Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pre-order yapmayi basardim

xrex

Öne çıkan mesajlar

ben 2 CE 1 normal siparis wermistim. mail geldi gecen, normal ile ilgili. tam anlayamadım ama kredi kartı ile ilgili bi sorunlar falan ... ben de adama uzunca bir mail attım, CE leri 1 i gelmezse diye siparis ettim, yok eger geleceklerse 1 ini iptal et normal de de ne sorun varsa cozmek istiyorum, onu da almak istiyorum falan diye. adamla uzun mail lesmelerden sonra en son aldıgım sonuca gore 1 CE ve 1 normal oyun gelecekmis bana. normal shipping yapmıs olmama ragmen.[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

sormadım.pek umrumda degil beta, o yuzden ilgilenmedim hic. closed open, yeter artık kac karakter baslıcaz, oyuna da birseyler kalsın. zaten 20 sindeki betaya baslayıp 20 gun oynayacaksınız, en keyifli anlarında "kapattık arkadasım" diyecekler. hem zaten tam final zamanı mideme oturur oynarsam :)[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

attığım maile cevap geldi sonunda 2-3gün oldu sanırım göndereli.
After consultation of your file, we assure you that your order n°4688*** is in the course of treatment and that the orders n°4679*** and n°4714*** were cancelled. In addition, it to you will initially be dispatched during December 04 it key Béta, expédition of the play will carry out in January 2005 goes back to national exit of the play in France.

4aralıkta göndericez diyorlar ynai prekitleri.
Sosyal ağlarda paylaş

mosquito sen tam olarak ne zaman pre-order vermiştin?aralık 4 te elinizde olacak dediklerinden pre-order yaptığın tarihten yola çıkarak ne kadar sürede ulaştırabildikleri konusunda tahmin yapabiliriz biz de.Bu arada additonal information digital code ve stairway bölümlerine ne yazdığını öğrenebilirmiyim.(Fransızcalarını hatılamıyorum):)

Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Ben üstü çizgili e'leri görünce babelfish ile çevrildi sandım. Bu direk sana gelen yani..

Ya benim bunca yıllık ingilizcem şu mailda çökmüştür yada bu adanlar ingilizce bilmiyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b]

[Bu mesaj Qui tarafından 02 Aralık 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...