ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 hep bi fake şüphesi vardı ama olay nerden patlak verdi ? kimin feykiymiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 dasaaa nin feykiymis. kartonda yasayan meme seven karakterden sikilinca ninja acmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ninja çok iyi .. aklını aldı patinin sonra geri verdi .. herkesde ince bir şoklar ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 bilecikte oto sanayide calisiyomus aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 maalesef fakemis dostum :( http://forum.paticik.com/read.php?62,7053589,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 fake meyke bana itemlar yollayacaktı japonyadan .. isterim anlamam feyk meyk ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 noyzura sen uyumuyon mu la hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 vucudum otomatik ilginç bir uyku düzenine sardı. 3 saat geceleri uyuyorum . 3 saatde gündüz bi ara uykum geliyor. geri kalan sürede full ayıks.. aydınlanma sürecimimin başlarında ise uyumuyordum . uyumak yerine full astral seyehat yapıyordum o esnada bedenim dinleniyordu ama ruhum evrenin sonsuz enerji gizemleri arasında kendini besliyordu. Enerji olarak karışık bir döneme girdik. Bir süre boyunca astral yapmıyorum. Dünya güzel bu boyutta yardırmacalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ninja Benim siir konusuna sinirlenip paticik trollugu yaptigimin dusunulmesi bile ninja epic troll anlayisina ters ve abes tir sayisiz ergen ordusunu barindiran paticik ve pepelek doneminde yazilan siirleri gunumuzde dalga amacli ve beni tauntlamak amacli kullanabilmeniz bile benim sizi neden hakli trolledigime bir nedendir bunun disinda paticik olarak insanlari hor gormek ve asagilayip bundan zevk duymanizda ayri ayri her birinizin gercek hayatta sorunlu insanlar oldugunu gostermektedir benim kabulumdur ben guzel sekilde persona role play i gerceklestirdim ama bunu sebebi paticigin eski guzel ve anlayisli ortamini yitirmesinden oturu idi. yav he he diyerek yada tl dr diyerek omur gecirenlerin ugrak yeri haline geldi hobbit olsun pepelek olsun bugunlere bu sekilde varilmasi gercekten uzucu bir tablo En kucuk ornek giden bir insanin ardindan hala tauntluyorsunuz bu bile neden epic trollerin olustugunu dogrular nitelikte bir durum kisaca son farkli ve renkli uyeniz Noyzura sama ona da artik o yuksekten bakmanizi birakip anlamaya calisin ve rica olarak lutfen tauntlamayin ninja geldi ve gitti bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Benim hayalletimle oynadin. Negzel japonyaya gelcektim. Biz senin ayi siir akiminla dalga gectik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 kiri said: giden bir insanin ardindan burdan bakinca pek gitmis gibi durmuyosun. zaten forumda sizofren gibi farkli bi karakterle 7/24 takilip gunlerce bununla ugrasan adamin foyasi ortaya da ciksa da orayi kolay kolay birakamaz. icinde bosluk olusur lan insanin. yazik lan 1 saniyeligine falan uzuldum. neyse ki gecti hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 gidemezki sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Esh said: Benim hayalletimle oynadin. Negzel japonyaya gelcektim. Biz senin ayi siir akiminla dalga gectik mi? yine gidersiniz ki ya ne olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 kiri said: Ninja Benim siir konusuna sinirlenip paticik trollugu yaptigimin dusunulmesi bile ninja epic troll anlayisina ters ve abes tir sayisiz ergen ordusunu barindiran paticik ve pepelek doneminde yazilan siirleri gunumuzde dalga amacli ve beni tauntlamak amacli kullanabilmeniz bile benim sizi neden hakli trolledigime bir nedendir bunun disinda paticik olarak insanlari hor gormek ve asagilayip bundan zevk duymanizda ayri ayri her birinizin gercek hayatta sorunlu insanlar oldugunu gostermektedir benim kabulumdur ben guzel sekilde persona role play i gerceklestirdim ama bunu sebebi paticigin eski guzel ve anlayisli ortamini yitirmesinden oturu idi. yav he he diyerek yada tl dr diyerek omur gecirenlerin ugrak yeri haline geldi hobbit olsun pepelek olsun bugunlere bu sekilde varilmasi gercekten uzucu bir tablo En kucuk ornek giden bir insanin ardindan hala tauntluyorsunuz bu bile neden epic trollerin olustugunu dogrular nitelikte bir durum kisaca son farkli ve renkli uyeniz Noyzura sama ona da artik o yuksekten bakmanizi birakip anlamaya calisin ve rica olarak lutfen tauntlamayin ninja geldi ve gitti bu kadar ben seviyorum senin bir şiirini okudum. Sözde ilahi olana yaptığın sert giderler tam benim tarzım. tek sorun şiirlerini eleştirirsem bir ifade sertliğinin ahengi eksik. sanki farklı bir dilden özensizce çevrilmiş gibi. Tekrar kaleme alırsan çok daha etkileyici bir ahenge sahip olabileceğini hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ben bile japonyaya gitmeyi düşünmüştüm.Adam resmen duygularımızla oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 hâlâ kendin için başlık açtırman tam bir eziklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ne ninjası sene 2013 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 keslan.jpg köle taciri olacağıma işşiz bir ninja olurum daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 inş cnm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Noyzura said: fake meyke bana itemlar yollayacaktı japonyadan .. isterim anlamam feyk meyk ;D Noyzura said: ben seviyorum senin bir şiirini okudum. Sözde ilahi olana yaptığın sert giderler tam benim tarzım. Bigün Sequoya bigün bilmemkime yalanıyosun para vs için, birdenbire bu forumu "sevmenin" sebebinin sadece çıkarın olduğuna eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar