Emaleth Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 * kendi dirsegini yalamanin imkansiz oldugunu? * ordegin vakvaklamasinin yanki yaratmadigini ve bunu kimsenin aciklayamadigini? * dunyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arizalarin %23 unun, makinenin ustune oturup kendi popolarinin fotokopisini cekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldigini? * yasamin boyunca uyku sirasinda yaklasik 70 bocek ve 10 orumcek yiyecegini? * idrarin zifiri karanlikta parladigini? * eger cok siddetli hapsirirsan, kaburgalarindan birini kirabilecegini? * hapsirmayi engellemeye calisirsan,basindaki veya boynundaki damarlardan birinin yirtilabilecegini ve olebilecegini? * hapsirdigin sirada gozlerini acik tutmaya calisirsan, yerlerinden firlayabileceklerini? * domuzlarin vucut yapilarindan dolayi hicbir zaman baslarini yukari kaldirip gokyuzune bakamadiklarini? * dunya nufusunun %50 sinin hic telefonla konusmadigini? * farelerin ve atlarin kusamadiklarini? * 1 saat sureyle kulaklikla birsey dinlemenin kulaktaki bakteri sayisini %700 arttirdigini? * cakmagin kibritten once bulundugunu? * parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan icin benzersiz oldugunu? * bu yaziyi okuyan insanlarin %75 inden fazlasinin, dirseklerini yalamaya calisacaklarini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 ayni anda forwardlanmis lol muhtemelen ayni kisilerden forwardlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 lol dirsekle ilgili kısımdan etkilenmiş olmasam göndermezdim buraya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 bunları bilmiyodum da, %75 e dahil olduğumu öğrenmek şaşırttı beni :) idrar olayını da akşama test edicem ha bide bidaha hiç hapşırmıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 denedim ben oluyo[hline][b]A place where no one knows My secret lonely world begins[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 ben de mümkünse uyumıycam.[hline]change... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 *!homer'in salak bişi yapınca çıkardığı sesi çıkarır*[hline][b]A place where no one knows My secret lonely world begins[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 "doh!"[hline]change... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 lol magic o laf "tod!!" üstelik ingilizce sözlüklerin son basımlarına girdi artık. yani official bir "kahretsin" nidası :) homer rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 said: Emaleth, 19 Mart 2002 13:43 tarihinde demiş ki: * farelerin ve atlarin kusamadiklarini? bunu biliyodum! bunu biliyodum! *!veterinerdir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Evet oluyor. Forumlarda boyle yanlis bilgilere yer veren Emaleth'i kiniyorum... said: Magic, 19 Mart 2002 13:48 tarihinde demiş ki: denedim ben oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 hikaye ya nasıl oluyor?? dirseğinizi yalayabiliyorsanız ya çolaksınız ya da Jenna Jameson'ı ksıkandıracak derecede uzun bi diliniz var demektir. *kendi dirseğini yalamaya çalışan 5500 forum okuyucusunun düşüncesinden hafif tahrik olup konuyu kapatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 "Doh!" abicim Bkz.[hline][b]A place where no one knows My secret lonely world begins[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 haklısın magic, ben tod diye hatırlıyodum onu. tod! diye de bi exclamation var ama heralde o önceden de vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 e biliyoruz da konuşuyoruz di mi :-)[hline]change... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 öeeeee... *hırçınlaşır* bu konu fazla uzadı, kitliyorum, bide magicle zedin aynı user olduğunu farkettim banliyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 *!rofl* :)[hline][b]A place where no one knows My secret lonely world begins[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maevar Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 ben yalayamadım ühühü[hline]She said She'd take me anywhere She'd take me anywhere As long as she stays with me Kiss kiss Molly's lips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Eheuheu :lol: ilk dirsek olayını görür görmez denedim dirseeimi yalamayı hakkaten olmuyor :D:D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 haha saol o lafın ne olduunu anlıyamamıştım bi türlü.süper yapıo homer. o farenin kusmama olayını dershanede bizim sınıftan biri dalgasına hocaya sordu hoca bilemedi o da bi başka hocaya sordu falan olay uzadı şu an bi üniversitede araştırılıo bildiğim kadarıyla :).[hline] You see I cannot be forsaken.Because I’m not the only one We walk amongst you.Feeding, raping Must we hide from everyone [Bu mesaj arcane tarafından 19 Mart 2002 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 YAPACAMMMMM YALAYACAMMMMM hrrrrr acaip sinir oldum abi :lol: yapacam! Yapacam! Yalayacam dirseeimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 böcek olayı iğrenç ya one öyle!! feci tırsarım böceklerden ve örümceklerdne yiyomuyum bide? yok abi yalandır o uyku uyumaz hale gelirim o yüzden valla..[hline] Jesus came down from Heaven to earth The People said it was a virgin birth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Peki siz dunya nufusunun telefonla konusamayan 50% si yerine Arlooax arkadasinizin konustugunu biliyomuydunuz? Telefon Company sinin bile Turkce tesekkur belgesi yolladigini biliyomuydunuz :) Aynen soyle yaziyodu! Tesekkur Ederiz 10-10-220 sevdiklerinize kavusturur! hehe :) Birde denedim dirsegimi az daha yaliyabiliyordum :) Sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 diss parmak spastiğimisin ehe insan gibi kemikleri olanlar deydiremez sen fazla elastikisin :P[hline] Jesus came down from Heaven to earth The People said it was a virgin birth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Ben ağzım kapalı uyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar