Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere hat

Valeron

Öne çıkan mesajlar

arkaaşlar şimdi kısmetse 1 ay sora ingiltereye gidicez mastera lycamobile diye bi hat verdiler sağolsunlar. sitesine baktım ama algılayamadığım bişi var

http://www.lycamobile.co.uk/en/bundles#All in One

SİTE Bu yıkaardaki

bundle'larda 10pound'a 500 dk unlimited sms unlimited NATIONAL DATA diye bişi var.aşağıda internet için ayrı fiyatlar var.

şimdi bu NATIONAL DATA nedir ? bildiğimiz sınırsız internet kullanımı mı öyleyse NATIONAL olması ne ifade ediyor.

önceden bu lycamobile kullanmış olan var mı ? bu vaziyetler hakkında bilgi sahibi olan ?

bi yardım edin ya.NATIONAL DATA nedir yani abi,hızı falan mı düşük oluyor ne oluyor anlamadım.

hadi hacılar bi el atın çok sağolasınız
Sosyal ağlarda paylaş

lyca, lebara, o2 hepsi olur. Hepsiyle ucuza ariyosun. Yalniz coverage olayi baya kotu bunlarin bazilarinda. Haliyle bunlardan birini alip esas kullanacagin hatti da Vodafone gibi bir operatorden alabilirsin.

Hepsi bir arada olsun ayri olmasin diyorsan da O2 ideal.

Bunlari TR'yi ucuza aramak icin kullaniyosun tabi. Ona gerek yok dersen vodafone iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Trias said:

Fistan mesaj atmak istiyorum sana, öm dolu.
benim özel mesaj kutum temizlenemeyecek boyutlara ulaştı yakında site patlar

o zaman buraya yazayım,

"selam
kurban bayramında zanzibara dalış için gideceğim. ekstra turlardan ne tavsiye edersin? illa görülmesi gereken neresi var?
teşekkürler."
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

sanki internetin adamlara gelişini biliyormuşsun gibi zarar eder demen yok mu...

yani sende haklısında abi ne bilim öle gelior bana

di said:

lyca, lebara, o2 hepsi olur. Hepsiyle ucuza ariyosun. Yalniz coverage olayi baya kotu bunlarin bazilarinda. Haliyle bunlardan birini alip esas kullanacagin hatti da Vodafone gibi bir operatorden alabilirsin.

Hepsi bir arada olsun ayri olmasin diyorsan da O2 ideal.

Bunlari TR'yi ucuza aramak icin kullaniyosun tabi. Ona gerek yok dersen vodafone iste.

bu lycamobile'ın national data muhabbeti nedir ? ya amaç türkiyeyi aramak değil aslında orada interneti max hız ve gb'da min fiyata alsam whatsap'la işi çözerim yada viber vs gibi programlarla.

konuşmalar pc'den skype olur zaten hani ama whatsap mühim olan esas.bu lycamobile'ın olayı nası ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...