name Play the Game...! [b][i]-Xaero Farbright- [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 07 Kasım 2002 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Bari oyundan bi iki ss koyalımda rağbet olsun aramızda yapmaya başlayalım...[hline]Sex is a name Cs is a game Forget the name Play the Game...![b][i]-Xaero Farbright-[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 07 Kasım 2002 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Ben hep Pepelek Billiards diye salon açıyorum görürseniz gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 practice'de zaman sınırı var ya hani atışlar için normal multisinde de var mı o sınır, bana çok hızlı gibi geldi de :) daha atışımı ayarlayamadan bitiyo süre lol acemilikten sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Demin japonun biriyle 8 top oynadık amcama doğru düzgün vuruş hakkı bile vermedim valla :P Bu arada beyler 150 puanı aşınca Guild kurabiliyormuşuz biraz kasalımda Pepelek'e yakışan bi isimde guild kuralım turnuvalar filan var katılırız...[hline]Sex is a name Cs is a game Forget the name Play the Game...! [b][i]-Xaero Farbright- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 said: BlackRose, 07 Kasım 2002 13:42 tarihinde demiş ki: practice'de zaman sınırı var ya hani atışlar için normal multisinde de var mı o sınır, bana çok hızlı gibi geldi de :) daha atışımı ayarlayamadan bitiyo süre lol acemilikten sanırım :P malesef var black de alışınca yetiyo o zaman ben de zorlandım başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 hocam demin girdim hatta selam gunn bile dedim ama görmedin sen :P pepelek kanalında da birileri kapışıyodu amerikanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 sikici geldi bana. yani ben istakayi elime alip vurusu hissedemedikten, o topun 2. topa degerken cikardigi `cit` sesini tam olarak duyamadiktan sonra bilardo pek bisey ifade etmiyo. oyun iyi de atmosfer olayi olmuyo maalesef bilgisayarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 ewt dark haklı tilt bowling falan da bunlar real da zevkli oluyo esas mesela bowlingde alıcan topu eline hissedicen ağırlığı kafanı kaldırıp ekrana bakacan vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 valla 4 yıldır falan bilgisayarda 3 top oyun arıyodum. bide online oluşu gözünü çıkardı yani. :) black kusura bakma hiç görmedim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 aynen..ben bilgisayarda 3 top ilk kez görüyorum.. gerçi virtual pool serisi ve eskilerden arcade pool ile snooker dışında bilardo oyunu oynamadım :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 az önce arcane-gunn vs zed-tengo(?) maçı yaptık, tengonun süper sayıları ve benim balımla arcane-gunn ikilisini ezdik adeta. süperiz :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 tengo teketekten kaçtı ama :) gördü tabi semi-proyu *TEKETEK diye baarır*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 arcane in ilk oynayışıydı :) yanlış yöne falso vermemi saymazsak gelcek vaad eden bir yeteneğim :) Gunn teke tekte elime feci verdi ehe soğudum oyundan :P[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 ben sanki seni teketekte yendim diye hatırlıyorum gunn :) semipro pro falan işlemiyo pek. bal işte.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 hankisinde açık masa bende demin biriyle oynadım öörendim sayılır[hline][i]viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 bende şu anda kanaldayım nik tunca pepeleklten kimse yoh[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler! Fizikçiler büyücülere inanmıyor... ben de bu durumda fizikçilere inanmayarak öcümü almış oluyorum -Zifnab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 ama hiç oynamadım[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler! Fizikçiler büyücülere inanmıyor... ben de bu durumda fizikçilere inanmayarak öcümü almış oluyorum -Zifnab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar