Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Zamaninda anneme aldigim galaxy ace in miyadini 3 sene once doldurdugunu farketip bu utanc altinda daha fazla ezilmemeye karar verdim. Hadi 3 kurusa satin bana galaksilerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 14 kisi bakmis kimse yorum yazmamis. Bir daha paylasimda bulunmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Benim ana mesaj okuyamıyor .Sizinki iyiymiş note2 kullanıcak helal vallahi imrendim.Hele babama versem note2 yi traş bıçağı diye yüzüne sürer adamcağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Hahah, babam s3 kullanamadi, iphone 4 u verdim, bir alisti bir ogrendi neler neler artik. Ana baci icin iphone da, note2 ekrani buyuk diye anneme alayim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Esh said: Hahah, babam s3 kullanamadi, iphone 4 u verdim, bir alisti bir ogrendi neler neler artik. Ana baci icin iphone da, note2 ekrani buyuk diye anneme alayim diyorum. Alsana lan bi vertu pinti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Vertu bi arkadasimda vardi da bu kadar boktan bi alete o para verilir mi demistim. Ona da rusyadan hediye gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Yeni iphone cikana kadar bekleyebilirim de, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Esh said: Zamaninda anneme aldigim galaxy ace in miyadini 3 sene once doldurdugunu farketip bu utanc altinda daha fazla ezilmemeye karar verdim. Hadi 3 kurusa satin bana galaksilerinizi olsa kendimiz kullaniriz pampa :D o değilde acayip telefonlar çıkmış wala watya galaxy resmen demode oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Cidden yok mu kimsede ya? Su dandik aletleri master race iphone la degistirmek isteyen birileri olmali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Ayın 27sinde bana bir tekrar hatırlat. Bişeyler ayarlayabilirim yurt dışından eğer işine gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Cok cazip bi teklif bu. Ama ne kadar cazip olacagina bagli. Note 2 Sifiri 12 taksit 1300 burada, sen 800e falan ayarlayabiliyosan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Annene helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Valla ya kadinin giki cikmiyo, whatsaapp i bile guncelleyemkyorum yer yok diyo telefonda. Acilarin telefonuymus megerse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Amk istedigin zaman olmaz istemedigin zaman forum bayrampasa ara sokak vodafone bayiine doner. Ne boktan is bu lol Olm s4 cikti gidin alin yenisini, ben de nemalaniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 bu işine yarar mı? http://forum.paticik.com/read.php?7,7094177,7141075#msg-7140989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 esh 800 liraya note 2 aliyor :D esh sen bu gidişle büyüyünce doktor olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 S3 satiyodu seque ama aninsa gitmisti zor bu aralar hadi hayirlisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Uyanigin biri kapti burdan onu ya, ben atladiydim aliyim kenarda dursun diye de o sirada havale yapmisti bile biri sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar