KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bana enteresan gelen bir sorunum var. cuma gününden beri evden ve işyerimden paticik'e giremiyorum laptopumdan.fakat netbookumdan girebiliyorum. bunun açıklaması nedir? not:linkedin'E de laptopumdan evden ve işten giremediğimi ama netbookumdan girebildiğimi fark ettim.n'oluyo lan?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 allahın bir hikmeti olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 olm salak salak cevaplar yazın diye açmadım başlığı,harbiden yardımınıza ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Laptopunun ramleri kusatma altinda, cpu ve harddiski gaflet hiyanet ve dalalet icinde olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 dns? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Esh yetkili bir abi. Doğru diyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Tamam tamam sdf. Dns girmis olabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 KuddusiMavra said: olm salak salak cevaplar yazın diye açmadım başlığı,harbiden yardımınıza ihtiyacım var. salak salak sorunlar yaşama o zaman girme hatta zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 malware büyük ihtimalle. format at en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Esh said: Tamam tamam sdf. Dns girmis olabilirsin belki. nasıl? ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 odatvden oluyor o bi süre girmezsen kendiliğindne düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Ag bagdastiricini acacaksin orada tcp ip v4 un uzerine gelip ozelliklerine gireceksin. Sonra dns bolumunde rakam yaziyo mu bak. Sonra onu sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 sonra ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 sonra seni disari alicaz sacrolashcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Esh said: Ag bagdastiricini acacaksin orada tcp ip v4 un uzerine gelip ozelliklerine gireceksin. Sonra dns bolumunde rakam yaziyo mu bak. Sonra onu sil. teşekkür ediyorum.hemen bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 sacrolash said: allahın bir hikmeti olsa gerek adsadfhhsfhfhdhsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar