Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I.E.T.T'nin Külüstür Otobüsleri

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

ya adama küfürmü ettim? aşağılayıcı bişeymi dedim?

özel halk otobüslerinin milyon kişiyi iki üç kuruş fazla para almak için doldurduklarını söyledim ayrıca ne 550 si adama 1 milyon veriyosun söylemesen para üstünü cebine atıyo adam..

/davar diye sana denmemis sanirim. sakin sakin...

[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
..Knight Online..
..Aliko the Warrior..
..Xigenon 1..

[Bu mesaj rockncoke tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj dark-dr tarafından 08 Aralık 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İş trafiğine denk gelmediği sürece Maslak, Darphane 10 - 13 dk. Arası.

Nereden mi biliyorum:

Pztesileri 9'a çeyrek veya yirmi kala dersimiz bitince hızlı hızlı durağa gidiyorum. (minibüs hemde ölü saatlerde mi? hayatta binilmez, binmeyin bindirmeyin yada binin her durakta 5 dk bekleyin....)

Saat 9:10 en geç evdeyim, açıyorum boston anca başlıyor.

O açıdan akşam vakitleri hizmetleri harikulâde.

Minibüsler gerçekten gereksiz, zaten bazı hatları tamamen kalktı, yavaş yavaş bitecek onların dönemi. Hele şu e5 ten ikitelli, merter ve güneşliye doğru olan hattaki minibüsler için etmediğim laf yok, birgün araba ile sürekli tüyap'a git gel yaparsanız anlarsınız.

Otobüslerdeki rantın 100 katı minibüste birde tekerleklerine böyle bıçak kılıklı jant koyarlar.

Otobüslerdeki şöförlerin ek geliri işte bu 1 milyona akbil bastırmaları, ondan dolayı çok insan gelmesi işlerine geliyor.
Her gelen 10 kişiden 1 i yada 15 kişiden 1'i basıyor onların akbilinden ...[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

bi de pembemsi-kırmızımsı ve beyaz renkliler var en çağdışı otobüsler :D uzak durmaya çalışıyorum mümkün oldukça dışardan bakmak bile psikolojimi bozuyor artık :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

zorla bindiriyo dedimmi?

dikkat edersen ben fiyat yazdım önceki mesajı ben atmadım akbil vs diyen..

hem ayrıca bana demiş birisi özele zorlamı binion diye

soğukta arka tarafın uyuşunca mecbur ilk gelen otobüse biniosun nese daha yazmıcam bu konuya[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
..Knight Online..
..Aliko the Warrior..
..Xigenon 1..

[Bu mesaj rockncoke tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dikkat

ette o kargasada bicak falan yeme

said:
Mino, 08 Aralık 2004 17:02 tarihinde demiş ki:
Haydarpaşa Erenköy arası gidip gelen biri olarak treni kullanıyorum memnunum. Aylık 20 milyon öğrenci 30 milyon tam...
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

Cok net hatirliorum ; gecen sene cok yagmur yagdigi bigun .. karakoy levent hattinda yukardaki delikten otobusun icine yagmur baya baya dolmustu .. Bu arada havadan nur , kar , yagmur yada herhangi bi cisim yagma durumnda bu karakoy levent hatti 3 5 saat komple tikanirdi ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Sosyal ağlarda paylaş

Bı kere ben otobusteydım ama tıklım tıklım dolu bayram arifesı ıdı sanırım ayagımı kaldırmıstım dızım kasınıodu bı daha ındırecek yer bulamamıstım acaıp kalmıştım oyle :D ben ondan daha kalabalık bı otobus gormemıstım su ana kadar[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wraog, 08 Aralık 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
Şunca senelik öğrenci hayatımda bilimum otobüs ve dolmuşlardan + şoförlerinden tiksindim.

En sonunda helikopter aldıracaklar bana o olacak.

banada alıver bi tane :P[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
..Knight Online..
..Aliko the Warrior..
..Xigenon 1..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 07 Aralık 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
iett otobüslerini seviyorum sevmesine de ..

özel halk otobüslerine büyük bir kinim var arkadaş. koca insanlar da var bu memlekette. eeeey özel halk otobüsü sahibi, uzun da olsa insan insandır !

aynen fizbana katılıyorum iett iyi bence de hele yeşil otobüsler çıktıktan sonra daha da iyi oldu ama özel halk otobüslerine ne diyim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir Turkıye'nın 3. buyuk sehrı olmasına ragmen cok cok nadi sekılde otobuslerınde kalabalık gorebılırsınız. Buda ya sabah işe gitme saaatlerinde ve aksam ustu işten donus saatlerinde oluyo.

Onun dışında gayet guzel yeni otobusler de rahat bı sekılde koltukda oturarak gıdıp gelebılyorus :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...