cantug Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Notice: Undefined index: pass in /home/content/38/8349138/html/tor/backend/functions.php on line 177 Notice: Undefined index: CURUSER in /home/content/38/8349138/html/tor/backend/functions.php on line 71 nedir bu hatalar 71: $CURUSER = $GLOBALS[CURUSER]; $ss_a = mysql_fetch_assoc(SQL_Query_exec("select uri from stylesheets where id='" . ( $CURUSER ? $CURUSER['stylesheet'] : $site_config['default_theme'] ) . "'")); $THEME = $ss_a[uri]; $lng_a = mysql_fetch_assoc(SQL_Query_exec("select uri from languages where id='" . ( $CURUSER ? $CURUSER['language'] : $site_config['default_language'] ) . "'")); $LANGUAGE = $lng_a[uri]; require_once("languages/$LANGUAGE"); if ($autoclean) autoclean(); } 177 de : //Check The Cookie and get CURUSER details if (strlen($_COOKIE[pass]) != 40 || !is_numeric($_COOKIE[uid])) { logoutcookie(); return; } nasıl çözerim help... hiç anlamam... Ne yapıyorda ne istediğini anlasam çözecem de olmadı beceremedim
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Birtane daha varmiş la bune ya undefined olurmu hiç çıldırcam... Notice: Undefined index: username in /home/content/38/8349138/html/tor/account-login.php on line 19 ODA BU: if ($_POST[username] && $_POST[password]) { $password = passhash($_POST[password]);
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Array icinde olmayan bir key'i cagiriyorsun, undefined oldugu icin de hata aliyorsun. Kod mod ellesmeyeyim dersen alakali php.ini icindeki error_reporting'i E_ALL ^ E_NOTICE olarak set edip apache'yi restart et.
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Yok error reporti masus ben actim cunku bir sorun var sitede siteye ulasilamiyor diyo submit yapinca herhangi bir formu Paylas.paticik.org
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Notice'leri gormenin bir ise yarayacagindan supheliyim ben. Anca strict coding yapalim, tanimsiz degisken kalmasin, herseyi incik cincik kodlayalim dersen isine yarayan bisey o.
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Yok çıldırcam submit işlemi yapamıyorum site yok diyor submit yapınca halbuki orda refreshleyince çıkıo [8349138] [fcgid:warn] (9)Bad file descriptor: [client 46.154.60.124:50395] mod_fcgid: ap_pass_brigade failed in handle_request_ipc function, referer http://paylas.paticik.org/account-login.php [8349138] [fcgid:warn] (20014)Internal error: [client 46.154.60.124:50395] mod_fcgid: ap_pass_brigade failed in handle_request_ipc function, referer http://paylas.paticik.org/account-login.php cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 AMAAAN zokarlar linux e yaa hep bilinmeyenli denklemler çıldırttı beni ohh mis gibi windowsumda çalışıyor işte NEFRETim LINUX! di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 lel n00b. FCGI icin timeout'lari arttir bakalim nolcak. cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 10binlerdeydi ya child ini 8 filan yap dediler 0 di o onuda yapamadim vazgeçtim :D şimdi test yapıom bakalim trackerlar çalışıo gibi update yapmıyor bitek... Paylaş https://forum.paticik.com/topic/7139122-php-curuser-help/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım PHP $CURUSER Help × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 AMAAAN zokarlar linux e yaa hep bilinmeyenli denklemler çıldırttı beni ohh mis gibi windowsumda çalışıyor işte NEFRETim LINUX!
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 lel n00b. FCGI icin timeout'lari arttir bakalim nolcak.
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 10binlerdeydi ya child ini 8 filan yap dediler 0 di o onuda yapamadim vazgeçtim :D şimdi test yapıom bakalim trackerlar çalışıo gibi update yapmıyor bitek...
Öne çıkan mesajlar