Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pişman oldunuz muuuu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senden önce doğdu diye mi vurdun ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 27 Kasım 2004 18:55 tarihinde demiş ki:
hayatında hiç pişman olmadığını iddia eden insan ya yalancıdır, ya da pişman olması gerektiğini anlayamayacak kadar salaktır.

+1
Mesaj tarihi:
Var olmazmı yaaa.Ke$ke geri dönseydimde ona kar$ı yaptığım $eyleri yapmasaydım,ke$ke onu o kadar sevmeseydim,keşke ona çok ilgi göstermeseydimde oda benden sıkılmasydı.Ke$ke ona vurmasaydım,ke$ke biraz olgun olsaydı..

Gider bu alayına ahhh ahhhh eski a$klar :([signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
keşke doğmasaydım...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Mesaj tarihi:
hiç pişman olmamış biri varsa, (!bence!)
1. yalan söylüyordur.
2. hiç yaşamamıştır.
3. yaşadığı güne kadar hiç değişmemiştir, hiç gelişmemiştir, hiç öğrenmemiştir.

pişman olmak, daha önce yaptığınızın "gerçekten" hatalı olduğunu farketmektir, ne eksiği ne fazlası.

vicdan azabı pişmanlıktan farklıdır, birbirine karışmasın =P[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Mesaj tarihi:
bazen 2. bir şans olmuyor malesef...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
keske onu hiç tanımamıs olsaydım...[signature][hline]I'm the fallen...She cant know it..God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle...
Mesaj tarihi:
keşke bugün o kızla yiyişmeseydim ya.

şimdi bırbır aşkım maşkım gezicek[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
önce kim yidi ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 09 Aralık 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bi kere pişman oldum. canım çok acımıştı. pişman oldum. o günden sonra kendi kendime söz veridm.. dedimki, hibino artık bundan sonra önüne gelenle beraber olamk yok. Artık usturuplu olacan. ananın dizinden ayrılmıcan. ama o da ne tam bu sözü verirken bi tane uçak geçti üstümden. meğerse o uçak bush'u taşıyan uçakmış. hiç haberim yok. benden gizli taşıyolarmış. gittim yanlarına sordum, soruşturdum. Ahali bu ne iştir dedim. Benden gizli dişi kuş bile uçamaz burda dedim. Bunu bilmiyomusunuz dedim. Dediler ki, kuş uçmaz kervan geçmez bir yer burası o yüzden muahbbeti daha irençleştirmeden bitir dediler burda. bende bitirdim muhabbeti orda..[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum.
THC
Mesaj tarihi:
said:
Caranlothwen, 28 Kasım 2004 19:40 tarihinde demiş ki:
said:
Bellow, 27 Kasım 2004 19:04 tarihinde demiş ki:
keşke en sevdiğim arkadaşıma olan aşkımı açıklamasaydım hep arkadaş kalsaydık çıkıp ayrılınca arkadaşlığımız bozuldu
:( keşkee hayallerimi gerçekleştirmek için milletten yardım isteseydim. (daha zamanı var hmm.)

bence de

aynısı banada olmustu :(
  • Yeni Oluştur...