Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHP $CURUSER Help

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Notice: Undefined index: pass in /home/content/38/8349138/html/tor/backend/functions.php on line 177

Notice: Undefined index: CURUSER in /home/content/38/8349138/html/tor/backend/functions.php on line 71

nedir bu hatalar

71:

$CURUSER = $GLOBALS[CURUSER];

$ss_a = mysql_fetch_assoc(SQL_Query_exec("select uri from stylesheets where id='" . ( $CURUSER ? $CURUSER['stylesheet'] : $site_config['default_theme'] ) . "'"));
$THEME = $ss_a[uri];

$lng_a = mysql_fetch_assoc(SQL_Query_exec("select uri from languages where id='" . ( $CURUSER ? $CURUSER['language'] : $site_config['default_language'] ) . "'"));
$LANGUAGE = $lng_a[uri];

require_once("languages/$LANGUAGE");

if ($autoclean)
autoclean();
}

177 de :

//Check The Cookie and get CURUSER details
if (strlen($_COOKIE[pass]) != 40 || !is_numeric($_COOKIE[uid])) {
logoutcookie();
return;
}

nasıl çözerim help... hiç anlamam...

Ne yapıyorda ne istediğini anlasam çözecem de olmadı beceremedim
Mesaj tarihi:
Birtane daha varmiş la bune ya undefined olurmu hiç çıldırcam...

Notice: Undefined index: username in /home/content/38/8349138/html/tor/account-login.php on line 19

ODA BU:

if ($_POST[username] && $_POST[password]) {
$password = passhash($_POST[password]);
Mesaj tarihi:
Array icinde olmayan bir key'i cagiriyorsun, undefined oldugu icin de hata aliyorsun. Kod mod ellesmeyeyim dersen alakali php.ini icindeki error_reporting'i

E_ALL ^ E_NOTICE

olarak set edip apache'yi restart et.
Mesaj tarihi:
Notice'leri gormenin bir ise yarayacagindan supheliyim ben. Anca strict coding yapalim, tanimsiz degisken kalmasin, herseyi incik cincik kodlayalim dersen isine yarayan bisey o.
Mesaj tarihi:
Yok çıldırcam submit işlemi yapamıyorum site yok diyor submit yapınca halbuki orda refreshleyince çıkıo

[8349138] [fcgid:warn] (9)Bad file descriptor: [client 46.154.60.124:50395] mod_fcgid: ap_pass_brigade failed in handle_request_ipc function, referer http://paylas.paticik.org/account-login.php
[8349138] [fcgid:warn] (20014)Internal error: [client 46.154.60.124:50395] mod_fcgid: ap_pass_brigade failed in handle_request_ipc function, referer http://paylas.paticik.org/account-login.php
Mesaj tarihi:
10binlerdeydi ya child ini 8 filan yap dediler 0 di o onuda yapamadim vazgeçtim :D şimdi test yapıom bakalim trackerlar çalışıo gibi update yapmıyor bitek...
  • Yeni Oluştur...