neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Görmüşsünüzdür siz de şöyle bir şey. Yapım süreci nasıldır sizce, evet eklemeli çıkarmalı belki yansıyan yüzeye şablon falan çiziliyordur. Ama hiç yardım almadan yapılabilir mi? Şablon, sonradan malzeme eklemek çıkartmak yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 şablonsuz olabilir de deneme yanılma yapmadan malzeme ekleyip çıkarıp nasıl yapıcaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 İşte malzeme de ekleyip çıkartmayacaksın abi, direkt sıfırdan göz kararı yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 E yapilir ...ama sablon kullaniliyordur cogunda, ama neden yapilmasin ki? Akildan birseyi cizmekden farki yok olayin. Iyi cizersin, kotu cizersin, orasi ayri..ama yapilir gayet. edit: "ama malzeme ekleyip cikartmayacaksin" demissin onu anlamadim..yokdan varedip golge mi sicsin sanatci? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Yok abi mal gibi anlattım ben. Baştan alıyorum; Şablon kullanılmayacak, sonradan malzeme ekleyip çıkartılmayacak ve bir hedef olacak; atıyorum maymun. Şablonsuz ve hiç test etmeden gölgeyi, ne ölçüde başarılabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Eger yeterince (yillar) kendi teknigini hatmettiyse yapan kisi, onerdigin gibi tek denemede basit bir maymun yapar gayet.. Zaten teknik oturduktan sonra (yillar x2), kisisellesir (yillar x3), sonra en zor kisim kavgasi baslar, maymun nasil maymun olmali, neden olmali, ne demeli...gibi gibi.. Teknik sadece ideale giden bir yol. Zamanla porfekt cekilir dedigin gibi..zor kisim o maymun zaten :) edit: Teknik kelimesi diger alanlarda ki anlamindan cok farkli degil. Mesela kolay bir yaris pistinde ilk kez araba kullanan birinden super belirli bir laptime bekleyemezsin, ama daha once hic surmedigi bir pistte, Hamilton'a dandik araba ver, hatri sayilir bir laptime yapar..gibi gibi...Iste zor/onemli olan, "Niye/neden" gibi kavga tadinda baska konular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Haklısın, şu 60 yıl + 1 dakika şeyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar