Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pre-order yapmayi basardim

xrex

Öne çıkan mesajlar

Release Date:

- Currently, the release date for the european edition of WoW is "Early 2005". No more specific details are available

- The most reliable site: Gameplay (teamed with Blizz to make the WoW Shop) have got February 18th. ((ESTIMATED))

resmi olarak hiç bir açıklama yok hala, ama bu da bir şeydir.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

- Richard at Gameplay's Customer Support has said the following:
1) They have not received the pre-order kits from 'their supplier'.
2) They have chased 'their supplier' who says that they "will be coming soon, and that the beta won't be starting until mid-December so there's plenty of time".

final beta 20 aralık gibi başlasa, 1 ay falan sürse ocak sonuna doğru açılabilir belki sunucular.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu adam mailini fransızca yazıp babelfish den ingilizceye çevirmiş. Çünkü Babelfish de oyunu game yerine play diye çeviriyor.Ayrıca bazı kelimeler de çevrilmiyor. :D[signature][hline]EU Closed Beta
NE Druid : Solas
Human Warlock : Drago

edit : fransızca :D

[Bu mesaj Abyss tarafından 03 Aralık 2004 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 03 Aralık 2004 17:35 tarihinde demiş ki:
hayir su anda cogu kisi pre order box larini aldi bile.bir kisim daha getirtildigi icin onlari da 1 hafta icinde yollicaklarmis.1-2 gün önce elimize gecme deil yani.final beta nin ne zaman baslayacagi belli deil.

iyi de arkadaşın dediğine göre pre-order box'ı değil oyunu yollayacaklar. pre-order box ile oyunun alakası yok ki zaten, bi key bi de soundtrack cd'si vari içinde.

ama oyunu yollayacaklarını hiç sanmıyorum, yanlış anlaşılma vardır orda. ilk key'i yollayacaklardır, sonra soundtrack cd'sini yollayacaklardır herhalde.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi tekrardan acmıyım dedim hazır varken herneyse sorun şu daha önceden www.ukgames.com sitesinden alısverıs yapan arkadaslar varmı varsa ne kadar sürede ellerine gecti bilgi verebilirlermi ben burdan pre-order edicem birde bu pre-order elime serverlar acılmadan gelme ıhtımalmı varmı(?) yoksa serverlar acıldıktan 3-4 veya 1 hafta sonramı elime geçer bu konuda bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse çok mutlu olucam saygılar.. :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

dhl airmail gibi hızlı bir yolda yollatırsanız 3-5 gün sürüyor. oyun çıkmadan bir kaç gün önce yollayabiliyorlar. oyun çıktıktan sonra bir iki gün içinde gelir bu durumda.

normal yollatırsanız 2 haftayı falan buluyor. gerçi gümrüğe ve şansa göre azalıp çoğalabilir de.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 05 Aralık 2004 02:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya simdi is guc kargasa, preoder kit olayını halledemedik. peki simdi preoder yapabilececegimiz ve oyun euda cıktıgında cok gec kalmadan elimizde olacak sekilde satin alabilecegim bir site varmı? eger bulamazsam almayadaki bir arkadasım aracılıgıyla amazon.de den siparis veirp buraya gonderecegım ama shipping kusturecek gibi :)

not: butun postları okudum ama saglam bir site bulamadim gibi varsada, preoder finish :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...