Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 hastalıkları erken teşhis ve tanı için böyle bir analiz varmış, kulağına kulaklık gibi bi alet takıyormuşsun falan 20 dkda vücudunda ne oluyor ne olabilme ihtimali var döküyormuş ortaya hesapta. bizim hatuna da bi görüntüleme merkezinden telefon gelmiş bedava check-up yapıcaz kardeşinizle birlikte gelin demiş gitmişler bugün. baya bir şeyi doğru söyleyip bazı hastalıkların da olabilme ihtimalinden bahsetmiş, bir de hangi yiyeceklere karşı vücudu tepki gösteriyor yememesi gerekiyor falan böyle bir kaç test için ekstradan 100er tl istemişler bu saflar da hemen atlamışlar. nedir yalan dolan mıdır nette de pek bir şey bulamadım var mı bilen eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 otelimizde bedava konaklama kazandınız olayından farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sonuçta otel yada 200 tl bonus birikti muhabbetini yapanlar tokatçı tayfası ama sağlık sektöründe bu riski göze alacak hastane olacağını sanmıyorum. eğer yapılan testlerde de doğru bilgiler vermişler ise inanılmaması için pek bi sebep yok gibi. sonuçta milyon dolarlık hastane ve prestij kaybedip tokatçı yaftası yemek istemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 hastane değil abi işte o görüntüleme merkezi dedikleri kıytırık yerlerden, ultrason röntgen cihazları falan olan göt kadar yerler. baya bir hastalığını falan bilmişler hakikaten ama benim aklıma ayarladıkları doktorlardan falan bilgileri araklıyolar hatta databasei komple aldıklarını (ad soyad telefon vs.) bile düşünüyorum. bir kaç tane de olabilecek bir şeyler demişler epilepsi başlangıcı olabilir karanlıkta bilgisayar (ne alakaysa) kullanmayın demişler, korktuk biz de dolayısıyla. eğer yalan dolan bir şeyse analarını bellicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 çalışma mantığı şu şekilde sağlam insanları tarayıp database yapmışlar o cihazlara senin arızalı bölgenden farklı sinyal gelince bu bölgede anormallik var diyor o kadar hastalık tespiti cihazı kullananın hayalgücüne kalmış fazla para istemiyorsalar zararını görmessin tıbbi geçmişimi biliyorlar diye paranoya yapmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 konbaranda kontor birikmiş harcamak ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar