gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Birisi bana program files taki tony hawkı açan oyun dosyasını gönderebilirmi ya bu kopya cd lerden neler çekiyorum ya crackliyorum yine açılmıyo biri yardımcı olabilr mi ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 crack yasak...[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ztn crack istememistm ama yne de hallettm oyunun cd deki crackini oyunun dizininde alt klasöre kopyalayınca açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: gokkkan, 09 Aralık 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Birisi bana program files taki tony hawkı açan oyun dosyasını gönderebilirmi buna halk arasında crack deniyor. Ayrıca bak şu allahın işine sende crack kopyalayarak halletmişsin sorununu:p hala crack istemiyorduysan başka diyeceğim yok:) hem halletmişin zaten eheh[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar