uncla Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ilginç cidden,paylaştığın için sağol bu arada bende dirseği yalamayı denedim harbiden olmuyor :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Kedilerin gay oldugunu;osmanlıca da gedinin ipne anlamına geldiğini; Biliyormuydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 fareler konusunda eminmiyiz?farenin kusmugunda yada agzina gelen sivilarda ureyen bir mikrop yada parazit warmis gibi kalmsi aklimda da... sayki sevki ve bi de fare familyasi genis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 o zaman kediler nesı ürüyor:) yoksa kulaklarının altında spor kesecikleri mi var... topraktan biten kedicikler... hmmm enteresan olurdu:) bu arada herkese hapşırmadan önce bir daha düşünmesini öneriyorum:) tutarsan ölüyosun, tutmazsan ölüyosun, arada gözün açılırsa *pörtlek* efekti oluyor... grip mikropların en çok takılmayı sevdiği bünyelerden biri olarak..... sıçtım:D bu arada az daha yalıyodum!! dilim az buçuk daha uzun olsaydı(ki uzundur) başarabilirdiiiiim!!!! omzumu çıkarırsam belki becerebilirim de bence omzum iyi halde;) uplayanlara teşekkürler bu arada[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 bazıları inanılacak gibi değil. saçma geliyor biraz :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 87) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ben elimi falan yalıyorum yetmez mi?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 valla yaldıum olmuyo :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 yemin ederim ilk denediğim şey dirseğimi yalamayı denemek oldu biliyorum iğrenç :// *!runs away*[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ben de denedım bıde burnunu yalıyabılenler fln war onlar nası yapıo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 onlar artık aşmış allah bilir şeylerini yalıyolardır ehehe[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 :lol: lol[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rooney Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Nukem_Verite, 19 Mart 2002 16:35 tarihinde demiş ki: okur okumaz direseemi yalamaya çlıştım dogrudur ve yalamayı başardım bende çalıştım ama olmadı :) hll olsun sana ne diim Impossible is nothing in gercek oldugunu bir kes daha kanıtladın :)[signature][hline]ZAFERLERE ÇİÇEKLİ YOLLARDAN GİDİLMEZ -------------------------------------------- Pati Sözlük!!! Røøñéy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar