cantug Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Notice: Undefined index: pass in /home/content/38/8349138/html/tor/backend/functions.php on line 177 Notice: Undefined index: CURUSER in /home/content/38/8349138/html/tor/backend/functions.php on line 71 nedir bu hatalar 71: $CURUSER = $GLOBALS[CURUSER]; $ss_a = mysql_fetch_assoc(SQL_Query_exec("select uri from stylesheets where id='" . ( $CURUSER ? $CURUSER['stylesheet'] : $site_config['default_theme'] ) . "'")); $THEME = $ss_a[uri]; $lng_a = mysql_fetch_assoc(SQL_Query_exec("select uri from languages where id='" . ( $CURUSER ? $CURUSER['language'] : $site_config['default_language'] ) . "'")); $LANGUAGE = $lng_a[uri]; require_once("languages/$LANGUAGE"); if ($autoclean) autoclean(); } 177 de : //Check The Cookie and get CURUSER details if (strlen($_COOKIE[pass]) != 40 || !is_numeric($_COOKIE[uid])) { logoutcookie(); return; } nasıl çözerim help... hiç anlamam... Ne yapıyorda ne istediğini anlasam çözecem de olmadı beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Birtane daha varmiş la bune ya undefined olurmu hiç çıldırcam... Notice: Undefined index: username in /home/content/38/8349138/html/tor/account-login.php on line 19 ODA BU: if ($_POST[username] && $_POST[password]) { $password = passhash($_POST[password]); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Array icinde olmayan bir key'i cagiriyorsun, undefined oldugu icin de hata aliyorsun. Kod mod ellesmeyeyim dersen alakali php.ini icindeki error_reporting'i E_ALL ^ E_NOTICE olarak set edip apache'yi restart et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yada önüne @ koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Yok error reporti masus ben actim cunku bir sorun var sitede siteye ulasilamiyor diyo submit yapinca herhangi bir formu Paylas.paticik.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Notice'leri gormenin bir ise yarayacagindan supheliyim ben. Anca strict coding yapalim, tanimsiz degisken kalmasin, herseyi incik cincik kodlayalim dersen isine yarayan bisey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Yok çıldırcam submit işlemi yapamıyorum site yok diyor submit yapınca halbuki orda refreshleyince çıkıo [8349138] [fcgid:warn] (9)Bad file descriptor: [client 46.154.60.124:50395] mod_fcgid: ap_pass_brigade failed in handle_request_ipc function, referer http://paylas.paticik.org/account-login.php [8349138] [fcgid:warn] (20014)Internal error: [client 46.154.60.124:50395] mod_fcgid: ap_pass_brigade failed in handle_request_ipc function, referer http://paylas.paticik.org/account-login.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 AMAAAN zokarlar linux e yaa hep bilinmeyenli denklemler çıldırttı beni ohh mis gibi windowsumda çalışıyor işte NEFRETim LINUX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 lel n00b. FCGI icin timeout'lari arttir bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 10binlerdeydi ya child ini 8 filan yap dediler 0 di o onuda yapamadim vazgeçtim :D şimdi test yapıom bakalim trackerlar çalışıo gibi update yapmıyor bitek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım PHP $CURUSER Help × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 AMAAAN zokarlar linux e yaa hep bilinmeyenli denklemler çıldırttı beni ohh mis gibi windowsumda çalışıyor işte NEFRETim LINUX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 lel n00b. FCGI icin timeout'lari arttir bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 10binlerdeydi ya child ini 8 filan yap dediler 0 di o onuda yapamadim vazgeçtim :D şimdi test yapıom bakalim trackerlar çalışıo gibi update yapmıyor bitek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar