Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pişman oldunuz muuuu?

Horrible

Öne çıkan mesajlar

said:
Horrible, 27 Kasım 2004 18:49 tarihinde demiş ki:
daha önce hiç yaptığınız birşeyden çok pişman olupta keşke zamanı geri alabilseydim herşey farklı olurdu dediğiniz oldu mu?

ben asla pişman olmam....
pişman olacağım şeyler yapmam ama yapsam da pişman olmam.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

Var olmazmı yaaa.Ke$ke geri dönseydimde ona kar$ı yaptığım $eyleri yapmasaydım,ke$ke onu o kadar sevmeseydim,keşke ona çok ilgi göstermeseydimde oda benden sıkılmasydı.Ke$ke ona vurmasaydım,ke$ke biraz olgun olsaydı..

Gider bu alayına ahhh ahhhh eski a$klar :([signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

hiç pişman olmamış biri varsa, (!bence!)
1. yalan söylüyordur.
2. hiç yaşamamıştır.
3. yaşadığı güne kadar hiç değişmemiştir, hiç gelişmemiştir, hiç öğrenmemiştir.

pişman olmak, daha önce yaptığınızın "gerçekten" hatalı olduğunu farketmektir, ne eksiği ne fazlası.

vicdan azabı pişmanlıktan farklıdır, birbirine karışmasın =P[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
keske onu hiç tanımamıs olsaydım...[signature][hline]I'm the fallen...She cant know it..God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle...
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere pişman oldum. canım çok acımıştı. pişman oldum. o günden sonra kendi kendime söz veridm.. dedimki, hibino artık bundan sonra önüne gelenle beraber olamk yok. Artık usturuplu olacan. ananın dizinden ayrılmıcan. ama o da ne tam bu sözü verirken bi tane uçak geçti üstümden. meğerse o uçak bush'u taşıyan uçakmış. hiç haberim yok. benden gizli taşıyolarmış. gittim yanlarına sordum, soruşturdum. Ahali bu ne iştir dedim. Benden gizli dişi kuş bile uçamaz burda dedim. Bunu bilmiyomusunuz dedim. Dediler ki, kuş uçmaz kervan geçmez bir yer burası o yüzden muahbbeti daha irençleştirmeden bitir dediler burda. bende bitirdim muhabbeti orda..[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum.
THC
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caranlothwen, 28 Kasım 2004 19:40 tarihinde demiş ki:
said:
Bellow, 27 Kasım 2004 19:04 tarihinde demiş ki:
keşke en sevdiğim arkadaşıma olan aşkımı açıklamasaydım hep arkadaş kalsaydık çıkıp ayrılınca arkadaşlığımız bozuldu
:( keşkee hayallerimi gerçekleştirmek için milletten yardım isteseydim. (daha zamanı var hmm.)

bence de

aynısı banada olmustu :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...