Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[REHBER] Teamspeak ile oyununuz şenlensin


tunch

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar yoğun istekler (!) sonunda rehberimizi burayada alalım kabalık etmeyelim. (rehberi neden özelden verdiğim ilgilenenlere sonrada açıklanıcaktır :D )

öncelikle yapmamız gereken ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/teamspeak.org/releases/ts2_client_rc2_2032.exe adresinden teamspeak istemciyi indirmek. 5.5 mb boyutunda dosya. (türkçemizi sevelim onu kullanalım)

Artık hepimizin görmekten sıkıldığı yükleme işlemlerinden sonra programımızı açıyoruz. şimdi öncelikle yapmamız gereken konuşmamızı sağlıyacak olan "tetik" tuşunu ayarlamamız. bunun için "settings" menüsü altında "sound input/output settings" seçeneğine tıklamak. "Voice send method" bölümündeki "push to talk" seçeneğini seçip tetik görevini atayacağımız tuşu seçiyoruz". seçtik mi? çok güzel sesinizi duymamız için geriye kalan tek engel sunucuya bağlanmanız için yapmanız gereken ayarlar... bkz: alt paragraf

bir sunucuya bağlanmamız için elnette o sunucunun nerde olduğunu programa anlatmamız , tarif etmemiz gerekli. bunun için yine ekranın üstü kısmındaki "connection" menüsünden "quick connect" seçeneğine tıklıyoruz. Girmeniz gereken IP adresini oyun içinde programı kullanan arkadaşlardan öğrenebilirsiniz.Alıcağınız IP adresini gerekli yere yazdıktan sonra birde isim yazıp "connect" tuşuna basıyoruz. bastık. ekranın sol kısmında görüceğiniz üzere bir çok oda mevcut. biz "free talk" altında "team 1" odasındayız.

umarım yardımcı olmuşumdur.

oyunda görüşmek üzere[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap

[email protected]

[Bu mesaj tunch tarafından 03 Aralık 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

*!Mikrofonumdan ses gelmiyor neden?*

sorun çok ufak şeylerden meydana geliyor olabilir. aşağıda söylenenleri yaptığınıza emin olun.

-Mikrofonu ses kartının dogru girişine bağladığınızdan emin olun.
---*---
-Ses seçeneklerinde yukarda "seçenekler" menüsüne girin ve "özellikler"i seçin.

"kaydederken" seçin ve aşağıdaki listede mikrofon seçili değil ise mi zahmet seçin :)

"tamam" a yıkladıktan sonra ses seçenekleri penceresinin değiştiğini görüceksiniz. mikrofon bölümü altında "seç" seçili ( :) ) olsun ve sesisde sonuna kadar açıp tamam a tıklayın.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap

[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...