Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mirage sana talibim :) .. Yanliz parayi nasil odeyecem sana.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Üff.. fransızlar ne parayı çektiler, ne iptal ettiler. İlk günkü gibi duruyor..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Qui ne zaman verdin siparişi ve express seçeneğini seçtinmi? Ayrıca preorder sonucunda eline cd key ulaşan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 CD-key ulaşmadı. 27 Kasım'da sipariş ettim ve express seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Hmm bizde 3 arkadaş aynı gün verdik ama bizde de bir gelişme yok maalesef Adres olarak Türkiye'yimi verdiniz yoksa başka ülkeyi mi? Fransız site için konuşuyorum. [Bu mesaj Nicholas-VanHorn tarafından 30 Kasım 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Ben herşeyi doğru olarak yazım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ben 2 CE 1 normal siparis wermistim. mail geldi gecen, normal ile ilgili. tam anlayamadım ama kredi kartı ile ilgili bi sorunlar falan ... ben de adama uzunca bir mail attım, CE leri 1 i gelmezse diye siparis ettim, yok eger geleceklerse 1 ini iptal et normal de de ne sorun varsa cozmek istiyorum, onu da almak istiyorum falan diye. adamla uzun mail lesmelerden sonra en son aldıgım sonuca gore 1 CE ve 1 normal oyun gelecekmis bana. normal shipping yapmıs olmama ragmen.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bu oyunun betası aralığın kaçında başlayacak? Bir de toprak sen sordunmu tahminen ne zaman göndereceklermiş beta için cd key'leri? [Bu mesaj Nicholas-VanHorn tarafından 30 Kasım 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 almanya icin konusayim.bize haftaya yollicaklar cd leri.beta ise muhtemelen 20 aralik gibi baslicaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 sormadım.pek umrumda degil beta, o yuzden ilgilenmedim hic. closed open, yeter artık kac karakter baslıcaz, oyuna da birseyler kalsın. zaten 20 sindeki betaya baslayıp 20 gun oynayacaksınız, en keyifli anlarında "kapattık arkadasım" diyecekler. hem zaten tam final zamanı mideme oturur oynarsam :)[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 kesin bir tarih yok kaçında başlayacağı ile ilgili. ama düz blizzard mantığı kuralım: blizzard: "beta aralık içinde başlayacak." aralık = [01.12.2004, 31.12.2004] ==> "beta 31 aralıkta başlayacak."[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 sanmam 20 sinden sora christmas tatili baslior.24 ünde ise christmas gecesi o zaman kadar baslarsa baslar yoksa ocagiin 5-6 sinda anca baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 fransız siteye uzun bir mail attım ne olcak bizim siparişler diye, cevabı gelince yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Arkadaşlar gelişmelerden birbirimizi bilgilendirelim. Bugünde şu dakikaya kadar bende bir gelişme yok aynı yazı olduğu gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ben de mail attım da 3 gündür cevap gelmedi[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 attığım maile cevap geldi sonunda 2-3gün oldu sanırım göndereli. After consultation of your file, we assure you that your order n°4688*** is in the course of treatment and that the orders n°4679*** and n°4714*** were cancelled. In addition, it to you will initially be dispatched during December 04 it key Béta, expédition of the play will carry out in January 2005 goes back to national exit of the play in France. 4aralıkta göndericez diyorlar ynai prekitleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 mosquito sen tam olarak ne zaman pre-order vermiştin?aralık 4 te elinizde olacak dediklerinden pre-order yaptığın tarihten yola çıkarak ne kadar sürede ulaştırabildikleri konusunda tahmin yapabiliriz biz de.Bu arada additonal information digital code ve stairway bölümlerine ne yazdığını öğrenebilirmiyim.(Fransızcalarını hatılamıyorum):) Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 4aralıkta gönderilecek diye anladım ben mailden, zaten daha bilmemne traitment yazıyor siparişimde yani hala adamlar göndermediler. siparişi 27kasımda yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Off iyice stres olmuştum bu iyi oldu Mosquito aynı gün preorder yapmışız 2 gün daha bekleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 İyi oldu bu haber. Yoksa bugün yarın iptal edicektim..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 4 aralıkta yollayacağız yazmışlar. express yollattıysanız 3-5 gün sonra, normal yollattıysanız X)/!NSAOZX gün sonra gelir sanırım. yolladıktan sonra mail atarlar yolladık diye.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ya ben şu çeviriye pek güvenmiyorum, zaten zor anlaşılıyor. Fransızcasını yazarmısın buraya, fransızca bilen birine çevirttirelim.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 qui, eğer bana dediysen çevirme işini, mailin orjinali bu. bu şekilde yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ben üstü çizgili e'leri görünce babelfish ile çevrildi sandım. Bu direk sana gelen yani.. Ya benim bunca yıllık ingilizcem şu mailda çökmüştür yada bu adanlar ingilizce bilmiyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 02 Aralık 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ehehe evet bana gelen mail bu şekilde. bende zor anladım bazı yerleri hatta anlamadım bile,sadece kelimenin anlamından çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar