Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 arkaaşlar şimdi kısmetse 1 ay sora ingiltereye gidicez mastera lycamobile diye bi hat verdiler sağolsunlar. sitesine baktım ama algılayamadığım bişi var http://www.lycamobile.co.uk/en/bundles#All in One SİTE Bu yıkaardaki bundle'larda 10pound'a 500 dk unlimited sms unlimited NATIONAL DATA diye bişi var.aşağıda internet için ayrı fiyatlar var. şimdi bu NATIONAL DATA nedir ? bildiğimiz sınırsız internet kullanımı mı öyleyse NATIONAL olması ne ifade ediyor. önceden bu lycamobile kullanmış olan var mı ? bu vaziyetler hakkında bilgi sahibi olan ? bi yardım edin ya.NATIONAL DATA nedir yani abi,hızı falan mı düşük oluyor ne oluyor anlamadım. hadi hacılar bi el atın çok sağolasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 1 yıldan fazladır burdayım, ilk defa duyuyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ülke içinde internet işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hangisini abi ? peki sen hangi hattı öneriyosun ? mevzu internet olması ve ucuz olması. siteyide verdim bu arada bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 mantık yürütürsek ingiltere sınırları içinde diyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Fistan said: ülke içinde internet işte ya ülke içinde internet düz mantıkta,bu mantıkla ilerlersek şu national bundel'lardan bayağa zarar eder adam. 2gb internet 5 pound çünkü. sınırsız internet 500dk konuşma sınırsız sms 10pound başka bi bit yeniği var gibi gelior ondan soruom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 SeaGle said: mantık yürütürsek ingiltere sınırları içinde diyo olabilir. işte babacım düz mantıkla girersek kıllanıyorum ben bu vaziyetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sanki internetin adamlara gelişini biliyormuşsun gibi zarar eder demen yok mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Fistan mesaj atmak istiyorum sana, öm dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 şapka sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 lyca, lebara, o2 hepsi olur. Hepsiyle ucuza ariyosun. Yalniz coverage olayi baya kotu bunlarin bazilarinda. Haliyle bunlardan birini alip esas kullanacagin hatti da Vodafone gibi bir operatorden alabilirsin. Hepsi bir arada olsun ayri olmasin diyorsan da O2 ideal. Bunlari TR'yi ucuza aramak icin kullaniyosun tabi. Ona gerek yok dersen vodafone iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Trias said: Fistan mesaj atmak istiyorum sana, öm dolu.benim özel mesaj kutum temizlenemeyecek boyutlara ulaştı yakında site patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Fistan said: Trias said: Fistan mesaj atmak istiyorum sana, öm dolu.benim özel mesaj kutum temizlenemeyecek boyutlara ulaştı yakında site patlar o zaman buraya yazayım, "selam kurban bayramında zanzibara dalış için gideceğim. ekstra turlardan ne tavsiye edersin? illa görülmesi gereken neresi var? teşekkürler." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ben şunu kullanıyorum ama vodafone diğerlerine nispeten pahalı sanırım https://freesim.vodafone.co.uk/text-and-data-sim-card?tracker=58f8dj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Fistan said: sanki internetin adamlara gelişini biliyormuşsun gibi zarar eder demen yok mu... yani sende haklısında abi ne bilim öle gelior bana di said: lyca, lebara, o2 hepsi olur. Hepsiyle ucuza ariyosun. Yalniz coverage olayi baya kotu bunlarin bazilarinda. Haliyle bunlardan birini alip esas kullanacagin hatti da Vodafone gibi bir operatorden alabilirsin. Hepsi bir arada olsun ayri olmasin diyorsan da O2 ideal. Bunlari TR'yi ucuza aramak icin kullaniyosun tabi. Ona gerek yok dersen vodafone iste. bu lycamobile'ın national data muhabbeti nedir ? ya amaç türkiyeyi aramak değil aslında orada interneti max hız ve gb'da min fiyata alsam whatsap'la işi çözerim yada viber vs gibi programlarla. konuşmalar pc'den skype olur zaten hani ama whatsap mühim olan esas.bu lycamobile'ın olayı nası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 GENCOSMAN said: ben şunu kullanıyorum ama vodafone diğerlerine nispeten pahalı sanırım https://freesim.vodafone.co.uk/text-and-data-sim-card?tracker=58f8dj abi 500mb data var 30pound falan dior pahalı bu ya. işte bu tablolara göre lyca'nın şu national data muhabbetini anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yok 10 veriyorum ya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 500mb yetmez ki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Fistan'a daha büyük mesaj kutusu please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 lyca, lebara, delight vb ile tr i dogrudan cepten arayabilirsin. cok ucuza konusuyorsun. internet den skype fln kasmana gerek yok. national data dedigi Ingiltere icinde iken kullandigin internet miktari. pay as you go al zaten hatti, begenmedin kapatirsin. baglayan bir sey yok kaybin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yani ben İngiltere içerisinde 2gb 3 gb falan değil sınırsız olarak internete max hızda giricem bununla öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 GENCOSMAN said: 1 yıldan fazladır burdayım, ilk defa duyuyorum bunu ingiliz büyükelçiliğinde falan hep reklamı var trde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Unlimited usage is subject only to a variation of speed from 3G to 2G for usage beyond fair use limit (for £10 and £20 bundle -1000MB, for £30 and £40 bundle-3000MB) per month per SIM for fair use reasons to permit unlimited access. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Yalan o ya. Bir de cogu tethering'e izin vermiyor. Vodafone al kafan rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 GENCOSMAN said: Unlimited usage is subject only to a variation of speed from 3G to 2G for usage beyond fair use limit (for £10 and £20 bundle -1000MB, for £30 and £40 bundle-3000MB) per month per SIM for fair use reasons to permit unlimited access. nirde yazıyor bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar