Emaleth Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 * kendi dirsegini yalamanin imkansiz oldugunu? * ordegin vakvaklamasinin yanki yaratmadigini ve bunu kimsenin aciklayamadigini? * dunyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arizalarin %23 unun, makinenin ustune oturup kendi popolarinin fotokopisini cekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldigini? * yasamin boyunca uyku sirasinda yaklasik 70 bocek ve 10 orumcek yiyecegini? * idrarin zifiri karanlikta parladigini? * eger cok siddetli hapsirirsan, kaburgalarindan birini kirabilecegini? * hapsirmayi engellemeye calisirsan,basindaki veya boynundaki damarlardan birinin yirtilabilecegini ve olebilecegini? * hapsirdigin sirada gozlerini acik tutmaya calisirsan, yerlerinden firlayabileceklerini? * domuzlarin vucut yapilarindan dolayi hicbir zaman baslarini yukari kaldirip gokyuzune bakamadiklarini? * dunya nufusunun %50 sinin hic telefonla konusmadigini? * farelerin ve atlarin kusamadiklarini? * 1 saat sureyle kulaklikla birsey dinlemenin kulaktaki bakteri sayisini %700 arttirdigini? * cakmagin kibritten once bulundugunu? * parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan icin benzersiz oldugunu? * bu yaziyi okuyan insanlarin %75 inden fazlasinin, dirseklerini yalamaya calisacaklarini :)
Elminster Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 ayni anda forwardlanmis lol muhtemelen ayni kisilerden forwardlandi
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 lol dirsekle ilgili kısımdan etkilenmiş olmasam göndermezdim buraya :P
Gunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 bunları bilmiyodum da, %75 e dahil olduğumu öğrenmek şaşırttı beni :) idrar olayını da akşama test edicem ha bide bidaha hiç hapşırmıycam
Magic Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 denedim ben oluyo[hline][b]A place where no one knows My secret lonely world begins[b]
Zed Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 ben de mümkünse uyumıycam.[hline]change...
Magic Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 *!homer'in salak bişi yapınca çıkardığı sesi çıkarır*[hline][b]A place where no one knows My secret lonely world begins[b]
Gunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 lol magic o laf "tod!!" üstelik ingilizce sözlüklerin son basımlarına girdi artık. yani official bir "kahretsin" nidası :) homer rules!
athea Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 said: Emaleth, 19 Mart 2002 13:43 tarihinde demiş ki: * farelerin ve atlarin kusamadiklarini? bunu biliyodum! bunu biliyodum! *!veterinerdir*
Nefr Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Evet oluyor. Forumlarda boyle yanlis bilgilere yer veren Emaleth'i kiniyorum... said: Magic, 19 Mart 2002 13:48 tarihinde demiş ki: denedim ben oluyo
Gunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 hikaye ya nasıl oluyor?? dirseğinizi yalayabiliyorsanız ya çolaksınız ya da Jenna Jameson'ı ksıkandıracak derecede uzun bi diliniz var demektir. *kendi dirseğini yalamaya çalışan 5500 forum okuyucusunun düşüncesinden hafif tahrik olup konuyu kapatır*
Magic Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 "Doh!" abicim Bkz.[hline][b]A place where no one knows My secret lonely world begins[b]
Gunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 haklısın magic, ben tod diye hatırlıyodum onu. tod! diye de bi exclamation var ama heralde o önceden de vardı :)
Zed Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 e biliyoruz da konuşuyoruz di mi :-)[hline]change...
Gunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 öeeeee... *hırçınlaşır* bu konu fazla uzadı, kitliyorum, bide magicle zedin aynı user olduğunu farkettim banliyorum lol
Magic Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 *!rofl* :)[hline][b]A place where no one knows My secret lonely world begins[b]
Maevar Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 ben yalayamadım ühühü[hline]She said She'd take me anywhere She'd take me anywhere As long as she stays with me Kiss kiss Molly's lips
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Eheuheu :lol: ilk dirsek olayını görür görmez denedim dirseeimi yalamayı hakkaten olmuyor :D:D[hline]
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 haha saol o lafın ne olduunu anlıyamamıştım bi türlü.süper yapıo homer. o farenin kusmama olayını dershanede bizim sınıftan biri dalgasına hocaya sordu hoca bilemedi o da bi başka hocaya sordu falan olay uzadı şu an bi üniversitede araştırılıo bildiğim kadarıyla :).[hline] You see I cannot be forsaken.Because I’m not the only one We walk amongst you.Feeding, raping Must we hide from everyone [Bu mesaj arcane tarafından 19 Mart 2002 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 YAPACAMMMMM YALAYACAMMMMM hrrrrr acaip sinir oldum abi :lol: yapacam! Yapacam! Yalayacam dirseeimi
Mumu Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 böcek olayı iğrenç ya one öyle!! feci tırsarım böceklerden ve örümceklerdne yiyomuyum bide? yok abi yalandır o uyku uyumaz hale gelirim o yüzden valla..[hline] Jesus came down from Heaven to earth The People said it was a virgin birth
Arlooax Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Peki siz dunya nufusunun telefonla konusamayan 50% si yerine Arlooax arkadasinizin konustugunu biliyomuydunuz? Telefon Company sinin bile Turkce tesekkur belgesi yolladigini biliyomuydunuz :) Aynen soyle yaziyodu! Tesekkur Ederiz 10-10-220 sevdiklerinize kavusturur! hehe :) Birde denedim dirsegimi az daha yaliyabiliyordum :) Sevgiler...
Mumu Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 diss parmak spastiğimisin ehe insan gibi kemikleri olanlar deydiremez sen fazla elastikisin :P[hline] Jesus came down from Heaven to earth The People said it was a virgin birth
Öne çıkan mesajlar