Tori Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 denk güçlerin mücadelesinde fb kazanmış, gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Yanalin ilk lig galibiyetini kutlarım ligte. 3 maçlık yenilgi serisi bozuldu.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 souldarkorn said: Fener 4-4-1-1 çıkıyor. Bu Kuyt ne iş anlamadım. Devletin torpillisi mi bu da ? Bir maç yedek olmadı geldiğinden beri. Hayır iyi oynasa eyvallah ama oynamıyor be kardeşim. şöyle yazmışsın da... calimero'da böyle yazmış... calimero said: abi kuyt gibi adam gelmiş, gözü çıkıyor adam maça çıkıyor, her maç deli gibi koşuyor. geldiği takım pool, attığı gol sayısı ortada. yıldızı aşırı sönüp de katar direğinden dönüp gelmemiş. adamı asıl mevkisi olmayan sağ kanatta oynatıyorsunuz buna rağmen adam canla başla mücadele ediyor ama hala yaranamıyor yahu. allah fener taraftarının medyasının eline düşürmesin kimseyi.. şu calimero ile benim hem fikir olmamı sağladın,ne diyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 yorumların hepsini okudum. yahu siz ciddi ciddi maç mı izliyorsunuz? ben tüm maçların 34üncü dakikalarını merak ediyorum,hepsi o. bu maçta da yine seyirci direnişe selamı göndermiş.budur.gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Şeytan Rıdvan da şeytanın kölesi olmuş. 34. dk daki tezahüratlar takımı etkiledi, fenerin futboluna bakması lazım hede hödö diye konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 SeaGle said: Şeytan Rıdvan da şeytanın kölesi olmuş. 34. dk daki tezahüratlar takımı etkiledi, fenerin futboluna bakması lazım hede hödö diye konuşmuş. ben sabah izledim,direk olarak öyle 34. dakika falan demedi ama onu kastederek 'taraftarların takımla ilgilenmesi lazım' gibisinden bir şeyler söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Ya arakdaş Mert şuan Volkan'dan daha iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Ilk hatasinda daha kotu olacagi icin hayir daha iyi degil. Hicbir zaman daha iyi olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Volkan'la Rüştü'nün de böyle karşılaştırıldığı günler geldi aklıma. Demek ki Volkan uzatmaları oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 rüştü nün gittiği günler aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Esh said: Ilk hatasinda daha kotu olacagi icin hayir daha iyi degil. Hicbir zaman daha iyi olmadi. Volkan yerden çekilen her şutu yiyor milli takım dahil. Bu hatayı yıllardır yapıo Mert yapsa nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Volkan lobisi ayagini kaydirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Volkan gg bariz son 1 senedir çok yavaşladı refleksleri öngörüsü sezgileri çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar