sheref Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Horrible, 27 Kasım 2004 18:49 tarihinde demiş ki: daha önce hiç yaptığınız birşeyden çok pişman olupta keşke zamanı geri alabilseydim herşey farklı olurdu dediğiniz oldu mu? ben asla pişman olmam.... pişman olacağım şeyler yapmam ama yapsam da pişman olmam.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdurrahman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 keske abimi vurmasaydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hoyt keske wurmasaymışsın hakkaten şaka mı yoksa gercek mı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdurrahman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yalanla dolanla isimiz olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 senden önce doğdu diye mi vurdun ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 21 saat evelsine gitsem fena olmazdı.[signature][hline]Woody Guthrie's land can't feed Mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdurrahman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: John_Petrucci, 28 Kasım 2004 20:12 tarihinde demiş ki: senden önce doğdu diye mi vurdun ?? eğer insanlar her şeyi bilselerdi eminim yerlerinde duramazlardi con petruci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bak abdurrahman'ı gordum aklima geldi...keske abdurrahman a el sakasi yapmasaydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: screamer, 27 Kasım 2004 18:53 tarihinde demiş ki: Orda sesimi duyan var mıııııııııııııııı? tek kelime ile bittim süper![signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katsa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Evet oldum eski kız arkımın annesinin yanına gitmesine izin verdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katsa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Saeros, 27 Kasım 2004 18:55 tarihinde demiş ki: hayatında hiç pişman olmadığını iddia eden insan ya yalancıdır, ya da pişman olması gerektiğini anlayamayacak kadar salaktır. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Var olmazmı yaaa.Ke$ke geri dönseydimde ona kar$ı yaptığım $eyleri yapmasaydım,ke$ke onu o kadar sevmeseydim,keşke ona çok ilgi göstermeseydimde oda benden sıkılmasydı.Ke$ke ona vurmasaydım,ke$ke biraz olgun olsaydı.. Gider bu alayına ahhh ahhhh eski a$klar :([signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 keşke doğmasaydım...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hiç pişman olmamış biri varsa, (!bence!) 1. yalan söylüyordur. 2. hiç yaşamamıştır. 3. yaşadığı güne kadar hiç değişmemiştir, hiç gelişmemiştir, hiç öğrenmemiştir. pişman olmak, daha önce yaptığınızın "gerçekten" hatalı olduğunu farketmektir, ne eksiği ne fazlası. vicdan azabı pişmanlıktan farklıdır, birbirine karışmasın =P[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Pişman olmak bence budur; ikinci hikaye - nadimler sokağı http://forum.paticik.com/view.php?id=92155&page=1[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ohoo olmazmı tabiki olmusur herkesin yada buyuk bi cogunlugumuzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bazen 2. bir şans olmuyor malesef...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallen_angle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 keske onu hiç tanımamıs olsaydım...[signature][hline]I'm the fallen...She cant know it..God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 keşke bugün o kızla yiyişmeseydim ya. şimdi bırbır aşkım maşkım gezicek[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 önce kim yidi ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 09 Aralık 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bugun ogle tatilinde ikinci 1,5 iskenderi yedigim icin pismanim, gobekli oldum baya :([signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hibino Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 bi kere pişman oldum. canım çok acımıştı. pişman oldum. o günden sonra kendi kendime söz veridm.. dedimki, hibino artık bundan sonra önüne gelenle beraber olamk yok. Artık usturuplu olacan. ananın dizinden ayrılmıcan. ama o da ne tam bu sözü verirken bi tane uçak geçti üstümden. meğerse o uçak bush'u taşıyan uçakmış. hiç haberim yok. benden gizli taşıyolarmış. gittim yanlarına sordum, soruşturdum. Ahali bu ne iştir dedim. Benden gizli dişi kuş bile uçamaz burda dedim. Bunu bilmiyomusunuz dedim. Dediler ki, kuş uçmaz kervan geçmez bir yer burası o yüzden muahbbeti daha irençleştirmeden bitir dediler burda. bende bitirdim muhabbeti orda..[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 bu ay basinda isi biraktigima pisman oldum[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Caranlothwen, 28 Kasım 2004 19:40 tarihinde demiş ki: said: Bellow, 27 Kasım 2004 19:04 tarihinde demiş ki: keşke en sevdiğim arkadaşıma olan aşkımı açıklamasaydım hep arkadaş kalsaydık çıkıp ayrılınca arkadaşlığımız bozuldu :( keşkee hayallerimi gerçekleştirmek için milletten yardım isteseydim. (daha zamanı var hmm.) bence de aynısı banada olmustu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar