shapshal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 evet rehberlikçi uzun uzun anlatmıştı bizim sınıfa.. kimya biyoloji fizik mat vs. 1 olmazsa direk girebiliosun[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yok o 1 olayı da yalan 9.sınıfta mat 1 olan arkım var suan fm de..[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 onun da bişeyi vardı eğer aralarından biri 1 se işte belli bilmemneyi tutturuodu falan hatırlamıom işte sen hepsini 2 yap garanti olsun :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hmm iyi bende fm seceyim o zaman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ya tamam işmi gönülden yapmak istiyorum bilg mühendisliği seçecemm ama gözüm korkuyo şimdi....[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 tnm ve feni seçerken çalışkan fenm seçer rahatı seven tm fln dıe düşünme ıkısıde kendıne göre zor sosyal derslere eğilimin varsa tm seç ben en seçtim lise 1 de kalıodum nerdeyse 4 kırığım vardı ama yınede fen seçtim çünkü edebi metinler genel türk tarihi psikoloji fln görsem dayanamazdım sözel dersleri yapamıyorum elbet bişekilde 2 gelio ama oturup ezberleyemıyorum onun yerıne fizik kimya mat çözmek çok daha eğlenceli gelio[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bilg. muh. o kadar kolay degıl kazanmak sozelden we ea dan cok kısı oss ye gırıo ama ne kadar hanzo tıpler warsa ea seçer (yanı ıste serserı tıpler fln) ne kadar akıllı adam war ıse fm seçer sen ea seçersen we duzenlı calısırsan ea puanı olarak ılk 2000'e gırersın eger oyle yuksek bır ea puanı yaparsan bırak ıstedıgın uni.yı bızım eve bıle gırersın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Sayın patiler(deli_haciya benzedim böyle) boşuna "şuraya buraya girecem" demeyin öyle planlanınca girilmiyo bu meretlere, boşuna "evet evet bilg müh olacağıım" demeyin. kavgada belli oluyor. kendimden örnek 2 sene boyunca "fm olacağıım, makine vaya elektrik müh olacağııım" dedim, şu an iktisattayım... gidin FM mi TM mi onu seçin, çok zor değil zaten mantık mantık ilm irfan diyosan FM sanat edebiyat tarihi coğrafya hede hödö diyosan TM boş adamsan TS(dalgamı geçiyorum, bizim lisede yoktu TS, necidir bilmiyorum bu adamlar) hangisine kafan yatıyosa ve hangisinden geçebiliyosan ona gir[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 daha lıse 1 de boyleyse notlar fm yı hıc secme.[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bız de adama dıoruz ıste ama notlar kotu dıye hayal kırıklıgı yaratma ben lıse1 deyken 6 kırık wardı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 abicim sosyali sec hayatini yasa[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Ruby_DraGon, 08 Aralık 2004 21:21 tarihinde demiş ki: Bilg. muh. o kadar kolay degıl kazanmak sozelden we ea dan cok kısı oss ye gırıo ama ne kadar hanzo tıpler warsa ea seçer (yanı ıste serserı tıpler fln) ne kadar akıllı adam war ıse fm seçer sen ea seçersen we duzenlı calısırsan ea puanı olarak ılk 2000'e gırersın eger oyle yuksek bır ea puanı yaparsan bırak ıstedıgın uni.yı bızım eve bıle gırersın sizin evin adresi ne??[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 madem derslerin kötü iç mimar da olmak istiosun. zaten iç mimar olmak için derslerinin iyi olmasına gerek yok iç mimarlık güzel sanatlar fakültesinde oraya girmek için çizimini geliştirmen lazım iç mimar olmaya kesin karar verirsen derslerle uğraşma çizimini geliştir ve güzel sanatlar iç mimarlığı kazan hem o yıllardır bıktığın hep aynı iğrenç şeylerin öğretildiği derslerden de kurtulmuş olursun[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr: [b]Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 3 kilo seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Hala bazi insanlar dersleri iyi olan fen ci kötü olan tm yi okulla alakasi olmayan insanin sosyal seçeceğini düşünüyor çok yazik valla.Benim derslerim iyidir ama fenden nefret ediyorum doktor ya da mühendis olmayacağima göre fm nin ne gereği varki... 1 örnek daha geçen sene dersanede 1 arkim vardi çocuk süper puan yapiodu hoca sordu olm ne olmak istiyosun dedi hoca çocuk arkeolog olcam dedi hoca uzayli görmüş gibi bakti dedeki oğlum sen delimiisn bu puanla arkeologmu olunur. Kisacasi kimseyi dinleme ne istiyosan onu seç ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Gwindon, 10 Aralık 2004 19:35 tarihinde demiş ki: said: Ruby_DraGon, 08 Aralık 2004 21:21 tarihinde demiş ki: Bilg. muh. o kadar kolay degıl kazanmak sozelden we ea dan cok kısı oss ye gırıo ama ne kadar hanzo tıpler warsa ea seçer (yanı ıste serserı tıpler fln) ne kadar akıllı adam war ıse fm seçer sen ea seçersen we duzenlı calısırsan ea puanı olarak ılk 2000'e gırersın eger oyle yuksek bır ea puanı yaparsan bırak ıstedıgın uni.yı bızım eve bıle gırersın sizin evin adresi ne?? Lol naapcan ew adresını şakacıktan dedık :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 olsun orayada gelrim üniversteyede giderim *!licks*[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar