elma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Merhabalar, Bildiğiniz gibi Singapur'dayım, a.k.a ucuz elektronik cenneti. Eylül sonu dönmeme yakın bir elektronik çılgınlığı yapasım var. Halihazırda htc sensation xe kullanıyorum 2 yılını doldurdu alet. Genel olarak memnunum. Önce Note2 ya da yeni çıkan samsung galaxy mega 6.3 gibi bir şeyle mi yenilesem diye düşündüm. Note 2 alırsam incremental bi fayda getiricek, ekran ve stylus pen dışında günlük kullanımda pek bi farkı olmayacak halihazırdaki telefondan. 6.3 ü de tecrübe ettim aşırı büyük cepte falan taşımak için. Cep telefonu yenilemekten vazgeçmiş, tabletlere yönelmişken dün arkadaşımın asus memopad hd7 sini inceledim çok hoşuma gitti. Burda fiyatı 188SGD, yani vergi indirimi falan 250TL ye geliyor. Google nexus 7 çıkmış galiba full hd çözünürlük o da çok iyi gibi. Sony nin de bir kaç güzel tableti var gibi daha araştırma fırsatım olmadı. Daha önce ipad 1 kullandım 10". Hem aşırı büyük ekranı hem de ağırlığı sorun olmuştu, hem de iOS u customizable bulmadım ve sattım en son. Bu yüzden kesinlikle ipad düşünmüyorum. 10" tabletler büyük geliyor, 7" ya da 8" daha portable bir şey bakıyorum ne önerirsiniz? Ya da şu şu phablet çıkıcak onu al telefonla tableti birleştirirsin gibi önerileriniz varsa ona da açığım. Bütçenin ucu açık, bulunduğum yerde de elektronik ucuz. Şöyle fiyat performansı iyi olan bir şey almak istiyorum dönmeden. Teşekkürler, saygılar, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 nexus 7 hands on: http://www.engadget.com/2013/07/24/nexus-7-2013-hands-on/ asus memopad hd7 review: http://www.androidcentral.com/asus-memo-pad-hd7-review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bu ne anlatıyo ? Var mı özet. Bildiğimiz gibi singapurdaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 samsung 8" var styluslu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aslında fiyatı uygunsa hayvanlık edip bir de 8" mi istesem senden ahahsdf.. telefon sitemem pasaport bulmakla uğraşamam da.. bir tablet daha alıp DUEL TABLET takılaiblirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 duel nasıl birbirine mi vurduruyorsun tabletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 üst üste koyup fedon şarkıları eşliğinde kırıyoruz temsili resim (fedonlu) http://statics.magazinkolik.com/Images/news/t/v/tansagturk_berguzar_tabak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Asus Padfone Infinity vardı. Hem telefon hem tablet mantığında telefon 5" tablet ise 10" boyutunda onu tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 nexus 7 alcam galiba 2013 versiyonu en yeni çıkan full hd çözünürlüklü. Bununla samsung note 8.0 arasında kaldım. Samsung 1" daha büyük ve ele güzel oturuyo ve kalemi var. Ama nexusun da full hd çözünürlüğü çok iyi, ekran çok kaliteli ve 1" çok da fark etmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 nexus 7 vs samsung 8.0? http://www.youtube.com/watch?v=i7aPvUqdcds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 8" çok ideal boyutta. 10"e göre çok pratik ve hafif, 7"e göre de çok daha görsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 nexus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar