Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ninja fake miydi ?

ugurz

Öne çıkan mesajlar

vucudum otomatik ilginç bir uyku düzenine sardı. 3 saat geceleri uyuyorum . 3 saatde gündüz bi ara uykum geliyor. geri kalan sürede full ayıks..

aydınlanma sürecimimin başlarında ise uyumuyordum . uyumak yerine full astral seyehat yapıyordum o esnada bedenim dinleniyordu ama ruhum evrenin sonsuz enerji gizemleri arasında kendini besliyordu.

Enerji olarak karışık bir döneme girdik. Bir süre boyunca astral yapmıyorum. Dünya güzel bu boyutta yardırmacalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ninja

Benim siir konusuna sinirlenip paticik trollugu yaptigimin dusunulmesi bile ninja epic troll anlayisina ters ve abes tir sayisiz ergen ordusunu barindiran paticik ve pepelek doneminde yazilan siirleri gunumuzde dalga amacli ve beni tauntlamak amacli kullanabilmeniz bile benim sizi neden hakli trolledigime bir nedendir

bunun disinda paticik olarak insanlari hor gormek ve asagilayip bundan zevk duymanizda ayri ayri her birinizin gercek hayatta sorunlu insanlar oldugunu gostermektedir

benim kabulumdur ben guzel sekilde persona role play i gerceklestirdim ama bunu sebebi paticigin eski guzel ve anlayisli ortamini yitirmesinden oturu idi. yav he he diyerek yada tl dr diyerek omur gecirenlerin ugrak yeri haline geldi

hobbit olsun pepelek olsun bugunlere bu sekilde varilmasi gercekten uzucu bir tablo

En kucuk ornek giden bir insanin ardindan hala tauntluyorsunuz bu bile neden epic trollerin olustugunu dogrular nitelikte bir durum

kisaca son farkli ve renkli uyeniz Noyzura sama ona da artik o yuksekten bakmanizi birakip anlamaya calisin ve rica olarak lutfen tauntlamayin

ninja geldi ve gitti bu kadar
Sosyal ağlarda paylaş

kiri said:

giden bir insanin ardindan

burdan bakinca pek gitmis gibi durmuyosun.

zaten forumda sizofren gibi farkli bi karakterle 7/24 takilip gunlerce bununla ugrasan adamin foyasi ortaya da ciksa da orayi kolay kolay birakamaz. icinde bosluk olusur lan insanin. yazik

lan 1 saniyeligine falan uzuldum. neyse ki gecti hemen
Sosyal ağlarda paylaş

kiri said:

Ninja

Benim siir konusuna sinirlenip paticik trollugu yaptigimin dusunulmesi bile ninja epic troll anlayisina ters ve abes tir sayisiz ergen ordusunu barindiran paticik ve pepelek doneminde yazilan siirleri gunumuzde dalga amacli ve beni tauntlamak amacli kullanabilmeniz bile benim sizi neden hakli trolledigime bir nedendir

bunun disinda paticik olarak insanlari hor gormek ve asagilayip bundan zevk duymanizda ayri ayri her birinizin gercek hayatta sorunlu insanlar oldugunu gostermektedir

benim kabulumdur ben guzel sekilde persona role play i gerceklestirdim ama bunu sebebi paticigin eski guzel ve anlayisli ortamini yitirmesinden oturu idi. yav he he diyerek yada tl dr diyerek omur gecirenlerin ugrak yeri haline geldi

hobbit olsun pepelek olsun bugunlere bu sekilde varilmasi gercekten uzucu bir tablo

En kucuk ornek giden bir insanin ardindan hala tauntluyorsunuz bu bile neden epic trollerin olustugunu dogrular nitelikte bir durum

kisaca son farkli ve renkli uyeniz Noyzura sama ona da artik o yuksekten bakmanizi birakip anlamaya calisin ve rica olarak lutfen tauntlamayin

ninja geldi ve gitti bu kadar

ben seviyorum senin bir şiirini okudum. Sözde ilahi olana yaptığın sert giderler tam benim tarzım. tek sorun şiirlerini eleştirirsem bir ifade sertliğinin ahengi eksik. sanki farklı bir dilden özensizce çevrilmiş gibi. Tekrar kaleme alırsan çok daha etkileyici bir ahenge sahip olabileceğini hissediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

fake meyke bana itemlar yollayacaktı japonyadan .. isterim anlamam feyk meyk ;D

Noyzura said:
ben seviyorum senin bir şiirini okudum. Sözde ilahi olana yaptığın sert giderler tam benim tarzım.

Bigün Sequoya bigün bilmemkime yalanıyosun para vs için, birdenbire bu forumu "sevmenin" sebebinin sadece çıkarın olduğuna eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...