aramil Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bu ne ki? ufak çaplı bir gezi olsun dedik, hale bak. acaba kredi olmadığı için mi yasladı bunu? nasıl çözülür, ne yapmalı en hızlısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Girişi çıkışı yazıp üstüne bu parayı yazması OHA Lan asklfjasklfsa :D şaka gibi Krediyoksa yüklersin tekrar düşer kanıtlıosun filan...ama burda zaten nerden girip nerden çıktığını görmüş oparalar ne ayak onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 zaten geçerken ilk kez gördüğümden ohasiktir dedim yüksek sesle millet noldu dedi, onlarda o an farkedip bana katıldılar da ben şimdi yüklemem gereken miktarı göremiyorum hgs sisteminden. bu cezalar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 büyük ihtimalle kredi yetersizdir o yüzden yapmıştır. Telefon et düzeltiyorlar galiba artık dilekçesiz falan. Kaçak geçiş diyip siren çaldığında çok heyecanlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 tamam aradım yetersiz bakiyeden diyor, öderseniz kaldırılırmış diye de eklendi :D heyecan yaptım da bir an :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 20₺ yatırdım hallettim geçiş ihlallerini fakat neden kara liste ya pftt sürekli bununla mı uğraşacağım anlamadım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 içinde para olacak işte kartın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 tanımlıyorsun bankadan alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar