Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Ote yandan fener alirsa bik bik bik konusacak adam dolu memlekette, o yuzden almasin istiyorum.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 fizban said: souldarkorn said: Emenike'yi 9 a sat 13 e al Stoch'a 5-6 ver ücretsiz kirala Krasiç'e 7-8 ver beleşe yolla Holmen'e maaş öde lisans bile çıkarma Meyreleşe 10-15 ver yaşı geçiyor kaça gideceği meçhul vs.iyi hos da bilmeden sallama bari rakamlari. emenike'yi 9 a alip 10 a satip 13'e aldik. stoch'u 5 e aldik, 1e kiraladik, opsiyon ucreti 7m krasic'e 7.5 verdik, daha belese falan yollamadik. hayir yonetim bok gibi de, gs taraftari da yonetimi boklayacam diye bokun icinden mesaj atmiyo mu fitik oluyorum. Senin yazdıklarınla benim yazdıklarım arasında 2M fark var. O durumu kurtarıyorsa diyecek sözüm yok. Ayrıca Krasiç'i görecez kaça elden çıkaracak. 2 senedir top oynamayan adam. 1m e kiralayacak Stoç gibi.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 meyreleşi bu sene satsa alıcı bulurlardı aslında
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 sonra selcuk'a 240 milyon dolar odeniyor diyince aglarsin ama. biraz kafayi kullanin.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Esh said: Ote yandan fener alirsa bik bik bik konusacak adam dolu memlekette, o yuzden almasin istiyorum. alsak nereye kadar sürecek,bi hafta sonra rövanşı var
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 2-0 FB yenerse deplasmandan tur gelebilir bir ihtimal. Arsenal de çok sakat var. Kadıköy de galibiyet gelebilir. Ama asıl mesele FB gol yiyecek mi ?
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Walcott-Podolski-Cazorla-Giroud-Wilshere sakat değil. Her türlü Arsenal yazar. Gibbs yetişir, Sagna iyileşti. Ramsey ve Arteta'nın ikisinin birden sakat olması dışında sıkıntıları yok
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 arteta nın sakat olması arsenal in yararına
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Under-rated'ların kralı adam. Geçen sene EPL'nin en çok pas yapan oyuncusuydu, Fabregas sonrası bocalamayı atlatıp bir şekilde ilk 4'e tutunduysa Arsenal 2 sene önce bu Arteta sayesindedir, geçen sene Cazorla o rolü çaldı fakat Mikel kral adamdır
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 fizban said: abi fenerbahce boktan bi takim zaten aksini soylemiyorum. yarin 3 de yeriz 5 de. ama riera'ya 3m bonservis verip 3m de yillik verip, elmander gitsin diye maasini odeyip, culio gitsin diye maasini odeyip, uzerine bir de yalan yanlis miktarlarla 'fenerbahce transferlerde cok zarar ediyo yhaaaa' yazan adamlari egitip onlarin iqsunu yukseltmeyi edebi bir quest edindim ben. yav hemen kabul etmeyin şu cimbomlu dostların laf atmalarını.fener boktan takım falan değil.uefada yarı final oynamış bir takım.uefa dandik kupa falan diyen varsa geçsin o ayakları.fenerbahçe kadrosu iyi kadro.şu an en büyük dezavantajı EMRE ve Ersun Yanal.Birisi malın teki ve fakat cemaate rağmen üstelik çok kötü oynamasına rağmen takımın kaptanı(yabancılar sevmiyormuş veledi,yerlilerle de iyi iletişimi yokmuş).Diğeri de Aykut'tan sonra geldi ya,kendini ispatlama peşinde. Şu takımın başında Aykut olaydı,SÜPER KUPA'yı da alırdı,Arsenal maçına da en azından burada kesin galibiyet alır diye düşündürürdü.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Aykut varken BABA'yi aldi iste. Daha buyuk kupa mi var fener icin?
