duende Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yaw zardanadam sarkıalrını nerden bulabilrim i-meshte yok sitesine girdim bilgisayarım nedense internetteyken muzik calmadıgından dinleyemiyorum nerden download edebilirim cok acele sarısınlar boktur sarkısına ihtiyacım var[signature][hline] Nothing on top but a bucket and a mop And an illustrated book about birds See a lot up there but don’t be scared Who needs action when you got words
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 BIlgısayarına download edemıyorsun ama gecıcı bır cozum ıcın sıteden dınlemek ıstıyorsan www.anadolurock.com'da var.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
duende Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yaw o sekilde sitelerindede var ama netteyken ses cıkmıyo bilgisayarımdan nedense bide imzana hasta oldum[signature][hline] Nothing on top but a bucket and a mop And an illustrated book about birds See a lot up there but don’t be scared Who needs action when you got words
overdrive Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bak zardanadam.com'a gir, orda menü'den "audio/video" yu seçeceksin, çıkan sol menüden albümü ve şarkıyı seçtikten sonra sağda şarkı gözüküyor. şarkı sözlerinin üstünde butonlar var, onlardan biri (oka benzeyen) downloada yarıyor :) yani şarkıları bu şekilde zorlanmadan kendi sitesinden indirebilirsin, zardanadam güzeldir :)[signature][hline]
duende Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 cok saol indirdim sarısın birinden tekme yiyince 1 ark bu sarkıyı onerdi şimdi bagıra bagıra soyluyorum sarkyı[signature][hline] Nothing on top but a bucket and a mop And an illustrated book about birds See a lot up there but don’t be scared Who needs action when you got words
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: trgdy, 09 Aralık 2004 22:27 tarihinde demiş ki: bide imzana hasta oldum erm ben bu imzayı ba$kasında da gördüm sanırım =)
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Bu kullandıgım Imzayı Edi'de kullanıyordu. Oradan gormussundur :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar