aramil Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bu ne ki? ufak çaplı bir gezi olsun dedik, hale bak. acaba kredi olmadığı için mi yasladı bunu? nasıl çözülür, ne yapmalı en hızlısından?
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Girişi çıkışı yazıp üstüne bu parayı yazması OHA Lan asklfjasklfsa :D şaka gibi Krediyoksa yüklersin tekrar düşer kanıtlıosun filan...ama burda zaten nerden girip nerden çıktığını görmüş oparalar ne ayak onu anlamadım.
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 zaten geçerken ilk kez gördüğümden ohasiktir dedim yüksek sesle millet noldu dedi, onlarda o an farkedip bana katıldılar da ben şimdi yüklemem gereken miktarı göremiyorum hgs sisteminden. bu cezalar var...
mani Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 büyük ihtimalle kredi yetersizdir o yüzden yapmıştır. Telefon et düzeltiyorlar galiba artık dilekçesiz falan. Kaçak geçiş diyip siren çaldığında çok heyecanlı oluyor.
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 tamam aradım yetersiz bakiyeden diyor, öderseniz kaldırılırmış diye de eklendi :D heyecan yaptım da bir an :S
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 20₺ yatırdım hallettim geçiş ihlallerini fakat neden kara liste ya pftt sürekli bununla mı uğraşacağım anlamadım ki...
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 içinde para olacak işte kartın abi
Öne çıkan mesajlar