Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2020 Olimpiyatları - İstanbul,Tokyo & Madrid

Fin

Öne çıkan mesajlar

aşağıdaki yorumlar arasındaki farkı bulunuz lütfen!
ups, GÖRÜNÜZ LÜTFEN!!!

KuddusiMavra said:

[i]Bizim başbakan : " Ben ve hükümetim bu olimpiyatları çok istiyoruz "

Japonya başbakanı Sn. Abe : " Halkım bu spor organizasyonunu yapabilecek, başabilecek güçtedir. Hepsinden öte halkım için olimpiyatları istiyoruz "...

İspanya başbakanı Sn Rajoy : " Yüce halkım herşeye layık, olimpiyatta dahil "
Sosyal ağlarda paylaş

Bayrak taşıyan atletimiz Gezi eylemcilerine ermeni dölü dediğinde ırkçılık oluyor azıcık. Spor komünitesinin içinde ve de adam, bayrak tutanı hatta.
NASIL KELİME OYUNU?
Türk halkına ırkçı demek istememiştim orada, devlet ve spor komünitesinde ırkçılık tolere ediliyor ama.
Ha Türk halkının ırkçılığı tamamen başka bir tartışma konusu. Bildiğin ırkçı olduğunu bilmeden ırkçı birçok kişi. Mehmet Demirkol iyi özetliyordu o konuyu. Biz ırkçı değiliz ya, kötü niyetimiz yok diyenlere karşı. Irkçılık yaptığına sen değil, karşındaki karar verir. Kürt gibi deyince, kötü niyetli olmayabilirsin ama; Kürt olan biri buna alınıyorsa, yaptığın ırkçılıktır kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

AthleT said:

Myshkin said:

90 yıldır yapılamayan şeyin olimpiyatları aldık diye 7 yıl içerisinde yapılabileceğini sanmak
rüyalar.swf

17. akdeniz oyunları - mersin'de insanların ailecek çerezini cipsini alıp bocce izlemeye gelmesi?

erzurum'da insanların tribünde birbirlerine curling, buz hokeyi kurallarını anlatması, hop oturup hop kalkması?

Ooo büyük fırsat kaçırmışız hahahah
Ya bırakın sporcu yetişirdi , kuralları öğrenecekti milletimiz olaylarını. Maddi gelir kaybolduysa ona yazık olur , ki direkt ve dolaylı yoldan kayıp oldu tabi.

Ama istemek önemli değil , hak etmek önemli , zaten hak etmedik
Sosyal ağlarda paylaş

kithnos_1 said:

AthleT said:

Myshkin said:

90 yıldır yapılamayan şeyin olimpiyatları aldık diye 7 yıl içerisinde yapılabileceğini sanmak
rüyalar.swf

17. akdeniz oyunları - mersin'de insanların ailecek çerezini cipsini alıp bocce izlemeye gelmesi?

erzurum'da insanların tribünde birbirlerine curling, buz hokeyi kurallarını anlatması, hop oturup hop kalkması?

al işte.
Sosyal ağlarda paylaş

AthleT said:

Myshkin said:

rüyalar.swf

Sadece akplilerin stada alınmasından mı bahsediyorsun? Biletlerin kaybolmasından falan... :).
Sosyal ağlarda paylaş

Ne al işte abi ?

Halka eğlence olucaktı , belki bir iki kural öğrencekti diye argüman mı olur ?

Bizim milletten sporcu falan yetişmez bu eğitim sistemiyle.

Her tarafımız yanlışken, ah bi olimpiyat gelseydi diye pembe tablo çizmeye gerek yok.

Ha bunlar sportif açıdan işte dediğim gibi , maddi olarak kayıba üzülürüm , o sportif açıdan başarılı olup olmamamızla ilgisi olmayacaktı , alınca organizasyonu direkt ve dolaylı gelir kalemleri oluşacaktı
Sosyal ağlarda paylaş

kithnos_1 said:

Ya bırakın sporcu yetişirdi , kuralları öğrenecekti milletimiz olaylarını. Maddi gelir kaybolduysa ona yazık olur , ki direkt ve dolaylı yoldan kayıp oldu tabi.

Ama istemek önemli değil , hak etmek önemli , zaten hak etmedik

önce yazdıklarımın tamamını oku ondan sonra yorum yap.
benim derdim milletimiz kuralları öğrensin değil, zaten o alıntı yaptığın kısım da sana cevabım değil.

hadi bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Atlet niye bu kadar atar yaptin abi. Olimpiyatin gerekli oldugu son ulke olabiliriz.

Futbolla yatip kalkan ulkede sirikla atlama pistinin 10 sene sonraki halini dusunmek bile istemiyorum.

Ayrica bkz: formula 1

Sirf 'ben yaptim' demek icin olimpiyat mi istenir ya? Bu kadar yavsak iki yuzlu insanlarin yasadigi bir ulke ancak itin gotune sokulmayi hakediyo boyle.

O yuzden aslinda uzulmemiz gerektigi psikolojisi yaratilan olguya gotumuzle guluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

olimpiyat gelince degisecek iste bu dusunceler. bir anda batili dusunce birimine donup dini duzgun kullanmaya ozgurluklere onem vermeye baslayacaktik. bir anda sporcular hayat derdini dusunup sporu birakmak yerine sporcu kimlikleri ile yasamaya baslayacaklardi. ekonomi ve bireysel kazanilan para refah icinde yasama destek saglayacakti.

bunlar daha binlerce eksik yanlisw olmayan noktadan bir kaci... sunlari belli ulkeler seviyesine cikarmadan olimpiyat aliriz almaya ama olimpiyatin ulke ustune etkisi anca olimpiyatin bittigi gune kadar surer. sonrasi ayni tas ayni hamam..

sporcu gelistirsin kendini bir yere kadar sen ev vercem hadii ile dayat bir seyleri sonrasinda sakatlaninca ne egitim var ne elde meslek kalsin ortada.

offf milyonlarca sey eksik ya nereye olimpiyat ile pat diye duzelecek ya da duzelme yoluna girecek. olimpiyat icin birilerini yetistirecekler rezil olmayalim diye sonrada unutacaklar onlari..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...