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Fener şu oyunuyla bayaa boktan bi takım. Kadro iyi ama ruh yok, haliyle bi işe yaramıyor. Boktan oluyor. Aykut süper kupayı alamazdı bu arada. Galatasaray 2 yılda bu kadar şaha kalktıysa, bi nedeni de basiretsiz aykut kocaman ve big brother aziz paşadır. Ezeli rakibe açılmayacak ortalar açıp gol yedirdi ikisi de. Bi kere aziz hep aynıydı da, resmen senelerin o bahsettiğimiz "psikolojik üstünlük" olayını yıktı lan aykut ahahah. Aykut kocaman yönetimindeki fenerin, özellikle alex reyiz de gittikten sonra nasıl şamar oğlanına dönebildiğini gördük gs karşısında. Tamam takımım yükselişte, başarılı ama aykutla azizin hakkını yemeyin. Ben üzüldüm aykut gidince. Gerçi yerine aykut-2 ersun geldi ahahah.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bu arada emre de fenerin bayaa beyni şu anda. Emresiz fener ortasahası topuk yaylasına döner. Adam cemaatçi ve rabia işareti yaptı diye hakkını yemeyin hiç. Karaktersiz bi adam, spor ahlakı sıfır belki ama krisziyanlar selxuklar maç içinde atağa kalkan rakibi izlerlerken emre götünü yırtıyor top kapmak için.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 alex gittikten sonra gs ile aykut kocaman yonetiminde 2 mac yaptik, birinde 2-1 yenildik birinde 2-1 yendik yalniz.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 niye?duyan da aykut zamanında fener-galatasaray maçlarında galatasaray fener'i ezdi sanacak.yine her sene en gaza geldiği zaman cimbomu yanaklarından öpüp sakinleştiriyoruz. Aykut'u bu kadar kolay harcamayı doğru bulmuyorum. Avrupa'da olsa 1 şampiyonluk,2 ikincilik,1 uefa yarı finali,2 federasyon kupası....o adam 10 sene kalırdı o takımda.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 İstatistiksel olarak %50. 10 yılın genel istatistiği %80 in üstündeydi muhtemelen. 2 maçın istatistiği bişey ifade etmeyebilir elbette, ama oyun içine baktığın zaman galatasarayı derbilerde, en iyi olduğu dönemlerde bile bi şekilde boğmayı başarabilen fenerin "beyler bittik biz" seviyesine düşmesi aykutun başarısızlığıdır. 2-0'dan 2-2 biten derbi var bide, alex ile sow'un jeneriklik golleri sonrası 70 dk paramparça olabilen bi fb.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 KuddusiMavra said: yine her sene en gaza geldiği zaman cimbomu yanaklarından öpüp sakinleştiriyoruz.ya yazmıyım yazmıyım diyorum ama dayanamıyorum abi. Bu mudur basarı? GS yi opmek mi? aman tanrım ya.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 @seagle haklısın. @screwy öpmekten kastettiğim belli işte gözüm,sıcakta yorma beni.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 SeaGle said: Bu arada emre de fenerin bayaa beyni şu anda. Emresiz fener ortasahası topuk yaylasına döner. Adam cemaatçi ve rabia işareti yaptı diye hakkını yemeyin hiç. Karaktersiz bi adam, spor ahlakı sıfır belki ama krisziyanlar selxuklar maç içinde atağa kalkan rakibi izlerlerken emre götünü yırtıyor top kapmak için. Evet, Emre hala yerine benzeri bulanamayan bir adam, ne Fenerde ne milli takımda aynısı yok. Sakat ve yaşlı olduğundan anca ilk devre işe yarıyor ama yinede mevkisinin bir numarası. Selçuk İnan, Nuri Şahin var yerine aday ama Emre kadar savaşçı inatçı değiller.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Evet her sene Aziz ile Kadıköy de bir maç kazanın çok güzel. Biz kupalar ile mutluyuz. CAS baltayı indirirse tek teselliniz zaten Kadıköyde ki maçlar olacak. Problem olmasa gerek FB tarafı için.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 SeaGle said: Bu arada emre de fenerin bayaa beyni şu anda. Emresiz fener ortasahası topuk yaylasına döner. Adam cemaatçi ve rabia işareti yaptı diye hakkını yemeyin hiç. Karaktersiz bi adam, spor ahlakı sıfır belki ama krisziyanlar selxuklar maç içinde atağa kalkan rakibi izlerlerken emre götünü yırtıyor top kapmak için. canım yok,emre rabia işaretini daha 2 gün önce yaptı.adamı hiç sevmedik ki.galatasaraydayken de sevmedik,interdeykende,new castledayken de...bu ülkede ki yozlaşmanın futboldaki izdüşümüne ilk gösterilecek örnektir emre.rabia işareti falan çok sonra gelir.şimdi kimileri unutmuştur ama galatasarayı fetonun tekkesi durumuna getirdikleri için zamanın düzgün ve efendi galatasaraylı başkanı tarafından dağıtılan cemaatçi ekibin de içindedir ayrıca. şu anda da çok formsuz,hani emre bir tarafını yırtıyor ama bu bence fiziksel olarak yetememekten dolayı yırtınma.Fener'den gönderilmesi çok doğruydu fakat geri çağrılması çok büyük hataydı.Şimdi onun karakterinde bir adam 3 maç oynar,13 maç yatar.izleyelim,göreceksiniz.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 souldarkorn said: Evet her sene Aziz ile Kadıköy de bir maç kazanın çok güzel. Biz kupalar ile mutluyuz. CAS baltayı indirirse tek teselliniz zaten Kadıköyde ki maçlar olacak. Problem olmasa gerek FB tarafı için. isallah canim ya(her hakkı akila tarafından saklıdır)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bi insan bu kadar mı başarısız yorumlar her mevzuyu yahu
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 siyaset yorumu yapar gibi futbol konuşuyorsun ve o yorumlarndan daha başarısız biz 4-4-2 konuşuyoruz burada
Öne çıkan mesajlar