EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Gittigim yerleri ve mesafeyi kaydeden bir application aradim fakat bulamadim(yollari vs). Varmi boyle bisey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Tracker diye arat, zilyon tane bulcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Sonra o app yi arkaplanda çalıştırıp gizli yapsak filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 tracker diye arattim fakat genellikle kosu icin falan olan applicationlar cikiyor. benim istedigim app direk harita uzerinden gostericek gidilen yollari falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Abi kosmussun yurumussun arabayla gitmissin ne farkeder ? Calistir app'i git. Bir de kimisinde yurudum bisiklet surdum arabayla gittim gibi seceneler ayarlar var. Kurcalaman lazim azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://www.moves-app.com/ şu var.gittiğin yerleri kaydediyor, bisiklete mi bindin, arabaya mı yoksa yürüyerek mi gittin kendisi hallediyor.kaç adım attığını falan yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bir kişi de çıkıp dememiş ki ENDOMONDO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ENDOMONDO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Endomondo var,ben araba ile seyahatlerde Igo kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 google map zaten default ayarlarda o kaydi yapiyor diye biliyorum. yoksada garmin diye arat belki bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 endomondoyu aciyorum sehirde tum gun 8 ler cizdigimi goruyorum ama onu jpg seklinde buyutebilsek ekrana sigmiyo var mi o secenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 cantug said: Sonra o app yi arkaplanda çalıştırıp gizli yapsak filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Fistan said: endomondoyu aciyorum sehirde tum gun 8 ler cizdigimi goruyorum ama onu jpg seklinde buyutebilsek ekrana sigmiyo var mi o secenek web arayüzü var oradan halledebilirsin hatta web arayüzünde bir çok detayı ekleyebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 http://www.endomondo.com/workouts/234880586/12113929 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar