xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Merhabalar ML OS X Server kurdum local + VPN olarak. herşey güzel çalışıyor fakat özellikle ios cihazları network dışında iken vpn ile nasıl bağlanacak çözemedim. sıkıntı domain name'im server.domain.private lı, aynı network te hemen bağlanıyor fakat 3g de iken doğal olarak bulamıyor. Nasıl aşarım yardımcı olabilirseniz sevinirim. İlla server tipini internet olarak değiştirmem gerekirse güvenlik için kitap gibi şifreler haricinde ne yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 dyndns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 yine vpn ile hallettim, gözümün önündekini görememe durumu :) Şimdi tek bir sorunum daha var mesela ios da bir app var basıyorsun home theater açılıyor normal kumanda gibi kullanıp sesi de telefona verebilyor yada basit itunes home sharing olayı. Buna vpn ile bağlanıp normalde görmem gerekiyor ama göremiyorum sıkıntı nedir ne yapmak gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar