Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?6,6278241,page=66#msg-7122141 burada anlattığım Tagan 500w güç kaynağını yeni sisteme taktım, powera basınca ilk anda açtı ama 2-3sn sonra çat kapandı makina. Ardından tekrar tekrar denesemde kar etmedi ve açmadı Pcyi, başka pcye taktım onu da açamadı, powera basıyorum hiç kıpırtı yok. Anakarttaki Stand by ışığı yeşil yani güç kaynağının sigortası sağlam ama kesinlikle açmıyor sistemi en basite indirgesemde. Koku vs yok psuda, problem ne olabilir? not: yeni sistemi başka psu ile denedim o sorunsuz çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Hiç uğraşma değişime gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 garantisi biteli 3 sene oldu sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 PSU yetememiş, Kharon bir yerde anlatmıştı kısaca PSU olayını. Aldığın ekran kartı için verimli bir 12v çıkışı yok sanırım. Sertifikalı PSU alın dememizin sebebi de bu sayılır. Senin 500w dediğin PSU aslında sana 500w sağlamıyor. 80+ sertifikalı olsaydı sana minimum ortalama 400w sağlardı o da belki ucu ucuna kurtarırdı sistemi ancak şu durumda 400w'ın da altında bir verim sağlıyor o da sisteme yeterli gelmiyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 jonq said: PSU yetememiş, Kharon bir yerde anlatmıştı kısaca PSU olayını. Aldığın ekran kartı için verimli bir 12v çıkışı yok sanırım. Şöyle bişey var ama, sadece anakartı bağlayınca yani cpu, ram, ekran kartı takmayınca bile açamıyor, ilk anda açtı hepsi bağlıyken 2-3sn sonra çat gitti. Şimdi sadece anakartı bağlayıp açmaya çalışıyorum hiç bir tepki yok sistemde, anakartın üstündeki standby ışığı yeşil olmasa psunun sigortası gitti diyecem ama, bi ölçmek lazım sanırım çıkışlarını sağlammı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar