Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Blekays enrage olacak biraz daha vurim ya epic falan atar belki. gerci bu fakirden lootta dusmez. Pejo duser oda tupludur benzin doker yakarim nihahaha
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Yaw ne low tier laflar ettin. Utandım okurken. Zaten fakirlik dalgasından enrage olmuyorum anlamadın gitti şunu da.
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kafa rahat para harcamak, dunyadaki en guzel sey olabilir dimi sequo kardes? 11
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Miraul said: kafa rahat para harcamak, dunyadaki en guzel sey olabilir dimi sequo kardes? 11 yok be haci alisiyorsun bir muddet sonra. Tek guzelligi gereksiz cok sey aliyosun. Ne gorsen dur sunuda alim diyosun
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sparkcaster said: bize de bişeyler al blekaysa sutyen alacam. Kizlar hoslandigi erkege genelde haterlik yaparya benim konularda cok ostrojen salgiladi jinekomasti olmustur iyi gelir
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bu adamın bunlara sahip olduğunu gören bilen var mı ? yoksa mitomani falan durumu mu var ?
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sequo said: Pingu said: saldırmıyorum bi şeye? ferrari vs bi konu vardı kiralık çıkmamış mıydı araba orda hyr kardesim onu iddia eden got olmustu yavşaklıkta son nokta adam ya :) koy buraya ruhsatı got olmuş olayım dedim asıl senin got yemedi.
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abiiii imzaya bak donanımhaberci denyolar gibi yazmış alt alta bi de ajsndasdg
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Black-ice said: He bir de arabalardan hiç anlamıyorum, ilgim de sıfır. Bu tarz bir arabayla da gezmeye utanırım. Bu yüzden pejo. 1 kere bin sadece, sürme de. koltukta otur. sonra niye böyle araba manyağı olduğunu anlarsın insanların. arkadaşın s2000 i vardı bindim bir bok değil deme, min m3 olacak.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Son dönemde ilgi noyan üzerine kayınca hava atma olayına dövbe eden sequo tövbeyi bozmuş gördüğüm kadarıyla.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 noyan sipiritüel gücüyle ilgiyi çekti diyelim.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ne spirituel gücü ya hala uzay çağında
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sipiritüel balon adam ya onu öğrendik zaten. Bana hala kötü enerji gönderip gecemi berbat edicek ama onu dediği günden beri sivrisinek bile bulaşmadı geceleri. http://images.habervitrini.com/haber/300x180/melih_gokcek_balon.jpg
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 o zaman ne diye fıstık atıp duruyorsun
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 olm adam trolse trol. noıyana da aynı şeyi yapıyorsunuz. ulan biraz çeşit olsun forumda, herkes istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz. noyan 2013 yılında daha bilimsel davransın. biz öyle yapıyoz çünkü.falcı adam, ilgi çekmeye çalışıyo, yapmasın, biz yapıyor muyuz? sequo fakir rp si yapsın, arabasını göstermek ne ayıp, bizim bankada paramız var biz gösteriyoz mu?yok ski küçük, ondan böyle yapıyor. göstersin fakir de desin, koymuyor ulan bana ne değişicek yani. dışarda görse içinden diyor burda da okuyoruz yani ne kaybedeceksin? bu arada, ikisiyle de pek muhabbetim yok, hatta sequo beni hakir görüp pm lerime cevap bile vermiyor. ayrıca pepelek ultima tr zamanları bu forumda kayırmanın kralı dönüyordu, hiç değilse son zamanlarda bu yok.
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 AtlaraFisildayan said: olm adam trolse trol. noıyana da aynı şeyi yapıyorsunuz. ulan biraz çeşit olsun forumda, herkes istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz. noyan 2013 yılında daha bilimsel davransın. biz öyle yapıyoz çünkü.falcı adam, ilgi çekmeye çalışıyo, yapmasın, biz yapıyor muyuz? sequo fakir rp si yapsın, arabasını göstermek ne ayıp, bizim bankada paramız var biz gösteriyoz mu?yok ski küçük, ondan böyle yapıyor. göstersin fakir de desin, koymuyor ulan bana ne değişicek yani. dışarda görse içinden diyor burda da okuyoruz yani ne kaybedeceksin? bu arada, ikisiyle de pek muhabbetim yok, hatta sequo beni hakir görüp pm lerime cevap bile vermiyor. ayrıca pepelek ultima tr zamanları bu forumda kayırmanın kralı dönüyordu, hiç değilse son zamanlarda bu yok. haci ist disinda oldugum icin sordugun sorulara cevap vrremiyorum donunce aklimdasin
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Catze said: Sequo said: Pingu said: saldırmıyorum bi şeye? ferrari vs bi konu vardı kiralık çıkmamış mıydı araba orda hyr kardesim onu iddia eden got olmustu yavşaklıkta son nokta adam ya :) koy buraya ruhsatı got olmuş olayım dedim asıl senin got yemedi. lan mal g plaka arabanin ruhsatimi olur. Bu kadar cahil olma sadece gecici kullanma izni olur. Ayrica ruhsat kimlik bilgisidir a.k.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bu da bizim eski emektar.
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sequo said: Catze said: Sequo said: Pingu said: saldırmıyorum bi şeye? ferrari vs bi konu vardı kiralık çıkmamış mıydı araba orda hyr kardesim onu iddia eden got olmustu yavşaklıkta son nokta adam ya :) koy buraya ruhsatı got olmuş olayım dedim asıl senin got yemedi. lan mal g plaka arabanin ruhsatimi olur. Bu kadar cahil olma sadece gecici kullanma izni olur. Ayrica ruhsat kimlik bilgisidir a.k. http://i.imgur.com/Z6ECqJI.gif
Öne çıkan mesajlar