-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 o onceki alıntı onceki satırdan otaki msjdan once nokta koymusum bak:) yok cidden ciddi bi msj atmak istemistim kimseye satasmadan sok oldum gorunce kusura bakma uzduysem sinirlendim bi an kusura kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 dvmlı 6s ,saibesaray gibi seyler soyluyorsunuz boyle komik seyler uretemek cok kolay intertoto Fenerbahce? falan fialn laf atmak kolay atmamak en guzeli anlamında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 yalanmı Gs nin hayati şaibe[hline]Camelot Knight Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 :) Sadece guluyorum[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Höt hödö höt höööt höt höt Yeter bea. Hiç mi çocukluk tecrübeniz yok bitmez böyle tartışmalar.Daılın lan en büyük Üsküdar Anadolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Biz zaten en büyükleri !! yener havalarını bitiririz ama onlar bunu anlayamazlar. :) Ya bir de GS şampiyon olsa iyice arsız olurmuş bunlar baksanıza daha bu hafta yendik şampiyon olduk hala konuşuyorlar. Biraz susun GSliler, insanda utanma olur bişi olur.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Lan o kadar hede höt ettik bak hala konuşuyolar hede höt haayt höttürük hött lan hade ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Gawain, 29 May 2003 10:41 tarihinde demiş ki: yalanmı Gs nin hayati şaibe[hline]Camelot Knight Avalon Sen Zavallı bir adamsın!!(alın iste bu hakaret ediorum) bolesıne bu yakısır..[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Nukem_Verite, 28 May 2003 16:34 tarihinde demiş ki: Evet en büyük sizsiniz. Bravo ego tatmini için topic açmayın ( Bu arada hatırlatayım 2002-2003 Türkiye Ligi şampiyonu : BEŞİKTAŞ )[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. ( Bu arada hatırlatayım 8 Yılda 1 kez ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 oleeey oleeey oleey oleeey şampiyoooonn beşiktaaaaaş ![hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: arcane, 30 May 2003 22:50 tarihinde demiş ki: oleeey oleeey oleey oleeey şampiyoooonn beşiktaaaaaş ![hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Sevin 8 yılda 1 kez gelir bu günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 İyiki bi fuar kupası aldınız ha. Ha yayla kupası ha fuar kupası..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Adamlar şampiyon oldukları gunden beri hala laf sokuolar bırakın takılsınlar..[hline]NothIng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Herkes Yaptığı icraat kadar konuşsa siz en fazla iki cümle söylersiniz çok konuşçağınıza gs gibi uefa super kupaları alın oelgelin konuşun bizde dinleyelim Gs Forever[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar